11 Юни, 2018 14:10 3 510 8

Екшън в Слънчев бряг! Криминално проявен наръга мъж

  • наръган-
  • слънчев бряг

40-годишен мъж от Видин е наръган в бедрото от непознат, който му поискал пари. Екшънът се разиграл в района на изоставен строеж в близост до бистро „Дани“ в Слънчев бряг. След като получил отказ, наглецът извадил нож и намушкал видинлията, като след това побягнал, пише "Флагман".

Сигнал в полицията е подаден минути след това. Бързата реакция на униформените довела до залавянето на извършителя в рамките на час.

За наглата атака е задържан 25-годишният криминално проявен К.М. от с. Брестница, обл. Ловеч, след като направил пълни самопризнания и описал механизма на извършеното деяние.

Работата по случая продължава от служителите на РУП-Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 fakti

    31 0 Отговор
    По-голямата част от извършителите са криминално проявени и с условни присъди.Браво на магистратите.
  • 2 Будалата

    7 1 Отговор
    Така се почва. След време ако стане като Очите сами ще му дават парите. Все се почва отнякъде. Никой не се ражда престъпник.
  • 3 Гост

    7 8 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ. Дотам докарахте нещата, че съдебната и правораздавателната система са с отрицателно доверие. Страната на тримата шишковци.
  • 4 Плевен даге

    6 2 Отговор
    Цялата сган и измет от всякакъв калибър на държавата се сбира там лятото.Ама въпреки тва за една вечер на Слънчака е забавно не повече.
  • 5 Расулюлах

    2 2 Отговор
    Аиде палете дараците и бегом към синиту да си дадете бъбреците на побеснелите мутри там за вашите пари теглени на кредит да са показвате толко сте преуспели муахахахахахах ако преди тва не ви размаже некои на магистралата и си останете завинаги там хахах
  • 6 Негативни облъчватели

    6 0 Отговор
    Новините са от гадни по гадни!!
  • 7 РАМБО

    4 0 Отговор
    КАТО ЧЕТА ТИЯ НОВИНИ СИ МИСЛЯ ДА ЛИ ДА НЕ СФОРМИРАМ ЕДНА РАМБОВСКА ДРУЖИНА , А БЕ ТИЯ СЪДИИ ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ,ТЕ СА ВСИЧКИ ЗА СМЯНА , ЕДНИ И СЪЩИ , САМО СИ СМЕНЯТ МЕСТАТА ОТ СЪДИИ НА АДВОКАТИ И ОБРАТНО ,ТАКА Е И С ПОЛИЦИЯТА И С ПРОКУРОРИТЕ ,ПЪРВО БИЛ ПОЛИЦАЙ ,И ХВАЩАЛ ПОСЛЕ АДВОКАТ И ГО ЗАЩИТАГ -
  • 8 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор
    АХ КАК ОБОЖАВАМ ,ТОЗИ ФИЛМ ,, ПОЛИЦАИТЕ ОТ ЧИКАГО ,, ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ СМЕЛИ СЪРЦА , ЗА СМЪРТОНОСНИ УДАРИ ДА СИ НАПРАВИМ ПО ЕДИН ОТБОР ВЪВ ВСЕКИ ГРАД , ПО ЕДИН РАМБО НАЧЕЛО НА НЕПОБЕДИМИТЕ И ДА НЯМА НЕНАКАЗАНИ И ОПРАВДАНИ, НО ОЩЕ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛ ЛЪБЪТ В НАС ,И ДОКАТО РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,НИЕ МИНАГМЕ ПОД ПРИКРИТИЕ И ЩЕ СЕ ПОЯВАВАМЕ КАТО ГАРВАНЪТ ДО КАТО НЕ СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЖИВИТЕ МЪРТВИ КОИТО НИ ПРЕВРЪЩАТ В ОСЪДЕНИ ДУШИ , И ЗАЩО САМО ЗА НЕВИННИТЕ УДРЯ ЧУКЪТ ВИНОВЕН , ИСКАТЕ ЛИ СЛЕД ВРЕМЕ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ ДА Е ОСТАНАЛО САМО ЖИВИ ЛЕГЕНДИ !?