Last news in Fakti

8 Март, 2018 09:49 2 004 10

Дянков, Прокопиев и Трайков се изправят пред съда

  • симеон дянков-
  • иво прокопиев-
  • трайчо трайков

Тримата са обвинени в безстопанственост

Симеон Дянков, Иво Прокопиев и Трайчо Трайков се изправят пред съда.

Тримата са обвинени в безстопанственост в особено големи размери заради продажбата на миноритарния дял на електроразпределителното дружество EVN.

Делото срещу тях е първото от така наречените дела за корупция, които вече ще се гледат единствено в Специализирания съд. След фалстарта през януари днес се очаква процесът да започне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    6 0 Отговор
    Да бе да-ама на дали ...
  • 2 охо

    7 0 Отговор
    За !
    Глоба в троен размер на нанесените щети, конфискация на имуществото и затвор.
  • 3 Реалист

    4 1 Отговор
    Защо вече никой не пише по случая с транспортният им министър който оби детето си с шейната в Боровец,ако беше обикновен човечец досега щеше да е осъден и може би в затвора но в този случай всичко потихна и замлъкна медийте също ! Това е да си на власт,закони за тях няма и не важат ! Така ще се размине и затихне и този процес !

    Коментиран от #4

  • 4 до реалиста

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Прав си, но пиши грамотно. Правилното е Убивам, а не Обивам
  • 5 Дедо Грую

    4 0 Отговор
    Де да е само това, с перо да ги галиш. дянковчето ще обясни ли как и къде Дяна парите от пенсионния фонд?! Да ги връща с лихвите!!! И още много престъпления имат, и не само те.
  • 6 Трайков отрицателният

    6 0 Отговор
    Този леберкез Трайков откъде го вади това самочувствие не ми е ясно, може да има някакво висше образование ама като лидер е кръгла "0" НЕ ами с отрицателна стойност - демек не че не прави нищо ами ВРЕДИ прави
  • 7 Доналд Тръмп

    3 0 Отговор
    И след 6месеца-на трета инстанция-недостатъчна цялост на обвинението,ще им кажат по едно "сори" и играта се завърта отначало с друга компания.
  • 8 Съдия

    0 1 Отговор
    Този път ще Търкат Наровете с Сигурност.
  • 9 Този

    2 0 Отговор
    Вие кога сте видели да осъдят депотат или олигарх няма достатъчни доказателства и това ще бъде
  • 10 Цар Вул

    0 0 Отговор
    "Безстопанстеност":обвинение,което най трудно се доказва!А,НА БАС,ЧЕ НЯМА ДА ГИ ОСЪДЯТ И ЕДИН ДЕН НИТО ЗА ЕДИН ЛЕВ!!За тях важи поговорката:"гарван,гарвану око не вади"!И освен това толкова много КРАДОХА,че сега имат пари не за трима ,а за триста адвокати и триста съдии и прокурори,ще се измъкнат като мокра връв!!Оня с малката пица,ама не било пица а "пишка"трябва да иде до Истанбул,за да му оправят походката истанбулските манафи!За тях този съд ще е по страшен и ще го запомнят до края на животеца си!!