7 Март, 2018 13:43 2 962 1

Обвиниха мъж за убийство на жена в София

  • софия-
  • убийство-
  • гадже

Продължават действията по изясняване на обстоятелствата около смъртта на млада жена в столичния квартал „Свобода“

Обвиниха мъж за убийство на жена в София - 1

Постоянна мярка „задържане под стража“ е наложена на 37- годишен столичанин във връзка с образувано досъдебно производство по чл. 115 от 3 март. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 3 март около 6.40 ч. във Второ РУ е получен сигнал за починала млада жена в жилище в ж.к. „Свобода“. Към адреса незабавно са насочени екипи на полицията, които задържали на място Б.Д./37г./, от София. Пристигналият екип на Спешна помощ е констатирал смъртта на 23- годишната столичанка. На местопроизшествието е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.115 от НК.

Тялото на младата жена е изпратено в Съдебда медицина за аутопсия.

След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура на Б.Д. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 115 от НК и му е наложена постоянна мярка „задържане под стража“. Разследването по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Съседи в блока в кв. "Свобода", където живеел 37-годишният Божидар Димитров с майка си от септември миналата година, разказват пред „24 часа“, че в апартамента започнала да идва и приятелката Вероника Петрова. Съседите постоянно чували скандали между 24-годишното момиче и гаджето й. Майката споделяла, че не издържа и отива да живее при дъщеря си.

При няколко от скандалите Божидар гонел Вероника и мятал дрехите й през балкона. Разказал на съседи, че тя е омъжена и има дете от друг.

В нощта на 3 март съседите отново чували цяла нощ как Божидар бие Вероника, блъскал я в раклата и мебелите. Когато полицаите дошли жената е била гола и мъртва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комшията

    1 4 Отговор
    Дааа чуваше сееее и Сръбска музикааааа