11 Март, 2018 13:15 9 738 7

Ученик се застреля с ловна пушка в Русе

  • русе-
  • син кит-
  • пушка-
  • самоубийство

Предполагат, че 17-годишното момче може да е станало жертва на играта "Син кит"

Ученик се застреля с ловна пушка в Русе - 1

17-годишен ученик от Русе се е застрелял с ловна пушка навръх националния празник 3 март, пише вестник "Телеграф". Майки в затворена Facebook група са категорични, че детето е играло опасната игра "Син кит".

"Има наистина такъв случай, в момента работим по него. Разследват се всички възможни версии, но не мога да ви кажа повече", сподели директорът на Областната дирекция на полицията в Русе, старши комисар Теодор Атанасов.

След един месец Мартин, който е единствено дете на родителите си, е трябвало да навърши 18 години. Открит е от близките си да лежи прострелян с ловната пушка на баща си в семейния им апартамент. Бил е ученик в 11 клас в Професионалната гимназия по електроника и електротехника "Апостол Арнаудов" в Русе.

Бил е на училище до 26 февруари, след което в Русе бе обявена дървена ваканция заради силния снеговалеж.

"Съучениците му е преподавателите му не са забелязали да е имал странно поведение. В шок сме от случилото се, защото е нямало никакъв знак, че нещо го тормози. Имаше хубав успех, добро поведение... На тази възраст не вярвам причината да е в играта "Син кит", може да е някоя нещастна любов, не знам...", казва директорката Надежда Русева.

Майката на момчето е пуснала на 4 март SMS на класната ръководителка, че синът ѝ се е самоубил. След това от училището я търсили, но жената не отговаряла. Погребението е било на 7 март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    12 25 Отговор
    Хмм какво ри дете бе?! От 13 годишни вече не са деца, друснало ги е хормона, те са тийнейджъри мислещи за секс, алкохол и т.н. Това изобщо не е дете и престанете да пишете "деца" за дърти пергиши.

    А този младеж.. кофти работа.
  • 2 Costelo

    24 5 Отговор
    Усещам, че сега ще започнат да пускат хиляди такива новини - къде истински, къде фалшиви, само и само да попречат на либерализирането на достъпа до огнестрелно оръжие. Съболезнования за момчето!

    Коментиран от #3

  • 3 Stefko88

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Costelo":

    Аз искам оръжие само при условие, че ако видя някой в двора или в апартамента имам право да го застрелям . В останалите случаи не ми трябва.
  • 4 лол

    2 3 Отговор
    Колко тъп трябва да си за да ти каже някой да се простреляш в главата... :-) 21век живеем все пак :) тъпопии и простотии навсякъде
  • 5 Айде-айде

    1 1 Отговор
    То за тоя кит що само у факти пише?
    Факти сте известни с фалшивите новини тип "клик за реклама"...

    Коментиран от #6

  • 6 АТК

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Айде-айде":

    Не е фалшива новина, учудващо е как я крият от 3 март. Аз знам от 5-ти.
  • 7 Я изкарай Гано

    0 0 Отговор
    Бог да го прости.