Last news in Fakti

7 Март, 2018 13:56 2 072 2

Иракчанки опитаха да влязат у нас с холандски паспорти

  • иракчанки-
  • холандски паспорти-
  • капитан андреево

Задържан е и шофьорът

На ГКПП Капитан Андреево е пристигнал за влизане в страната лек автомобил “Фолксваген“ с водач 53-годишен холандски гражданин от турски произход. С него пътували две жени и две момичета – на 7 и 17 години.

Пътничките представили за обработка холандски паспорти. Граничният полицай се усъмнил, че снимките в четирите паспорта не са на приносителките. Колата е отклонена за контрол на втора линия, където е установено, че холандските документи са истински, но не са на жените. Извършена е щателна митническа проверка на автомобила, при която в багажа са открити иракските паспорти на пътничките.

Шофьорът признал, че преотстъпените документи са на неговото семейство. Той и пълнолетните иракчанки са задържани, а непълнолетните са настанени в специализирано помещение. Образувано е досъдебно производство по описа на ГПУ-Свиленград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    4 0 Отговор
    Холандците трябва много да внимават на какви хора дават паспорти, а не после ние да сме им виновни за халифата.
  • 2 Адем

    1 0 Отговор
    То вече няма и холандци,вече всички са мюландци!!