Last news in Fakti

6 Март, 2018 16:12 14 555 10

Удариха чейндж бюро, свиха 160 000 лева

  • чейндж бюро-
  • обир-
  • пазарджик

Инцидентът е станал в Пазарджик

Пореден обир на чейндж-бюро в Пазарджик е извършен през изминалата нощ, пише "Пазарджишка Марица". Взломено и обрано е обменното бюро на Георги Шарков от село Црънча, намиращо се на бул. "България" в частта между кръстовището с "Мария Луиза" и кръговото на Марица.

По предварителни данни крадците са се сдобили със сума около 160 000 в лева и различни валути. Сигнал за обира е подала продавачка от съседен магазин, която сутринта е видяла, че вратата на обменното бюро зее. Това се е случило малко след 9 часа, съобщи говорителят на ОДМВР Мирослав Стоянов. На мястото веднага са били изпратени екипи.

Криминалистите са направили щателен оглед на местопрестъплението. Не се знае дали са намерили улики и веществени доказателства, както и дактилоскопски следи. Проверяват се и разположените наблизо камери. Крадците са проникнали в обменното бюро след като са заглушили със специално устройство СОТ-а на ангажираната с охраната на обекта частна фирма, научихме от свои източници.

След като са деактивирали СОТ-а обирджиите вече са действали необезпокоявани. Взломили са две врати и са разрязали с ъглошлайв металния шкаф, в който са се съхранявали парите. Преди повече от година, на 20 февруари 2017 година трима маскирани обраха чейндж-бюро на бул. "България" в непосредствена близост до Математическата гимназия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селянин

    49 4 Отговор
    флекс ???посред нощ ????пазарджик????Кръговото на МАРИЦА???? ???ПОЛИЦАИТЕ ИГРАЯТ С НЯКОЙ???ГИНЧЕТО СЪБИРА ПАРИ ЗА ЧЕЗ>>>>>

    Коментиран от #6

  • 2 Робко

    24 3 Отговор
    Гинка?
  • 3 2dw

    9 2 Отговор
    бай бабо да не ни спохожда мечката...
    ... като заигра у комшиите ке доде и дома...
  • 4 Пешо

    11 3 Отговор
    Интересно кое чейнч бюро държи толкова пари. Има си инкасо което всеки ден прибира парите. Този да не е искал да спести от инкасо.
  • 5 Този

    4 0 Отговор
    Ай се да не са били 16лв
  • 6 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "селянин":

    600 милиона с по 160 хиляди на цяла България чейндж бюрата няма да и стигнат !! Това по-скоро мяза на застрахователна измама , тоя собственик ако го притиснат да докаже такива обороти редовно ще има да се поти като за световно !!!! И как ще докаже , че толкова е имало в касата , то в София не правят такива обороти по центъра !!
  • 7 Знаеш ганьо

    2 0 Отговор
    Бг само схеми
  • 8 от црънча брат

    3 0 Отговор
    това е постановка -трябва да се изперат данъците, този селянин да докаже от къде има и държи 160 000 лв -дали е платил данък и ако не ги докаже конфискация на всичко , май ще се окаже безработен
  • 9 Coco

    3 0 Отговор
    Мога само да кажа - БРАВО на юнаците
  • 10 Парите

    1 0 Отговор
    В друг сайт че сумата е неизвестна и тепърва ще се определя.Как разбрахте пак колко или пишете на улуци