30 Май, 2018 17:56 2 057 2

Плевенски полицаи откриха тонове нелегално гориво, оставено под открито небе

  • гориво-
  • дизел-
  • бензин

Не е установен собственикът и няма никакви документи

Плевенските полицаи откриха близо 10 тона нелегално гориво, оставено под открито небе в местността "Цигански бряст" в землището на Кнежа.

Проверката е извършена вчера по линия на противодействието на контрабандата с акцизни стоки. В местността "Цигански бряст" са установени 12 пластмасови цистерни с вместимост всяка от по 1 тон. Общото количество на намерените при акцията нефтопродукти е 9,8 тона.

Не е установен собственикът и няма никакви документи, удостоверяващи плащането, начисляването или обезпечаването на дължимия акциз. От петролния продукт са взети проби за лабораторен анализ.

За намереното количество гориво са уведомени служители на Митница Свищов, които са го иззели с протокол. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бмв е39

    10 6 Отговор
    боко си го е забравил ама ще мине време и ще го вземе
  • 2 ГОСТ

    3 0 Отговор
    АЙ СТИГА БЕ ,ТО Е НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ,ДА НЕ СТЕ ГО ПИПНАЛИ