Last news in Fakti

6 Март, 2018 16:53 24 447 33

Хванаха Гаргата и аверите му за групово изнасилване

  • гаргата-
  • групово изнасилване-
  • кобра

Мъжът бил въоръжен и агресивен

Наркоиграчът Гаргата беше арестуван зрелищно за участие в групово изнасилване в кръчма в София. Белезниците щракнали на ръцете на Наско и трима от бандата му в неделя, след като жертвата им подала сигнал в полицията, съобщава „Телеграф”.

От прокуратурата посочиха, че Наско Гаргата, Ивайло, Илиян и Йордан са оставени в ареста за 72 часа и са им повдигнати обвинения в изнасилване.

Гаргата бе задържан пред заведението "Воеводска среща". Те отишли да купонясват в събота вечерта. Избрали механа „Воеводска среща” в кв. „Драгалевци”. С тях била и жертвата – 29-годишна жена от София.

В разгара на веселбата Гаргата и трима от аверите му завлекли жертвата в стая към кръчмата и започнали да се гаврят с нея въпреки писъците й, След като я изнасилили, жената успяла да избяга и в неделя рано сутринта подала жалба в полицията.

Полицията имала оперативна информация, че Гаргата ходи въоръжен и е агресивен. Затова било взето решение да се изпрати отряд „Кобра” да задържи бандитите. Командосите заварили компанията в механата да си дояжда и допива и за минути закопчали Гаргата и тримата му съучастници. В късния следобед вчера прокуратурата им повдигна обвинения и ги остави в ареста за 72 часа.

Гаргата се прочу преди няколко години с напъните си да стане фактор в наркобизнеса в София. През 2016 г. той и няколко от най-приближените му лейтенанти бяха ударени от ГДБОП. Според антимафиотите престъпниците зареждали Югозападна България с кокаин.

Те обаче бяха издебнати до читалище в Разлог точно докато доставят белия прах. „След като излезе от ареста, Наско пробва да завърти и бизнес с крадене на фарове на „Порше””, обясниха ченгетата. Групата му връщала светлините срещу откуп от 5 бона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    218 2 Отговор
    С тез гарги и плъхове без пистолети не можем се оправи. Пък и ако трябва да "подкрепим" управляващите във вземането на национално отговорни решения.
  • 2 azазаз

    212 0 Отговор
    Лейтенанти, играчи, синигери, айде по един докторски и да ви нема!
  • 3 Салам

    142 5 Отговор
    Копиране и прилагане на законите от щат Тексас

    Коментиран от #19

  • 4 Киркор

    103 7 Отговор
    Да увеличат щата на подразделение Кобра! И по-често на акции!
  • 5 Гост

    117 2 Отговор
    Воеводска среща е собственото заведание на Гаргата. Там разпределят дрогата и се отчитат. Долна чалгокръчма пълна с неандерталци.
  • 6 Бат Мишо

    140 1 Отговор
    ако го беше застреляла щяхте да я осъдите щото той я насилва с голи ръце и тя не се отбранява с голи и щото пистолета и е незаконен.
    пожелавам на магистратите и законописците на дъщерите им да се случи нападение от закоравяли рецидивисти и плъхове ,каквито пускат на свобода

    Коментиран от #23

  • 7 мъж как си требе

    28 79 Отговор
    Тея ку.ви си го търсят посре реват ,че са ги изнасилили.
  • 8 Любопитен

    80 3 Отговор
    Дали е проявил агресия срещу" Кобрите"?Сигурно,но на ум!
  • 9 Стопи

    63 1 Отговор
    Наско пробва да завърти и бизнес с крадене на фарове на „Порше””, обясниха ченгетата. Групата му връщала светлините срещу откуп от 5 бона. Бизнесмен човека, оставете го на мира!

    Коментиран от #14

  • 10 само ЛОКО

    81 1 Отговор
    ей такива личности, потдържат финансово прокуратурата
  • 11 ЯДОСАН

    78 1 Отговор
    Ако съдилищата в България си вършеха работата,и осъждаха флората и фауната която безчинства по нашите географски ширини,нямаше да има НЕПРИЛИЧНО БОГАТИ СЪДИИ как мислите прав ли съм???
  • 12 Stefko88

    47 0 Отговор
    Трябва като в Щатите затворите да станат частни. Колкото повече затворници толкова по-добре. Дълги и ефективни присъди и няма да има гарги плъхове боклук .....За отвличане до живот на двама две доживотни....на петима пет! Ха ха ще рече някой тоя па пет доживотни присъди му дали предната" глупост" , да ама не важното не е броя а гаранцията, че тоя човек никога ама никога няма да излезе на свобода. Пък вие им се смейте на присъдите. Там поне са реални. Повече затворници повече бизнес , а да видя дали ще крадеш и изнсилваш ! Аз за себе си знам ще постъпя като доктора ако нещо... все ми е едно дали ще лежа или не нали е за кратко.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шопа

    32 3 Отговор

    До коментар #9 от "Стопи":

    Бизнесмен, ама не плаща ""данаци" .

    Коментиран от #30

  • 15 знаещият

    35 4 Отговор
    Ще бъде освободен от ареста с/у гаранция ....
  • 16 САНДЮ

    25 2 Отговор
    В тая държава има само един адвокат на име Марковски,който чете НПК както е написано.Другите магистрати,прокурори,съдии,адвокати или четат между редовете или са завършили право на друга планета.

    Коментиран от #28

  • 17 ежко

    35 0 Отговор
    Дано само жертвата не се откаже от показанията си....Хванали ги с наркотици, а са на свобода?!?
  • 18 Ники

    11 8 Отговор
    Не че тия са страшна стока ама в такива ситуаций изнасилвания има като решиш да не платиш накрая на . . . девойката на тия момета това им е коза . . да си събират парите
  • 19 ДДД

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Салам":

    ако беше така 240 хрантутници
    от какво ще живеят?
  • 20 Dan

    52 0 Отговор
    Знаело се било , че е известен наркотрафикант.....хмм . От кой бе господа милиционери? От баба Сийка ли се знае?? Знаело се , че крадял фарове от ,, поршета" ! Ай стига бе ?! А ЗНАЕ ЛИ СЕ ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА? Защото ако беше изнасилване щеше ли да има ? Нет человек, нет проблем ! Да живее доктора ! Излекува ни със сигурност от един !
  • 21 Геле

    30 1 Отговор
    СуперДоктора го няма за пет минути и престъпниците се развилняха!!
  • 22 Знаеш ганьо

    9 0 Отговор
    Поръчка
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Иван Иванов

    15 0 Отговор
    Винаги ми е било смешно как така са известни на полицията, всички знаят, но нашите си щракат на воля по долнопробните кръчми. СТРЕЛЯНЕ му е майката.
  • 25 Съдията п.....ст

    14 0 Отговор
    Няма такава Държава, знаят го с кво се занимава и пак си пие яде и изнасилва на воля, само едно се моля всеки ден, тия престъпници на свобода да убиват и изнасилват самите прокурори и съдии и децата им, тогава може и да видим някой осъден престъпник!!
  • 26 perde

    17 0 Отговор
    кръчмата е негова и се събират само боклуци
  • 27 SAAB

    10 0 Отговор
    Както са го хванали , тъй и ще го пуснат .......кой ще внася вноските / по заема ...разбира се / :)
    Доктора понеже ....няма вноски за внасяне -гори !
  • 28 Да да

    8 0 Отговор

    До коментар #16 от "САНДЮ":

    Голямя част от тях са си купили право! Без рушвети не са имали никакъв шанс да завършат и точно тези са най- долните!
  • 29 Disappointed

    11 0 Отговор
    (1)Гаргата се прочу преди няколко години с напъните си да стане фактор в наркобизнеса в София. През 2016 г. той и няколко от най-приближените му лейтенанти бяха ударени от ГДБОП. Според антимафиотите престъпниците зареждали Югозападна България с кокаин.
    Те обаче бяха издебнати до читалище в Разлог точно докато доставят белия прах.
    (2) „След като излезе от ареста, Наско пробва да завърти и бизнес с крадене на фарове на „Порше””, обясниха ченгетата. Групата му връщала светлините срещу откуп от 5 бона.
    Били са ударени от ГДБОП, арестувани и ... пуснати !?!?!??!
    Значи, ще тръгна и аз да се занимавам с дрога, то се вижда, че тези ги хващат и пускат без присъда.. Е*И му майката направо.. После за какво масово всички бягат от държавата, защо ли...
  • 30 Бенц

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Шопа":

    Плаща, плаща но кадето трябва, иначе да е изгнил в пандиза
  • 31 Павлина Павлова

    4 0 Отговор
    И кой му издаде разрешително да носи огнестрелно оръжие, след като не е в ред? И ще ми обяснява Бойко Борисов, колко бил ати-мафиот и колко контролирал престъпността в държавата. Срам и позор!
  • 32 Терориста

    4 1 Отговор
    Това псевдо заведение защо още работи
  • 33 Тик-так

    2 4 Отговор
    Много смешно написана статия. Пълна с чути, недочуто факти. Прочу се още от Домби с инцидента с Багата. Заведението е на Гаргата и СИЕ. И още колко много неща са ясни, но се пише изборно. Човекът си ходи с брадва в колата, пък вие ми говорете за пищовчета.
    Тая “изнасилена” овца, какво прави там? Всички знаем къде се е набутала между шамрите. После нека отказва да си сваля гащите.
    Който има плаща на когото трябва. Курвите и дрогата е бизнес между улицата и държавата.
    Плачете на когото искате.