9 Юни, 2018 16:51 9 989 14

Нова версия: Марио убил Пелов заради фатална блондинка

  • владимир пелов-
  • марио панчев

Убийството на избягалия от затвора Владимир Пелов може да бъде заради собствената му жена, която е имала афера с неговия авер Марио Панчев.

Криминално проявеният Панчев и издирваният опасен рецидивист Пелов откриват стрелба един срещу друг във вторник малко след 23 часа. Панчев оцелява с куршум в тялото и е настанен в „Пирогов”, където по-късно почина. До бруталната престрелка между двамата най-вероятно се е стигнало заради съпругата на Владимир Пелов - Силвия, мълви се упорито в Ботевград.

Според клюката половинката на избягалия затворник е поддържала интимна връзка с Марио Панчев - Големия. Все още не е известно дали Пелов е причакал в тъмното своя дългогодишен приятел, устройвайки му засада, или двамата са имали среща, пише "Уикенд".

"Марио спеше с жената на Владимир Пелов от поне 2-3 години, това се знаеше в цял Ботевград. Някои даже разправяха, че Пелов е организирал бягството си от затвора, за да се върне при съпругата си и за да отмъсти на дългогодишния си приятел Големия", твърди жител на Ботевград, запознат с тайните на ликвидирания рецидивист.

Според друг слух, който се носи в града, Владимир Пелов е имал финансови претенции към Марио Панчев, свързани с изпълненото от него убийство през 2016 година. Тогава, в средата на януари, е ликвидиран ромския сводник Петър Василев - Пинко, за когото работеха над 15 проститутки. Смъртта на Пинко остана неразкрита - той бе открит мъртъв в автомобила си на паркинг в Ботевград на 16 януари 2016 година малко след като бе пуснат от затвора.

В северозападния град се говореше, че Пинко е ликвидиран от Владимир Пелов, а големият печеливш от смъртта на сводника бе именно Марио Панчев.

"След кончината на Пинко всички негови проститутки преминаха на работа при Големия. Знаеше се, че Марио е поръчал Пинко, двамата воюваха от доста време, но Пинко се ползваше с полицейски чадър. Разправяха, че убийството е поръчано на Владимир Пелов за 20 бона", спомня си обитател на ъндърграунда.

Според него Пелов не получил цялата сума за изпълнената от него мокра поръчка, тъй като само няколко месеца по-късно се озовал в ареста като заподозрян за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови, а докато търкал наровете, влязла в сила присъдата му от 32 години за въоръжен обир на златарско ателие, отвличане и опит за убийство на преследващите го полицаи.

След дръзкото въоръжено бягство от затвора, Владимир Пелов отправял неколкократно заплахи към някогашния си приятел Марио Панчев, признаха приятели на убиеца на рецидивиста. Заканите пристигали чрез общия им познат - сенчестия бизнесмен от Ботевград Тишо Перуката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    31 1 Отговор
    В случая най доброто е че пукна убиеца му. А иначе бе нелепо да не могат да те хванат куките а дати свети маслото някакъв дебел сводник. Та така е по справедливо да пукне таз дебела свиня.
  • 2 приказки

    30 2 Отговор
    А сега милиционерски версии, ще чуете1001 ! Като няма вече, кой да ги отрича или потвърждава, ще слушате приказки от под фуржката, колкотоси искате !
  • 3 Малей

    29 1 Отговор
    Хахаха, МВРто Пикчърс представя :) Ако не е за блондинка, ще е за паркомясто... Къртят с версиите си
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ластици

    8 1 Отговор
    Ластици,ластици,ластици....
  • 6 Townboy

    19 0 Отговор
    От негодната ни милиция се раждат само слухове и хипотези. Факт е че при наличието на 65 000 тюмбели, опасни рецидивисти се разхождат на свобода.
  • 7 Фифти найн пажалуста

    21 7 Отговор
    Бойко педераста да пречука т мъртъв да е смърт на Бойко Борисов(путката)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Голем смях

    11 2 Отговор
    Що за жена трябва да си,за да тръгнеш с някой от тия изроди.Хем тъпи и ограничени,хем грозни като Каракачанов-министера.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АЙ СЕГА

    6 2 Отговор
    БАНДИТИТЕ ВЗЕХА ДА СЕ ТРЕПЯТ ЗАРАДИ ЖЕНИ ,НАПОСЛЕДЪК , БОЖЕЕЕ ХА НАПРАВО ИМ ПОВЯРВАХ НА ПОЛИЦАИТЕ ,И КОЙ КОГО Е ДЕБНЕЛ В КРАЙНА СМЕТКА ,И НА ДВАМАТА ИМ Е БИЛО ДО ЖЕНА ,ОСОБЕННО НА ПЕЛОВ ..
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Статист

    2 0 Отговор
    Да не е блондинката с пробитата глава от Слънчев бряг ?
  • 14 Анонимен

    2 0 Отговор
    Само да кажа,че от дълги години Силвия не е в България,и не пишете глупости