Last news in Fakti

4 Юни, 2018 14:10 19 811 12

Вероника на Марто Дебелия пак се гаври с полицията

  • марто дебелия-
  • вероника никифорова-
  • издирвана

Търсената от съда е на море

Вероника на Марто Дебелия пак се гаври с полицията - 1

Една от основните свидетелки по делото за склоняване към проституция и трафик на жени с цял сексуална експлоатация по делото срещу Марто Дебелия, Вероника Н., провали поредното заседание на районен съд -Благоевград, след като не се яви.

На предишното заседание съдът постанови Вероника да бъде доведена принудително, но и този път издирвачите не я откриха. Проверени е адресът и в Благоевград, но с дни там нямало никой. Днес съдът разпореди да бъдат проверени два адреса в Перник. И докато магистратите се лутат в търсенето на Вероника.

Struma.com пише, че тя е на плаж в Касандра, Гърция. С приятелки свидетелката се хили, разсъблечена, надигайки чашите с морски коктейли. Не отговаря на телефона си, но вместо това публикува съобщение:

"Колко пъти да повтаряме, звъните ни, не отговаряме".

Вероника Н. бе призована по делото за наркотрафик срещу Мартин Дебелия, което върви вече втора година. То върви паралелно с делото за сводничество, в което бяха разпитани голяма част от момичетата, които той използвал за пласиране като стока на клиенти и които предварително дрогирал, за да издържат повече, това бе разказано в съдебна зала, преди делото да бъде засекретено.

Потресаващи неща за отношението на сводника разказваха момичетата. По делото за наркотици остана да бъде разпитана Вероника, която също е имала вземане даване с Мартин. Какви точно са били отношенията им обаче е неясно, тъй като свидетелката не се явява на няколко поредни заседания.

В четвъртък Марто Дебелия получи 12-годишна присъда по делото за сводничество. Той трябва да плати и 375 000 лева на използваните момичета. Предстои присъда и по делото за наркотици, но след като бъде разпитана и Вероника.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    99 3 Отговор
    Егати и държавата... Как издирван човек може да напусне страната ни, при положение че на границата минава паспортна проверка?!

    Коментиран от #5

  • 2 Насо

    67 3 Отговор
    Това го има само в България. Само тук на никой не му пука от органите на властта. Чакат си 5-то и 25-то число за аванс и заплата. И на всеки три месеца по още една заплата за извънредни часове и това е. А за тези в прокуратурата и съда да не говорим. Щом е в Гърция на еди кой си курорт веднага телефон на шефа на полицията там и я задържат веднага на момента ,нали сме европейци. И да види там ,че техните полицай не са като нашите гарантирам ще има и бой и други работи. А не да пише коментари и да позира с шампанско.

    Коментиран от #4

  • 3 Рачков

    15 5 Отговор
    Глупаци,тя е обявена за издирване след като е напуснала страната! !! !
  • 4 От София

    21 5 Отговор

    До коментар #2 от "Насо":

    И Насо, кажи защо да задържат кифлата? Тя е СВИДЕТЕЛ, не обвиняем. Ако иска ще ходи, ако иска няма да ходи в съда. За това си има глоба - актуалния тъ.п....ч ще я плати и всичко ще е точ. Поне така е по закон. Когато приемат закон, свидетел да става обвиняем при отказ да се яви в съда, тогава може да драскаш.
    А милюцинерите това им е работата - да я търсят. Ако я намерят, да я водят в съда. Тя не е длъжна да е на разположение на адрес. Драма няма.
  • 5 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Много лесно - през браздата !
  • 6 onq s konq

    8 12 Отговор
    Тука коментиращите май хал хабер си нямате от ПРАВО-Лицето Вероника НЯМА ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА СТРАНАТА,ЗАЩОТО НЕ Е ПОДСЪДИМА,А ИЗДИРВАНА В КАЧЕСТВОТО СИ НА СВИДЕТЕЛ.За неявяване като такава в съда може да й бъде наложена ГЛОБА/при това само ако няма извинителни обективни причини/,но не и нещо по-сериозно
  • 7 Насо

    5 2 Отговор
    За да се върши работа трябва да се съдейства на органите. Ако не с добро по друг начин. Значи ли това,че като е свидетел и са я призовали и не се явява доброволно и реши да остане за винаги Гърция значи делото се прекратява и престъпка не го осъждат ,а го пускат. Значи призовава се веднъж ,дваж доброволно след това принудително се води в съда. В началото на статията пише да се доведе принудително, тоест да се арестува и завлече в съда ,но не я намират на адресите ,а тя в Гърция на плажа. Аз ли да отида да я хвана?
  • 8 Бой докато мърда

    3 0 Отговор
    Да я пуснат за международно издирване и като я хванат 3 години затвор! А докато я довлекат пред Темида колена в лицето за осъзнаване.
  • 9 гост

    6 1 Отговор
    И на тая мурва ще и дойде времето
  • 10 Бесен пес

    5 1 Отговор
    Тая е по грозна от сатаната ... и е дебела !
  • 11 Антикомунисt 1

    7 2 Отговор
    В България нищо не е наред... най-вече хора, след като продължават да търпят 50 години комунисти и 30 години крадливата сган от около 5000 човека! Айде, отивайте да хвърляте салфетки и без това не ставате за нищо.
  • 12 Истината

    5 0 Отговор
    Тази хем са я дрогирали, хем са я е..ли като куче и сега от страх не смее да отиде да разкаже истината, щото знае, че пак ще я е..т и ще я и убият. Мръсна п.чавра
    А сега и е добре дошло, мутрите да и дават пари да си мълчи, а тя да си разкарва разцепената п.тка напред-назад по света.