Last news in Fakti

6 Юни, 2018 17:11 1 960 2

Млад ревнивец нахлу в дома на старец, задявал жена му

  • ревнивец

Любовни драми стигнаха до полицията в Монтанско, съобщи BulNews.bg. Ревнивец нахлул посред нощ в дома на възрастен мъж, за да се разправя с него заради това, че задявал жена му.

Куриозната случка е станала в берковското село Замфирово. Малко след 4 часа посред нощ било проникнато с взлом в дома на 77-годишен мъж. Той подал сигнал в полицията и ченгетата задържали на място 28-годишния В.П. от същото село.

Обяснението, което мъжът дал, шокирало униформените. Младежът заявил, че влязъл в жилището с намерението да заплаши стареца, защото се закачал с жената, с която живеел на съпружески начала.
По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Василев

    1 3 Отговор
    Селяни, ако някой задява мъжа ми и аз ще постъпя така!
    Агент Славуна. ЦРУ!
  • 2 Аз знам

    6 1 Отговор
    Ако младия мъж не е цигани са неща влязъл да краде после задявали жена му ЛЪЖА