7 Юни, 2018 17:11 4 870 6

Фаталната полицайка Люба въртяла Лазаров и командоса на малкия си пръст

  • добромир лазаров-
  • люба-
  • ангел желязков

Дознателката от РУ Карлово Люба Алексова извикала във фаталния ден полицая Добромир Лазаров в Пловдив. Той е тръгнал от Сопот по своя инициатива, за да говори с убиеца си - военния от 61 бригада „Специални сили“ Ангел Желязков“ и да си изясняват отношенията. Истината е съвсем друга, твърдят пред Блиц хора от обкръжението на Лазаров.

В момента се работи по основната версия, че в деня на убийството Люба е извикала Добромир в Пловдив, потвърдиха и разследващи.В този момент полицаят бил при учителката в Карлово. Това е жената, с която до преди 2-3 месеца Лазаров живеел на семейни начала. Връзката му с Люба обаче била сериозна, той е споделял с близки хора, че е влюбен в дознателката, имали сериозни планове за бъдещето. Тя му е обещавала, че ще се раздели с командоса Ангел Желязков, с когото живеела в Пловдив. Ходила е в Сопот, в дома на полицая, крила се е от външни хора, но близки на Лазаров са знаели за тази тайна връзка.

Именно заради любовта си към Люба Добромир казал на учителката, с която живеел на семейни начала от няколко години, че иска да продължи живота си с друга жена. Разделили се, но той посещавал учителката.

Люба Алексова обаче е манипулирала и Добромир, и Ангел. Лъгала ги е и двамата, имала е паралелна връзка с тях. В деня, в който Люба го извикала в Пловдив, Добромир казал на бившата си изгора, че отива да къщата си в Сопот и заминал за града под тепетата. За съжаление това е било последното му пътуване в живота.

По непотвърдена информация на Блиц, Люба и Лазаров са пили кафе в Пловдив, говорили са. Ангел Желязков се е обадил на любимата си, накарал я да го вземе отнякъде. Именно тук се разминават твърденията и на разследващи, и на защита.

По време на мярката се твърдеше, че Добромир е причакал пред входа командоса и Люба. Сега твърденията са съвсем други. Това предстои да изясни разследването. Не е ясно след като Люба е взела с кола военния, къде е бил Лазаров, как точно е възникнал скандала.

Близки на жертвата твърдят, че линейката е извикана прекалено късно и че не военният, както бе оповестено, а Люба е извикала Спешна помощ.

В Сопот продължават да са в скръб и още по-голямата болка е, че не знаят истината за страшната драма.

В Пловдив, в квартал „Кючук Париж“, на бул. „Ал. Стамболийски“ , съседите изобщо не са виждали командоса, нито фаталната дознателка Люба.

От момента, в който Ангел Желязков беше освободен от Военен съд от арест с мярка подписка, той не се е прибирал в апартамента си. Съседите твърдят, че живеел при брат си. Няма следа и от Алексова, която вероятно живее в квартирата си в село Крумово или при майка си.

„Утре полицаят Добромир Лазаров щеше да навърши 45 години. Беше най-лъчезарният, добър и усмихнат човек на света. Искаме най-тежкото наказание за убиеца му. Утре, вместо да празнуват, роднините му ще отидат на гробищата да го прелеят. Бог да прости нашият приятел и колега. Той е бил невъоръжен, борил се е с командоса, който е извадил нож. Настояваме убийството да се разглежда като тежко умишлено“, коментираха приятели на Лазаров.

Пак според непотвърдена информация командосът е действал професионално. Ножът е забит в сърцето на полицая на едно и също място със завъртане три пъти. При последния удар е достигнал камерата на сърцето и това е било фатално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    36 0 Отговор
    То май повечето жени са така. Само дето мъжете мислят че са най големите пичове.
  • 2 бял

    34 0 Отговор
    За тоя вампир ли е данданията?

    Коментиран от #3

  • 3 Хихихи

    27 1 Отговор

    До коментар #2 от "бял":

    Да брат, ей за тоя миндил! Толкова ще й е и полицейската работа на тази. Колко ли досъдебни производства е осрала.....

    Коментиран от #5

  • 4 Василев

    8 3 Отговор
    Селяни, социялизмът създаде условия при които в България се родиха много души с престъпни наклонности и то поне две поколения айдуци и коври, а най- опасните са в политиката и управлението. Аз когато трябва да общувам с българин си чета първо молитвата!
    Агент Разпутин. ГРУ!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 фен

    4 0 Отговор
    Люба има добри ц.ц.