7 Юни, 2018 14:11 4 063 6

Радослав Колев се разделил с Пелов преди месец, мислили го за убит

  • владимир пелов-
  • радослав колев

Двамата бегълци от Централния софийски затвор Радослав Колев и Владимир Пелов са се разделили преди около месец. Това сочат оперативните данни на МВР, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на източници от Главна дирекция „Национална полиция“.

Двамата духнаха в началото на април, благодарение на тетрис и бързовар, които техни близки им занесли в деня за пратки.

Седмица след бягството криминалистите смятали, че Пелов е гръмнал Колев, тъй като му бил в тежест по време на укриването. Малко по-късно, обаче, при тях започнали да постъпват сигнали, че Колев е забелязан в различни части на страната.

При проверката на всички мъжът, който бе осъден за убийство на хомосексуалист, не бил открит. Той получи 26 години затвор, от които е излежал едва 4.

Още след изчезването на пандизчиите ченгетата започнаха да следят близките им и да наблюдават домовете им, в случай, че сглупят да се появят. До момента, обаче, нито един от двамата не е посмял да се яви на адреса си. Оперативни коли постоянно въртели около блока на Радослав Колев, но от него нямало и следа.

Разследващи смятат, че до дни се очаква мъжът да се предаде, особено след като разбере какво се е случило с авера му Пелов. „Този човек трябва да знае, че рано или късно ще бъде открит“, зарекоха се униформени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 goni

    9 2 Отговор
    От кого?!:)
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Явете се Незабавно

    10 1 Отговор
    На края си признахте че и двамата са Герои , за единия е малко късно дано поне другия се оправи
  • 5 Има логика

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Този човек трябва да знае, че рано или късно ще бъде открит“, зарекоха се униформени.
    То тоя Пелов се разхожда цял месец из Ботевград като оббашия и не го хванаха,сега ще се пошуми малко по медиите Колев ще се покрие отново и ако утиде в Бургас никога няма да го намерят, защото бургаските полицаи и да го видят няма да го познаят че е той.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.