22 Май, 2018 17:38 4 254 9

Мъж преби жена с тръба и потроши колата й

  • потрошена кола-
  • побой

Див екшън е станал във Видинско вчера, съобщи BulNews.bg. Мъж е нападнал и пребил жена с тръба, след което потрошил и колата й.

Сцената се разиграла към 13.30 часа в село Арчар. Между 22-годишен местен жител и 30-годишна видинчанка избухнал лют скандал. Младежът така се разгневил, че грабнал метална тръба и започнал да налага жената по главата и тялото. След като й нанесъл няколко удара, тя успяла да избяга и се скрила в колата си. Побеснелият младеж обаче започнал да блъска с тръбата по предното панорамно стъкло BMW-то.

Потърпевшата успяла сама да сигнализира на телефон 112 за случката. На мястото незабавно пристигнали полицейски служители, които усмирили разбеснелия се мъж, взели му тръбата и му щракнали белезниците.

Пострадалата била транспортирана в Центъра за спешна медицинска помощ във Видин. Медици обработили раната на главата й, след което я освободили за домашно лечение.
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хомофоб

    14 0 Отговор
    Така написано заглавието излиза, че жената е била с тръбата.
  • 2 гост

    31 4 Отговор
    Така ще е жените се взеха на сериозно с толко педали в държавата излизат от колите дори виновни и скачат на бой после се жалват че са ги нападнали миналият месец една 40кг дама искаше да ме бие понеже беше в моето платно хаха слезе от колата и крещи слез бе слез хаха не че нещо ама съм 90 кг и 180см чембер да и ударя ще и откъсна главата смешна работа е слязох тя на токчета и ми е до гърдите викам кажи сега шмугна се в колата и айде задна
  • 3 KoKi4a

    11 2 Отговор
    Писна ми от такива статии и глупости
  • 4 no name no face no number

    15 2 Отговор
    Само бой ги оправя тия К
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пешо

    8 2 Отговор
    А дали някой не се е сетил в този момент да проверява валидността на стикерите на полицаите?
  • 7 Ромул

    9 0 Отговор
    БМВ,местен жител без имена и снимка,незнам защо имам съмнение че пак са от лилавите кърлежи...Пак има нещо гнило в клюките..
  • 8 Един ....

    5 0 Отговор
    Много интересно ! Защо не присъства в световните новини ?
  • 9 ехо

    3 0 Отговор
    в арчар не живеят българи а само орки....