Last news in Fakti

8 Март, 2018 12:13 6 496 10

Разкриха брутално нападение в Бургас

  • бургас-
  • свидетели-
  • нападение

Били са нападнати дори свидетелите

Разкриха брутално нападение в Бургас - 1
Снимка: Архив

Млада жена и 34-годишен мъж бяха арестувани от служители на Второ РУ-Бургас за брутален грабеж, извършен в последния ден на февруари в района на Новата поща.

Полицаите разкрили престъплението за броени дни с помощта на трима свидетели, които опитали да се притекат на помощ на 45-годишна жена, но също били атакувани от крадците, съобщи "Флагман".

Екшънът се разиграл минути след полунощ на 28 февруари на ул. „Иван Рилски”. Бургазлийката се прибирала у дома, когато точно пред входната врата на собствената си кооперация е нападаната в гръб от 34-годишния Тодор К. от Средец и 19-годишната Християна Т. от Бургас. Тодор напръскал жертвата си със спрей в лицето, съборил я на земята и издърпал дамската й чанта.

Трима бургазлии станали свидетели на грабежа и веднага се притекли на помощ 45-годишната жена. Единият от тях обаче е нападнат в гръб от Християна, която го напръскала със спрей в лицето, докато помагал на пострадалата.

Тодор К. и Християна Т. са арестувани за срок от 24 часа. Двамата направили пълни самопризнания. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан Шмъркан

    30 0 Отговор
    Ако са наркомани или цигани направо да ги ТРЕПЯТ

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Я изкарай Гано

    9 0 Отговор
    От известно време всяко разкрито престъпление от полицията става новина. Е, БРАВО..., както казва Годжи! ЕБРЯГО..., както казвам аз.
  • 3 българинъ

    21 0 Отговор
    И какво значи задържани за 24 часа?Пък после ще ги пуснат ли?
    Това не са закони,това е подигравка с нормалните хора!

    Коментиран от #9

  • 4 джо

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан Шмъркан":

    И да не са пак трепане,че няма оправия иначе
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 За тва смърт

    9 0 Отговор
    Като ги видя и ги шибна с винкела по главите,да им се разтече мозъка па после да крадат.
  • 7 Кавала

    8 0 Отговор
    ...наказанието в случая е следното(изпитано и с оздравителна цел)...заключват се в мазе,жената трябва да бъде бита системно ,а мъжа ....другото дето като боя не се връща хахах
  • 8 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    И " Някой" от свидетелите, ако беше ги застрелял с законен/незаконен/ пистолет, щеше да е "убиец", нали, г-да правозащитници ?
    Ако един от "свидетелите" бе убил Тодор К на 34 години от Средец, последният щеше ли утре да излезе на улицата и отново да краде??
    От тук нататък започват "великите" следствени процедури и след 24 часа крадците ще ни покажат среден пръст от отсрещното кафене !
    Това е свободна демократична страна, в която гражданите не смеят да си " подадат носа от дома" вечерно време !!
    Определено - социализмът на комунистите бе отвратително време- можеше цяла нощ спокойно да се шляеш по улиците. Най-много учтиво чичко милиционер да те прибере "на топло" до сутринта или да те отпрати в къщи да спиш - утре трябва да "градиш живота нов " !! И тухлите бяха много евтини.........
  • 9 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "българинъ":

    Това са ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ пич престъпниците невинни пострадалите виновни
  • 10 Християна Т.

    1 0 Отговор
    Анонимни мишки .... ;)