Last news in Fakti

6 Юни, 2018 10:07 1 876 2

Кола изхвърча от мост на АМ "Струма"

  • ам "струма"-
  • мост-
  • катастрофа

Две момичета са пострадали

Кола изхвърча от моста на АМ “Струма” край село Бело поле. Пострадали са две момичета. На място веднага са пристигнали огнеборци, полиция, а линейка е транспортирала ранените в МБАЛ – Благоевград. Колата е напълно смачкана.

25-годишна жена е ранена при катастрофата, станала малко след 20,30 часа на АМ “Струма” край Благоевград. Тя е със съмнения за фрактура на прешлени и е приета в МБАЛ – Благоевград.

За щастие, нейната спътничка е невредима.

Ударът е бил толкова силен, че лявото предно колело и амортисьор на колата се откъсват. Последвали удари в другата мантинела и отново в лявата. Веднага на място пристигнали екипи на пожарната и спешен център. Движението се регулираше от пътни полицаи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    0 0 Отговор
    Поредния повод да се вдигне рекета и за останалите шофери ужким за ваше добро
  • 2 Две Момичета !!!

    2 0 Отговор
    Случвало се е много пъти в Световен мащаб когато в автомобила има само момичета , Говорят си за Големия !!!
    може и пътничката да показва на смарт Фона батко Рон Джеръми в действие ,
    на шофьорката и става "Аква планинг" м-ду краката и белята е готова !