30 Май, 2018 13:04, обновена 30 Май, 2018 13:21 3 915 7

Двойно убийство разтърси Хасковско

  • хасково-
  • убийство-
  • ревност

Мъж уби гаджето си и съсед

Двойното убийство е било извършено около 9, 30 часа тази сутрин в хасковското село Козлец. Това съобщиха от МВР-Хасково.

Застреляни са 44-годишна жена и 48-годишния ѝ съсед. Заловен, като предполагаем извършител е 45-годишен мъж, с когото убитата жена е живеела на семейни начала.

Според първоначалните неофициални данни убиецът си внушавал, че жена му и съседът му са любовници. Твърди се, че пушката, с която са застреляни е законно притежавана, а самото убийство е извършено на улицата.

Името на стрелеца е Гюнай Мюмюн, съобщава haskovo.net. По думите на съседите му той изпаднал в депресия от около месец заради заболяването на дъщеря му, която била раково болна.

„Наскоро ѝ правиха операция, а днес трябваше да ходят на химиотерапия в Турция“, разказаха съседите.

„От известно време Гюнай изпаднал в депресия, започна да ревнува жена си. Трябваше да го лекуват, тогава нямаше да се стигне до тази трагедия”, допълват комшиите.

Преди да започнат проблемите с болестта на дъщеря му, което довело и до финансови затруднения, съседите описват Гюнай като кротък и трудолюбив човек. Той отглеждал животни и с това си вадил прехраната. Освен това той бил и ловец и е притежавал оръжие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъпанари

    4 3 Отговор
    Верно сте много прости тези с коментарите!Чудя се дали сте пипали някога жени джендъри смахнати

    Коментиран от #5

  • 4 КОКА

    3 1 Отговор
    ММММ ОБОЖАВАМ ТУРКИНИТЕ НО ОБВЪРЗАНИТЕ САМО ТАКИВА
  • 5 КЕНЕФ

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тъпанари":

    СМАХНАТ Я НЕ ПИПАМ ТУРКИНИТЕ Я ГИ КЛАТЯ ОТЗАД И ОТПРЕД НО МНОГО СЕ КЕФЯТ ОТЗАДЕ ДА ЗНАЕШ
  • 6 Да да

    2 1 Отговор
    Комшията дали е бил амуджа или българин? Сюргюн,Гюнай,Духай, Ебай! От много удряне на главата в плочките им избива баланса! Мюсолманите-най-мирните джихадисти на света!
  • 7 Чалга простотия до шия!!

    1 0 Отговор
    Много,много чалгари са се излюпили по земята Българска.....