29 Май, 2018 16:10 10 083 10

Убитата в Кюстендил била проститутка

  • кюстендил-
  • проститутка-
  • убийство

Убиецът ѝ бил клиент

Убитата в Кюстендил 32-годишна жена била проститутка, а килърът й неин клиент. Той убил Мариана след сеанс и скрил трупа ѝ в мазето на къща в Кюстендил.

До разплитането на случая се стига, след като 53-годишният Божидар Драганов – Докера отива сам в полицейското управление и прави пълни самопризнания за случилото се в нощта на 13 май.

Мъжът живеел на квартира в къща, намираща се на площад „Априлско въстание“ 10. В злополучната нощ той повикал на гости 32-годишната Мариана Емилова, която често ползвал за платена любов. След изпито голямо количество алкохол двамата се скарали и Докера намушкал няколко пъти с нож жертвата си, пише monitor.bg.

На сутринта видял, че е починала, омотал я в найлонови чували и скрил трупа й в едно от мазетата на къщата.

„След направени пълни самопризнания е открит трупа на жената в напреднала фаза на разложение. 53-годишният извършител е задържан в ареста на полицейското управление. По случая е започнато досъдебно производство, работата продължава под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил“, обявиха от пресцентъра на ОД МВР.

Докера от няколко години живеел на квартира на площад „Априлско въстание“ 10. Къщата е собственост на 68-годишният Пламен, който давал стаи под наем. За случилото се обаче дори той самия не предполагал до идването на екипи от полицията.

Иначе Божидар Драганов бил известен сред съседи си с незаконната продажба на контрабандни цигари и алкохол. Не веднъж или два пъти пък при него идвали жрици на любовта.

„Целия квартал знаеше с какво се занимава. Купуваха цигари, алкохол и какво ли не. Чухме от полицията, че даже е разчленил жената. Дали е вярно не сме видели. Не сме усетили и миризма, защото трупа е бил в мазето, а там е по-хладно. Видяхме с очите си обаче как снощи полицаите влизаха в къщата с противогази, заради силната миризма“, разказват живеещи в района кюстендилци.

Те самите виждали не веднъж или два пъти да прибират в полицията Божидар заради незаконния му бизнес, но след ден-два отново се връщал и продължавал. „Тука до къщата има гараж и едно прозорче. Там беше сложил звънец и който дойде през него му продаваше цигари и алкохол. Идва ли са и хора с луксозни джипове, но какво от това. Ето, сега сме сигурни, че ще сключи споразумение с прокуратурата и ще лежи по-малко в затвора“, гневяха се съседи на 53-годишният кюстендилец.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SAAB

    36 0 Отговор
    Всички знаели .....полицаите НЕ ....те само пазели продавача на цигари...:)
  • 2 Будалата

    25 2 Отговор
    Родната Полиция ни пази. Ето едно разкрито убийство. Евала.

    Коментиран от #9

  • 3 РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА !

    13 2 Отговор
    ВУНЯТА ИДЕ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛЯ - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ОТ НАРОДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ. А СЛЕД ТОВА ИДЕ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ - МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ / КАРТУНКОВЦИТЕ / НА БОЙКО ПОБОЙКОВ. Колкото пъти да сменяме ВЛАСТТА, ефекта е все същият - сваляме ГЕНЧО със ПЕНЧО и пак тая - бой по РОГИТЕ , да остане ЗДРАВА КОЖАТА! Това го виждаме вече 30сет години. Кой ли не се пъчи и плюнчи, че ще УПРАЙ " ПОЛОЖЕНИЕТО " ? И ЦАРЯ бе Министър председател. СДС, БСП - /ТЕ се родиха на още една АБвГЗ/ . Въпроса опира не до ПАРТИЯ и не до КОЙ ЩЕ УПРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО ! НИЕ НЯМАМЕ КОНСТИТУЦИЯ КЪДЕТО ДА Е ОПРЕДЕЛЕНО ЯСНО ЧЕ НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА А ИЗБРАНИТЕ В УПРАВАТА СЛУЖАТ НА НАРОДА. НАРОДА ДА УПРАВЛЯВА ИЗБРАННИЦИТЕ СИ ! За целта е нужна ИДЕОЛОГИЯ ЗАЛЯГАЩА ТЕЗИ ВЪПРОСИ В КОНСТИТУЦИЯТА ! НО УВИ - ПРОФЕСОРИТЕ КОСМЯСАЛИ И БРЪДЯСЪЛИ ОТ СОФИЙСКАТА АЛМА - ТУЙ НЕ ГИ Е.Е ! И политолозите , и партийните корифеи - Първанова бягат от тази ИДЕОЛОГИЯ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН ! ТЪЙ ЧЕ НЕЩАТА ПАК ОТИВАТ - ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ И ПАК В ТИЯ ! ИЗВИНЯВАЙТЕ ЧЕ СЕ ВИДЯХМЕ !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Генчо

    19 0 Отговор
    Полицията не работи , а само води статистика.
  • 6 впечатлен

    17 0 Отговор
    Кюстендил е странно място. Преди време в центъра се беше настанил някакъв "шиптър", който открито и нахално търгуваше с дрога. Промени апартамент в блока, направи някакви стълби и при него идваха разни тийнейджъри, които гордо си купуваха наркотици. Същевременно пласьорът се държеше отвратително с живущите в блока, обиждаше ги, тормозеше ги, хората подаваха оплаквания, идваха някакви полицаи, които винаги се оказваха безсилни да се справят с натрапника. Това се случваше срещу клуба на БСП в града. Този човек подлуди хората, най-ужасното беше демонстрираното безсилие от страна на кмет и полиция. Накрая се запиля някъде в покрайнините на града, сигурно и там се занимава със същото. Родната полиция ни пази, ама друг път! Нагла корупция, цинизъм и всичко, за което се сетите.

    Коментиран от #7

  • 7 ganio

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "впечатлен":

    Защо не му теглихте един бой на тоя шиптър?
  • 8 Голям прос

    7 0 Отговор
    Защото си е признал, затова ли ще има сделка с прокуратурата? По-голяма тъпня не може да има. В САЩ който си признае лежи до живот, който не признава, му бият инжекцията
  • 9 Константин

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    След самопризнание! Ха ха
    А жиртвата, никой не я е потърсил.

    Коментиран от #10

  • 10 Близък

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Константин":

    Бе подаден сигнал че е изчезнала в полицията, няколко дни след убийството, но не е упоменато в статията.