10 Юни, 2018 18:30 12 264 4

Джито от бандата на Мила се предаде след 3 г. в чужбина

  • мила георгиева-
  • ддс измами-
  • мартин георгиев

Той е свързван и с разпространение на наркотици

Джито от бандата на Мила се предаде след 3 г. в чужбина - 1

Издирваният с червена бюлетина от Интерпол Мартин Георгиев - Джито, който от три години се укрива в чужбина, се е върнал в страната и се е предал преди два дни. Очаква се днес специализираният наказателен съд да реши дали да го остави за постоянно в ареста, съобщи OFFNews.

Мартин е син на Мила Георгиева, подсъдима като шеф на организирана престъпна група за ДДС измами, занимавала се и с други престъпления, сред които разпространение на наркотици и убийства. През януари 2015 г. тя бе арестувана след зрелищна акция в Бояна, заедно с бившия си съпруг, доведения си брат, родния си брат и още няколко души, а Мартин успя да се укрие и да избяга.

Името на Мила Георгиева, която е доведена дъщеря на бившия шеф на митниците Христо Кулишев, нашумя през 2012 г., когато МВР проведе акция под кодовото наименование "Универсалните". Тя бе заподозряна за участие в група за ДДС измами заедно със сина на бившия земеделски министър Георги Танев – Иван Танев, по прякор Универсалния. Георгиева бе задържана, след като се завърна в България от чужбина.

Синът на Мила Георгиева е известен с прякорите Мартин-Джито и Малкия Митьо Очите и е свързван с разпространение на наркотици. Твърди се, че той става бос на разпространението на марихуана в София след стрелбата по Златомир Иванов - Баретата, който му преотстъпва бизнеса с трева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    14 3 Отговор
    Сега МВР то ще се похвали, че са заловили един престъпник.
  • 2 Будалата

    22 2 Отговор
    А да уточним. Издирвания с червена бюлетина как се е прибрал? Ако е минал нелегално съм съгласен. Разграден двор сме. Ок. Обаче ако е минал легално какво правим. Май според мен се задържа на границата. А чак по насетне му идва Адвоката. Та кое е вярното? Решил нашия и взел си Адвоката под ръка и се предал. Като някаква новина го докладва МВР. СТАТИСТИКА.

    Коментиран от #4

  • 3 мнение

    6 0 Отговор
    Мамма миа! На това м се вика митничарски потомък! Много ми допада обаче "червената бюлетина"! Много точно казано. Бандите за наркотици като тази на въпросната майчица Мила, обикновено са привърженици и потомци точно на тази бюлетина - червената!
  • 4 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Как качва се на самолета ако е бил някаде кадето не важи интерпол има много такива държави кадето се крият нашите юнаци слиза в София на летището и се прибира