Last news in Fakti

29 Май, 2018 12:02 1 601 6

Пуснаха на свобода майката, убила и изхвърлила бебето си в тоалетна

  • атанаска-
  • новородено-
  • тоалетна

Атанаска има 4-годишно дете от друг мъж

36-годишната майка, убила новороденото си дете и захвърлила го в тоалетна във Врачанско, бе осъдена условно на половин година затвор, съобщи "Булнюз". Делото срещу Атанаска В. се гледа преди дни в районния съд в Мездра, където магистратите я признаха за виновна в извършеното чудовищно убийство.

Атанаска, която е от ромски произход, е родила и захвърлила бебето си във външна тоалетна във врачанското село Радовене на 5 февруари миналата година. Тя била в селото отскоро, където живеела на семейни начала с местния мъж Миглен - също от ромски произход. Ася, както я наричат в селото, е родом от Пазарджишко.

Още тогава Миглен уведомил кмета на селото за стореното, след като видял жена си в кръв. На място пристигнали полиция и спешна помощ, както и служители от Агенцията за закрила на детето.

Атанаска има 4-годишно дете от друг мъж, което след инцидента бе настанено в социална институция. Малко след убийството жената се заяви пред медиите, че е изхвърлила бебето, защото било мъртво и освен това изпитвала огромни болки. Детското трупче бе открито от униформените, покрито с камъни.

От документите по делото става ясно, че жената е била обвинена в „убийство от майка на рожба и убийство на новородено с чудовищен вид“. Бебето било момченце, а след като подсъдимата го родила му, „нанесла черепно мозъчна травма“, която довела до смъртта му и го хвърлила във външната тоалетна.

Жената е разведена, със средно образование и е осъждана за други провинения. Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    12 1 Отговор
    УРОД ЦИГАНСКИ БЕЗПОДОБЕН ПУСНАТ НА СВОБОДА ОТ ПЕРВЕРЗНО УРОДЛИВИТЕ НИ "БЪЛГАРСКИ" СЪДИИ БЕЗ АНАЛОГ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ!!!!!!!!!
  • 2 Свръхаз

    8 1 Отговор
    СМЪРТ ЗА ТОЯ ИЗРОД““
  • 3 баба

    1 2 Отговор
    Хайде,голяма работа. Навредила е на генофонда.
  • 4 Цуки

    3 1 Отговор
    Те ги пускат за да разберат колко струваме ние
  • 5 Недоволен

    5 1 Отговор
    Туи циганите не са хора, щях да кажа животни но неискам да обиждам животните защото те имат повече акъл от циганите. Незнам какъв урод трябва да си за да убиеш новороденото си дете с камъни и да го хвърлиш в тоалетната и да не ти пука
  • 6 БЕСИЛКА

    1 1 Отговор
    ЦИГАНКА МИЗЕРНА РОМИ БИЛИ В БГ ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЯ ЧРЕЗ БЕСИЛО НЕ КУРШУМ