1 Юни, 2018 19:27 18 886 49

Стрелялият полицай случил на трима наркодилъри

  • стрелба-
  • иван гешов

Димитър Илиев, Габриел Боцев - Жабата и Янко Огнянов - Китаеца са криминално проявени

Стрелялият полицай случил на трима наркодилъри - 1

Както "Факти" вече съобщи, среднощен скандал след засичане в центъра на София завърши със стрелба.

Екшънът се е разиграл около 2:30 часа тази сутрин на столичния булевард "Иван Гешов" между шофьорите на два автомобила. От едната кола слезли трима мъже и започнали саморазправа с другия водач. За да се защити, той извадил оръжие и стрелял. Успял да рани един от нападателите, но и се самонаранил.

По информация на NOVA тримата нападатели са криминално проявени - за наркотици и кражби на коли. Това са Димитър Илиев, Габриел Боцев - Жабата и Янко Огнянов - Китаеца.

Двамата пострадали са транспортирани в болнични заведения с огнестрелни рани по ръцете. Димитър Илиев ще остане в Травматологията на "Пирогов", но е без опасност за живота.

Произвелият изстрелите е 28-годишен спецполицай, който по време на инцидента не е бил на работа. За случая е бил уведомен следовател. Образувано е следствено дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Червената шапчица

    122 3 Отговор
    Обелски дилъри до скоро бяха в затвора!

    Коментиран от #49

  • 3 Така им се пада

    195 2 Отговор
    Следващия път само в главите и проблема им ще е решен кардинално и веднъж за винаги. Такива глупаци само олово ги оправя и хората ще осъмнат в един по-добър свят без тези. На никого не са притрябвали.

    Коментиран от #34

  • 4 Жоро

    166 4 Отговор
    Браво на спецполицая, трябвало е директно в простите им криви тикви. Така се процедира в НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ.

    Коментиран от #42

  • 5 Червената шапчица

    106 3 Отговор
    От кв.Обеля са Жабите са 2 братя бяха дълго време ушета и се ползваха с протекции на МВР! Китаеца им е дружка водеше се за боксьор! Рабитиха за Радо -Слънцето.до преди 6 м.всчки бяха в централния за разпространение на наркотици!
  • 6 Ченге

    33 65 Отговор
    Глупости един истинкси спецполицай професионалист не би се прострелял ако е извадил оръжието в подходящото време,тия работи се учат в школата,това говори за аматьорщина,не защитавам дрога-рите ама и полицаят явно е извадил оръжието за да пъчи гърди а не просто да се защитава,на кого ги говорите тия

    Коментиран от #7

  • 7 арджентата

    47 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ченге":

    Може, да са се опитали да му избият оръжието...

    Коментиран от #8

  • 8 Ченге

    21 23 Отговор

    До коментар #7 от "арджентата":

    Значи да възможно е но точно това подсказва че преценката му да го извади е била лоша,първо е имало възможност даже да му го отнемат и ако оцелее щеше да лежи в затвор за дето го е изгубил,също така е рискувал собствения си живот,обикновенно даже в школата полицаите силно им се препоръчва да вадят оръжие от дистанция,за това смятам че ако беше професионалист нямаше да се простреля просто ей така.Пак казвам че в никакъв случай не взимам позиция а излагам факти от криминалистиката и криминологията

    Коментиран от #11, #16, #44

  • 9 Дионтей

    52 7 Отговор
    Лесно е да се коментира след свършен факт как е трябвало да извади оръжие, но е постигнал желания ефект. Щом не е убил някой значи е успял да борави правилно. Не се е стреснал и да ги избие.

    Коментиран от #12

  • 10 Дългият

    48 4 Отговор
    Пак половинчати работи...по един в междувеждието и така.... обществото няма никаква полза от тях...

    Коментиран от #46

  • 11 арджентата

    53 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ченге":

    Не отричам Вашите разсъждения. Така е, но не се знае какви са били обстоятелствата... Важно е , че полицаят се е спасил. Все пак 3-ма срещу един не е равностойно / особено ако другите са били друсани и агресивни.../ Моите уважения!
  • 12 Ченге

    20 21 Отговор

    До коментар #9 от "Дионтей":

    Аз лично не го упреквам за желанието му да им се противопостави,напротив поздравявам го но за мен щом се е прострелял е действал непрофесионално а казват че е спецполицай,ако беше уличен гамен щях да го разбера но това не го приемам той е обучаван за такива работи,ето какво е научил сами виждате резултата

    Коментиран от #13, #15

  • 13 арджентата

    37 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ченге":

    Много уважавам Вас и Вашите колеги! Рискувате живота си постоянно за ... нищо! Държавата не ви осигурява адекватна защита и правомощия, а цялата стабилност на Държавата зависи от вашите умения , квалификация и себеотрицание! Бъдете живи и здрави!
  • 14 Ник Гешев

    34 3 Отговор
    браво на полицая така трябва да се постъпва но трябва да го порицаят за неточна стрелба та другият път да знае че м/у учите е най добрата стрелба и трима боклука по малко е по добро за държавата ни аман от боклуци
  • 15 Дионтей

    33 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ченге":

    Не звучи добре това спецполицай да се самонарани с оръжие, но аз го отдавам на схватка с нападателите. Съгласен съм, че не се е справил, както по филмите сме виждали, но се е защитил без да превишава неизбежната отбрана.
  • 16 Прокопи

    50 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ченге":

    Явно, си гледал много филми. Не си запознат със ситуацията, но се правиш на експерт.
    Полицая е на шофьорското място. Отварят му вратата и започват с удари. Двамата са върху него и го налагат. Как ще си осигуриш дистанция.Много ми е интересно да ти видя физиономията като видиш ситуацията. Пред компютъра е много лесно. Ти някога стрелял ли си по човек в условията на неизбежна отбрана. Много ни бива да даваме акъл.

    Коментиран от #38

  • 17 Граф Монте Христо

    46 4 Отговор
    Засекли са го и са тръгнали да го бият. Имал е 3-4 секунди но се е подвоумил дали да извади оръжието. Ако бях аз и тримата щяха да са мъртви в момента в който ме засекат и слязат към мене. Аз също се прибирам късно и в случая просто са извадили късмет, защото минавам през медицинска академия към 00 и 30 часа. Ако беше бизнесмен щеше да е по-бърз и да борави по-добре с оръжие, много са зле, но е младо момче и сигурно му е за първи път, следващия път ще се справи по,добре....:):)

    Коментиран от #28

  • 18 me be re

    41 2 Отговор
    Браво на полицая !
    И да им е... мама.а на системата, тия БОКЛУЦИ що не са в затвора.
    Ако не беше въоражен и не беше полицай, какво щеше да стане с човека ?
    Най вероятно ще ше да е многооо зле или мъртав.
    Тия боклуци требва да се чистят от улиците и да гният по затворите.
  • 19 Townboy

    45 3 Отговор
    Медал за полицая! Тия боклуци ако бяха случили на обикновен човек щяха да го утепат.
  • 20 2 и 2

    11 19 Отговор
    Полиция мафия все едно.Първите се правят на корави и на улави докато вторите си правят далаверата срещу процент разбира се..
    Ако не беше така затворите нямаше да са пълни с цигани, а с истински престъпници..
  • 21 2 и 2

    12 13 Отговор
    Полиция мафия все едно.Първите се правят на корави и на улави докато вторите си правят далаверата срещу процент разбира се..
    Ако не беше така затворите нямаше да са пълни с цигани, а с истински престъпници..
  • 22 Rds

    8 1 Отговор
    Информацията от медиите е протиречива еднитр пишат едно другите друго аман на кого да верваш
  • 23 Anonimen

    29 2 Отговор
    Да мрът тия мръсни наркодилари. Жабата трябваше да е в затвора но понеже е уше на куките е на свобода. Брат му джиката е под национално издирване вече няколко години.
  • 24 nichan

    21 1 Отговор
    Браво.
  • 25 Гост

    30 1 Отговор
    Да мрат тези мръсни наркодилъри и крадци ама ако ги беше убил и тримата полицая щеше да е виновен нали? Щом са тръгнали да го бият това си е самозащита.И какво правят на свобода тези боклуци като ги знаят,че са такива да им гният кокалите в зятвора докато са живи то нищо не става от таквиз утрепки.
  • 26 Умният

    10 8 Отговор
    Спецполицаят се самонаранил... Не е свикнал да държи пистолет ли?
  • 27 сори майна

    25 2 Отговор
    Помните ли бившото спец ченге П. Лисичков, дето гръмна големия риж в Бургас.. 2009-а, пак за разправия на пътя, той беше с мотор.. палки ножове вадили... два в гърдите един във врата!!! Така се стреля!!! Но спец ченгетата от онова време бяха от друга порода!!! Айде лека и спокойна!!

    Коментиран от #45

  • 28 ИЦО

    15 2 Отговор

    До коментар #17 от "Граф Монте Христо":

    Лесно се вади голям,зад монитора.Не си попадал в кофти ситуации,личи си от приказките ти.
  • 29 Венелина Маринова

    1 9 Отговор
    Свирка само днес левче. Чакам до тоалетните на централна гара
  • 30 ЯЖТЕ МИ КУРА МАМА ВИ ДЕБА

    17 1 Отговор
    В ЗАТВОРА КАТО ГИ ВКАРАТ ТРЯБВА ДА ГИ УБИВАТ ! А НЕ ДА ГИ ПУСКАТ ! ЗА ВЕДНЪЖ ИЗЛЕЖАВАТ СИ ПРИСЪДАТА И ГИ ПУСНИ ОК....АМА ЗА РЕЦИДИВ НАПРАВО ГИ САМОУБИВАЙТЕ БОКЛУЦИ СКАПАНИ Е ЗАТВА ВИ Е ТАКАВА ДЪРЖАВАТА !!! СМЪРТ ЗА ГНУСНИТЕ ЗАТВОРНИЦИ !!! СЪБИРАЙТЕ ГИ В ЗАТВОРИТЕ И ГИ УБИВАЙТЕ ПОСЛЕ СЛЕДВАЩАТА СГАН И ТАКА ДОКАТО СИ ИЗЧИСТИТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ УТРЕПКИ ! И ИМ ВЗЕМЕТЕ ТЕЛЕФОНИТЕ КВИ СА ТИЯ РАЗГОВОРИ ОТ ЗАТВОРА КВИ СА ТИЯ СВИЖДАНИЯ КВИ СА ТИЯ ЕКСТРИ БЕ ?!? УБИВАЙ !!!
  • 31 РУСОМАХА

    8 6 Отговор
    Полицаите от края на градъ.Жалка полиция.
  • 32 питащ?

    9 4 Отговор
    Ами ако са били комбина и са се гонели за разчистване на сметки, и засичането е било умишлено.После е послужило за оправдание.Всичко е възможно.

    Коментиран от #33

  • 33 Логично

    15 7 Отговор

    До коментар #32 от "питащ?":

    Доста съмнително, как нарко-дилъри ще налетят точно на спец. полицай в 2.30 ч. през ноща? По логично е да се мисли, че са имали общ незаконен бизнес и просто са си разчиствали сметките........
  • 34 Демократ

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Така им се пада":

    Вижте как се справят с тези, които заплашват или раняват хора в Европа. Ченгетата трябва да имат повече права и за това трябва законодателна промяна. Иначе БРАВО на този полицай, действал е според закона!

    Коментиран от #48

  • 35 Kfj

    7 1 Отговор
    Смьрт на боклуците.
  • 36 Боклуци

    12 1 Отговор
    Браво на полицая!

    ....жалко, че не е убил тримата боклуци

    Коментиран от #47

  • 37 Лид

    7 1 Отговор
    ТОЙ е имал ПИСТОЛЕТ!А. ние, които нямаме пистолети, е много ясно какво може да ни се случи при една такава САЩ! !!??????
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Безимен

    6 1 Отговор
    Сега да не изкарате полицая виновен?
  • 40 Коко

    9 1 Отговор
    Браво.Браво. Браво!!!
    Очисти Обеля и София от гнусни паразити.
    За съжаление не прочетох за тях: със своя благ и мил характер ни остави вечно да скърбим!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Пешо

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ченге":

    Според теб, ако на полицай му отнемат или откраднат оръжието - той ще лежи в затвора? По кой член от НК? Не пиши глупости!
  • 45 ФРГ

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "сори майна":

    Така е тогава се учеше да се стреля точно там сега след намесата на НПО се учат да стрелят само от петите до кръста и се пшат два кашона хартия.А патрони не са купувани от години.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.