Last news in Fakti

5 Март, 2018 11:07 2 480 9

Хейтъри заплашили руския патриарх с убийство

  • кирил-
  • русия-
  • патриарх-
  • заплаха

Към момента информацията не е потвърдена официално от МВР

Хейтъри заплашили руския патриарх с убийство - 1
Снимка: БТА

Полицаи предупредиха потребители в социалните мрежи, които заплашвали с убийство руския патриарх Кирил.

Сигналът към МВР за публикуваните в социалните мрежи заплашителни коментари по адрес на руския патриарх Кирил дошъл от Националната служба "Охрана" (НСО), съобщи "24 часа", позовавайки се на източници в полицията.

Единият от притеснителните коментари гласял: "Да посрещнем руския патриарх с "Макаров". Според друг коментар патриархът на Руската православна църква е трябвало да бъде посрещнат със "сребърен куршум", защото в миналото имало вярване, че само с боеприпас от благороден метал може да се убие вампир или върколак.

Към момента информацията не е потвърдена официално от МВР.

Вчера стана ясно, че полицаи са посетили 4-ма души във връзка с техни коментари в социалните мрежи по адрес на патриарх Кирил в социалните мрежи. Коментарите били обидни и заплашителни. На гражданите са били съставени да подпишат протоколи, че няма да отправят заплахи или обиди спрямо руския патриарх.

Патриарх Кирил бе на посещение у нас по повод 140-та годишнина от Освобождението на България.

Четиримата "посетени" от български полицаи са: Теодор Спасов, Иво Дошев, отец Рафаил - Росен Стефанов и Калин Димитров. По-късно от МВР обясниха, че действията на полицията са били по сигнал и са съгласно компетенциите на органите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лаптопа

    10 2 Отговор
    Качете снимки на "воеводите", може са ги вземете от фейсбука
  • 2 Шайка уруди

    13 7 Отговор
    Абе как може да има толкоз злобни душици във тая страна наречена България!Неблагодарно племе сме !Не всички разбира се но във всяко стадо си има МЪРШИ!
  • 3 един покаял се грешник

    2 3 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=88TedaUv95A във видеото на линка е признанието на един покял се сътрудник офицер от ФСБ(КГБ) ,за гундяев и РСП гледайте след 16 мин. иначе цялото видео е много интересно.Интересно дали ще ми изтрият поста,ако го направят,работата е ясна.
  • 4 Наблюдател

    8 2 Отговор
    Непотвърдена от службите информация се тиражира за за се омаловажи антибългарското изказване на православния чекист полковник Гундяев работещ по съвместителство като руски патриарх.
  • 5 jambazina

    2 3 Отговор
    Ееех, много смели българи имало, пред компютъра са много смели, ще речеш, че са готови да тръгнат срещу зелените човечета.
  • 6 Stefko88

    3 4 Отговор
    Ми то рпц е в ръцете на дявола.... Кой освещава ядрени ракети? Не убивай генерал Гундаев (кгб)! Помните ли тази заповед? Вие освещаване оръжие за масово унищожение! Не пожелавай нищо което е на ближния ти? Ми питайте съседите си дали е така? Не кради! Никога ! Ама никога не сте крали! Не лъжесвидетелствай......ми Ушев ви е патриарх от там нататък какво да кажа... Както и да е и да го убият голяма работа друг Ушев ще дойде . Са чакам да дойде Ушев да подпиша ,че няма да храня по дърти комунисти в рокли. Ама да побърза че излизам след два-три часа....
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.