5 Юни, 2018 20:01 17 591 29

Разговор между убиеца Михаил и брат му обръща разследването

  • михаил станчев-
  • симона тодорова

"Не знам какво ми стана. Отворих вратата и стрелях няколко пъти. След това видях Симона, която идваше към мен и не зная какво съм направил. Тя е любовта на живота ми, не мога да си обясня защо го направих! Качих се в колата, не знам накъде съм карал. Опомних се някъде извън Несебър.” Това обяснение е дал пред разследващите 37-годишният Михаил Станчев за екзекуцията на хазартния бос Коста Николов – Миджурина и стрелбата по любимата си Симона Тодорова, съобщава "Флагман".

Според източници красивата дряновка се запознала с Михаил в началото на май, малко след като започнала работа в едно от казината на Николов в Слънчев бряг. 22-годишната щерка на шефа на полицията в Дряново имала кратка интимна връзка с ямболията, като около седмица живяла в неговата квартира.

След това обаче Симона се изнесла и се преместила в един от апартаментите на шефа си. Тя започнала да излиза и с двамата, разкриха техни познати. Това явно е отключило ревността на Михаил и се стигнало до фаталната вечер на 2-ри юни. Тогава девойката имала уговорка за вечеря с Коста и двама негови познати – семейство от Сливен.

Мерцедесът на бизнесмена стоял на аварийни пред „Сън Вилидж” около 20 минути, тъй като чакали Симона да се приготви. Красавицата обаче се забавила, защото се карала с полуделия от ревност Михаил. Станчев се появил изневиделица пред апарт хотела, отворил вратата на немското возило и стрелял в главата на хазартния бос. След това се обърнал, опрял дулото на пистолета в слепоочието на любимата си и дръпнал спусъка още веднъж.

Според балистичната експертиза, Коста Николов е убит със служебния пистолет „Макаров” на ямболията. Бизнесменът е поразен с три куршума в главата, но в колата са намерени още 2 проектила.

Експертите са категорични, че Михаил е изпразнил почти цял пълнител – на местопрестъплението са открити 6 гилзи. След екзекуцията Михаил се качил на колата си и отпрашил към границата. Преди това обаче се прибрал в квартирата си, където презаредил оръжието и се запасил с още един пълнител за пистолета. Тогава взел и международния си паспорт. По пътя към границата е провел един единствен телефонен разговор – със своя брат Николай.

Думите му категорично отхвърлят защитната му теза, че не е искал да бяга, развита днес по време на мярката за неотклонение.

„Гръмнах ги и двамата! Ще оставя някъде колата, в нея има пари. Няма да се видим повече!”, казал Мишо на брат си, вече след като е бил някъде към Елхово.

След това изключил телефона, явно за да не го проследят. Пред разследващите Станчев разказал още, че бизнесменът тормозел Симона, натискал я да имат интимни отношения, постоянно канел красавицата на вечери. Твърдял, че младата жена само е излизала с шефа си. Той обаче не можел да обясни защо момичето е напуснало неговата квартира и се е преместило в апартамента на шефа си, както и какво точно го е накарало да застреля „любовта на живота си”.

Със сигурност обаче е ясно, че жертва и убиец са се познавали много добре. Михаил дори работел за Коста като охрана в едно от казината му в Пампорово. Това заяви братът Михаил – Николай Станчев. Загадка остава и какво точно е накарало ямболията да консумира алкохол преди престъплението. Неговите близки свидетелстват, че той изобщо не пие и не употребява наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОЗНАВАЧ

    47 3 Отговор
    Адвокатски шменти-капели.
  • 2 Гост

    28 46 Отговор
    Айде по бързо в затвора.Да му даде някой едно въже та да се обеси.

    Коментиран от #6, #12, #14

  • 3 66577

    27 34 Отговор
    Тоя си е бая противен.нищо чудно че го е зарязала коврата.

    Коментиран от #28, #29

  • 4 бобо

    52 6 Отговор
    Чак сега ми просветна.Този си е гръмнал шефа в главата.Другото е бонус.Че кой от нас не си го е мечтал или сънувал? Кой?
  • 5 Инкогнито

    13 39 Отговор
    Пожелавам му да изгние в затвора, нагла твар.
  • 6 Onq

    45 7 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А дано жена ти да направи така да видиш кво му е

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    4 32 Отговор
    Що,на теб жена ти да не го е правила.Съчувстваш ли му.

    Коментиран от #9

  • 8 Гост

    3 21 Отговор

    До коментар #6 от "Onq":

    Да ти дам едно въже.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Цеко сифоня

    43 3 Отговор
    Ся, не разбрах тоя разговор какво обръща в разследването ? Зор да го изкарат невинен или кво ? Абсолютно сапунена история. Гръмнатия добър лош- гръмнат е. Ако секи ревнивец тръгне да гърми и после да го съжаляваме , ко прайм ?
    Жена изневерява или щото е лакома за пари или щото мъжъ не си върши работата.
    Ако беше умен, щеше да и тегли една майна и да си живее доволен и щастлив че се е отървал.
  • 11 поуката

    53 0 Отговор
    Изводът от цялата история :"Не се занимавайте с меркантилни жени по народному кUрви" Видя се, че мъжете независимо от коя страна са все го отнасят, сега единия умрял, другия съсипан живот в затвора завинаги.....
  • 12 направо си смешен

    35 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Убийството е за назидание на всички богаташи /казаха го вече/!!!За такива като този шеф,дето тормозят за с..с сигурно и твоята жена /приятелка/ на работното и място!!!Къде са сега/преди и за в бъдеще/ организацийте за защита на жените и прочие?А че момичето е искала "вс. от живота" - пари,цици и това го писаха.Искала да е на max в играта......Е,наигра се!!!Това е трагедия
  • 13 Дебили

    19 2 Отговор
    Мъдрецът е казал :в живота има само две трагедии -едната когато не ти се сбъднат мечтите а другата когато ти се сбъднат мечтите ...но хепи енд !!!
  • 14 нямам думи за теб...

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    ...а на вс. отгоре за назидание на всички като теб/мен/,ще му дадът .........знаеш то е ясно от сега "..........Без право на замяна"Да не си помисляш никога,даже да възразяваш на дебелия толумб/шефа/
  • 15 Лост

    10 0 Отговор
    Аре вече, три дена с тези ни занимавате, кой пил пил, кой ивал ивал.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Селянин с колело

    33 1 Отговор
    Тъз брамтия мож да иска цици за 5 бона. Стоянка от село, за една ракия и салата, дава същото там отдолу, без да се пазари много.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Расулюлах

    8 1 Отговор
    Селска рапсодия хахахах
  • 20 Расулюлах

    10 1 Отговор
    Тоя е невиждал жена хахах
  • 21 гост 5

    18 4 Отговор
    Една К-ВА И ЕДИН ОКЛУК ПО МАЛКО В ДЪРЖАВАТА....ЖАЛКО САМО ЗА БРАТЛЕТО,ЧЕ ШЕ ТРЕБВА ДА ГИ ЛЕЖИ СЕГА....
  • 22 ГосТ

    15 0 Отговор
    Пфууу е така ако можеха да завършват всички истории от родния вип...селския ревнив бек у панделата,селската ковра у болницата,а селската мутра под земята. ..а цици йок
  • 23 Чудя се

    9 1 Отговор
    Този убиец ще го изкарат борец за социална справедливост!
    Тези които саму дали законно оръжие ,не са ли видели, че е психо?
    И аз обичам до полуда съпругата на един известен дъртак, трябва ли да ги изколя, за това че аз съм беден?
  • 24 Чудя се

    3 0 Отговор
    Този убиец ще го изкарат борец за социална справедливост!
    Тези които саму дали законно оръжие ,не са ли видели, че е психо?
    И аз обичам до полуда съпругата на един известен дъртак, трябва ли да ги изколя, за това че аз съм беден?
  • 25 един българин

    10 0 Отговор
    Едно време Ева подмами Адам и заради нея ги изгонича от рая.... Сега пак заради жена - три съсипани живота. Затова Господ ни е дал акъл, ама някои не знаят как да го използват....
  • 26 кора

    3 0 Отговор
    Дано в крайна сметка момичето си намери някой, който да и купи тия цици и да миряса.Аман от селски,нагли и комплексирани пръчки.Страшно прости същества,само те са най-най, ама всъщност са едно нищо.Мислят си, че с едни цици и джуки живота им ще е песен, песен ама друг да я пее.
  • 27 Ани

    1 0 Отговор
    Била е в апартамента на шефа си като мушкато, а не като секс играчка.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Иво

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "66577":

    Абе толко ли си хубав ти .Като твоита те остави заради някои с пари за да и напомпа циците .Аре да те видиме тебе убавец .