Last news in Fakti

9 Юни, 2018 17:59 2 696 5

Бандит преби и обра кметица

  • побой-
  • кметица-
  • петя ангелова

Мъж от Врачанско е нанесъл тежък побой и щети по колата на кметицата на Буковец, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 16.20 ч. в Районното управление на Бяла Слатина е подаден сигнал от кметицата на врачанското село Буковец - Петя Начова Ангелова . Тя съобщила, че при връчване на АКТ за нарушаване на нощната тишина, 33-годишен мъж я нападнал агресивно.

Другоселецът с инициали Н.Й. е нанесъл побой на уважаваната дама и е потрошил френския й автомобил с марка "Пежо". Напрежението ескалирало, когато Н.Й. откършил дръжката от предната врата на колата и влязъл в нея. Не успял да я запали и потегли и затова отмъкнал от купето дамската чанта на кметицата заедно с пари и лични документи. На излизане от автомобила мъжът от Йоаким Груево наритал здраво задната врата на "Пежо"-то и избягал.

Г-жа Петя Ангелова е в стабилно състояние и няма опасност за здравето й. Тя е била прегледана и освидетелствена от съдебен лекар при Многопрофилната болница "Христо Ботев" във Враца. Щетите по автомобила са огледани и е дадена експертна оценка. Взетите при обира вещи са върнати на пострадалата. По случая е образувано Досъдебно производство по описа на РУ-Бяла Слатина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Будалата

    4 4 Отговор
    Затова кмет трябва някой като Ценко Чоков. От кмета трябва да има респект.
  • 4 Виго

    4 1 Отговор
    То добре ,че не и е ударил една топла патка на кметицата, та да е пълна програмата!
  • 5 емо73канар

    4 0 Отговор
    Защо не кажете че става въпрос за ЦИГАНИ ???