Факти.БГ

19-годишен с Porsche отвлече тийнейджърка

Мария Атанасова

17-годишна девойка от Хасково е била отвлечена край Пловдив, а след това върната от похитителите, съобщи TrafficNews.bg.

Екшънът е станал на пътя Пловдив - Хасково в неделя следобед. Тийнейджърката пътувала заедно с по-голямата си сестра с BMW. Малко след като излезли от Пловдив, автомобилът им бил настигнат от "Порше Панамера", управляван от 19-годишния Узай А. Той засякъл пътя на немската кола и водачката била принудена да спре, за да не се блъснат. Узай измъкнал от BMW-то по-малкото момиче и я принудил да се качи в колата му. След това потеглил към Хасково.

Междувременно сестра й позвънила на тел. 112 и съобщила за похищението. Двайсетина минути по-късно отвлеченото момиче било освободено и свалено на автосалон край Поповица. Полицейски патрул спрял поршето близо до Първомай и униформените свалили Узай и спътника му. Младежът бил задържан за 24 часа в районното до изясняване на случая.

Причината за похищението вероятно е неизяснени лични отношения между младите хора. Случаят се наблюдава от Окръжна - прокуратура - Пловдив.

Пловдив / България