Last news in Fakti

11 Юни, 2018 13:41 4 535 17

Мутри ограбиха и пребиха с бухалки момче и момиче на паркинг в София

  • мутри-
  • побой-
  • паркинг

Известният български лекар Христо Мазнейков разкри потресаваща история за пребити от мутри младо момиче и момче. Докторът сподели покъртителните сцени, на които е станал свидетел от първо лице.

"Дълго мислих дали да напиша този пост, но накрая реших, че си заслужава. Вчера по спешност ме извикаха да прегледам пациент. Разказът му ме покърти! Оставили с приятелката колата в подземен паркинг и на излизане били нападнати от двама младежи с качулки. Единият хванал за шията момичето, а другият започнал да го налага с бухалка. Взели им портмонетата, телефоните и като видели че има само 200 лв побеснели и продължили да го бият", разказва д-р Мазнейков, цитиран от Блиц.

"Момчето и момичето работят в Германия. Младежът беше целия надран, имаше големи синини по цялото тяло, а левият горен крайник, който е поел ударите беше станал два пъти по-голям. Съвсем естествено битите не са се обадили в полицията, защото не вярват, че тя може да свърши работа и да залови нападателите", потресен е ортопедът, който е личен приятел на легендата в българския футбол Христо Стоичков.

"Въпросът е накъде отиваме, какво общество ставаме, защо позволяваме това да се случва, какво прави полицията, не забелязва ли, че хората вече й нямат доверие? Нима не се вижда, че всички тежки престъпления се извършват от хора, които са бивши полицаи, работили в полицията или свързани с нея? Много въпроси без отговори? Жалко за нас!", сломен е докторът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванов

    14 24 Отговор
    Левият горен крайник се нарича лява ръка, поне при хората!

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    48 0 Отговор
    Условните присъди също много допринасят за такива случаи.
  • 3 Зоо Еко Лог

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иванов":

    Може и да е бивник или рог, знае ли се.... Те и дживотнити имат крайници и души...

    Коментиран от #17

  • 4 Бесен Язовец

    28 3 Отговор
    А бе мутри!!! Някави мизерници които причакват хората на паркингите!
  • 5 ГШ18

    44 1 Отговор
    и после като ги гръмнеш горките момчета ама как може така
  • 6 АНОНИМЕН

    19 0 Отговор
    ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ , ЧЕ НА ЕДИН НОРМАЛЕН В БЪЛГАРИЯ СЕ ПАДА ПО ЕДИН КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН,И МЕЖДУ МУТРА И НЯКАКЪВ ИДИОТ ИМИ РАЗЛИКА
  • 7 Будалата

    22 5 Отговор
    Все по на зле отива Боко. Цяла България будалите карат на фарове да могат да ги виждат мутрите. МВР за нищо не стават. Само пишат статистика:еди колко ранени, еди колко загинали по пътищата. Еди колко обрани, бити, насилени и убити.
  • 8 Гост

    15 2 Отговор
    Те полицаите, пушат, пият вода за по-високи заплати, но да си изпълняват задълженията... Що бе, да не са луди.
  • 9 бббббб

    16 3 Отговор
    Управлява ни мутра ,каква промяна може да се очаква.
  • 10 комунист идиот

    15 0 Отговор
    Д-р Мазнейков се погрижи за коляното ми преди години.Благодарен съм за всичко,което направи за мен.
  • 11 Расулюлах

    4 0 Отговор
    Аз си ходя винаги с брадва не се знае кога ше ида на пикник винаги готов обаче хахахах

    Коментиран от #15

  • 12 Момина сълза

    7 1 Отговор
    Предлагам да прекръстим POLICE в МОЛИСЕ да нямам нужда от тях.
  • 13 Момина сълза

    13 0 Отговор
    Обраха ни на Коледа в the mall,на Цариградско шосе в магазин ,камери колкото искаш какво стана ще познаете ли?ЕСТЕСТВЕНО НИЩО,ТЪРТЕЙ.
  • 14 възмутен

    9 1 Отговор
    В България, на мутрите им казват- БИЗНЕСМЕНИ? Колко мутри ги гръмнаха или по друг начин убиха, медиите състрадалчески съобщават: Днес убиха бизнесмена............., е та нали "бизнесмен" от Банкя, по-точно Вердикал ни управлява. ДОКАТО ТОЗИ БИЗНЕСМЕН НИ УПРАВЛЯВА ЗАЕДНО С ЦВ. ЦВ - ЗА ЖАЛОСТ, ТАКА ЩЕ БЪДЕ!!!!!!!!!
  • 15 Аха

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Расулюлах":

    Има и други дето се разкарват с брадви
  • 16 Един от хората

    4 1 Отговор
    Недейте се плаши!!Всичко ще се оправи,след тишината в Слънчев бряг и въжената линия на Банско,ще дойде ред и за хората които все още шават из Родината!!То не че останаха вече читави Българи,но поне цигано-ромо -мангали има в излишък...
    Да живее спасителят на Западните Балкани!!!!Кой не познава Винету Бей,първият приятел на Султана Ердоган......
  • 17 отговор

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Зоо Еко Лог":

    Да ти имам чувството за хумор, нещастнико! Сигурно си застрахован от всякакви посегателства от страна на мутри, простаци и други изроди! И все пак ще ти кажа, чувството за хумор е нещо прекрасно, но има граници! Когато ги преминеш, ставаш циничен. Цинизмът е характерен за хората без възпитание и с ниска култура като болшинството от родните ни полици. Да не си бивш, настоящ или бъдещ полицай, а?!