29 Май, 2018 17:33 857 1

Русенец получи година затвор за контрабанда на пиротехника

  • контрабанда-
  • пиротехника

Осъденият се опитал да премине през "Дунав мост" с недекларираната стока

Русенец получи година затвор за контрабанда на пиротехника - 1

Мъж, направил опит за контрабанда на пиротехнически изделия, е осъден в Русе на година затвор при строг режим, след като сключил споразумение с прокуратурата, одобрено от съда, съобщиха от прокуратурата.

М.М. се признал за виновен в това, че на 17 ноември миналата година на ГКПП "Дунав мост" направил опит да пренесе през границата на страната пиротехнически изделия - 1374 пиробатерии, 247 500 пиратки и 12 096 римски свещи, на обща стойност 39 770,26 лева.

Пиротехническите изделия и товарният автомобил Mercedes, с който са транспортирани, се отнемат в полза на държавата. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    1 0 Отговор
    се отнемат в полза на държавата

    И кво ше прави държавата с пиратките ? Ше ги ползва кога се спомине тиквата ше има заря муахахахахах