13 Юни, 2018 09:46 97 166 85

Сензационна версия: Пелов е жив, тяло на клошар подменено за затворника

  • пелов-
  • владимир пелов-
  • погребение-
  • ботевград-
  • роми-
  • цигани

Ромската махала в града умира от ужас

Близо два месеца след зрелищното бягство на опасния затворник Владимир Пелов и авера му Радослав Колев, краят на историята е кървав. Пелов бе убит на 5 юни късно вечерта при стрелба с друг опасен бандит – Марио Панчев в центъра на Ботевград. Той е получил четири куршума – един в главата и три в десния крак. Самият Панчев също бе тежко ранен с две огнестрелни рани в областта на корема. С дни състоянието му бе много тежко в столичната болница "Пирогов" и четири дни след стрелбата въпреки животоспасяващата операция, която претърпя, издъхна от раните си. Това пише в. „Шоу“.

Въпреки официалната информация, че и двамата са мъртви, в Ботевград витае страх. Целият град е настръхнал, защото не вярва, че Пелов е мъртъв. Според мълвата всичко е инсценировка. В деня преди стрелбата е починал бездомник, който е имал брада и нямал близки. Именно неговото тяло е било подхвърлено за това на Пелов. Ботевградчани са убедени, че избягалият затворник е бил твърде умен, за да се даде така и по-удобно е било да инсценира смъртта си. Другият прострелян – Марио Панчев е знаел за плана и за да остане всичко скрито, е бил премахнат.

Ромската махала в града умира от ужас, защото според слуховете Пелов е готвил атентат, като е искал да заличи съвсем квартала. Затова били и намерени боеприпаси. Още в деня на стрелбата се достигна до напрежение в Ботевград. Неизвестността събра десетки роми пред полицейските ленти. Те казаха, че искали лично да се уверят, че убитият е Пелов, за да „спят спокойно”.

„Много хора застреля той от махалата”, казаха местните. За да не се стигне до размирици, се намеси жандармерията и разпръсна тълпата.

Предисторията:

Пелов е сочен за един от най-известните рецидивисти в Северозападна България. Той трябваше да лежи общо 32 г. за дързък въоръжен грабеж на златарско ателие, отвличания, сред които и на дете, и стрелба по четирима полицаи. Той е заподозрян и за двойно убийство. Престъпленията му обаче не успяха да го задържат зад решетките, след като преди 2 месеца ( 3 април) той бяга от затвора. Заедно с друг престъпник - Радослав Колев, който е тикнат на топло за 26 години заради убийство на хомосексуалист, успяват да преодолеят охраната на затвора и да изчезнат в неизвестна посока.

Малко повече от месец нямаше информация къде се намират двамата бегълци. Тогава на 17 май става ясно, че Владимир Пелов е написал писмо до президента, омбудсмана и няколко национални медии. В осем страници той описва мотивите си да избяга от затвора. Твърди, че е осъден несправедливо, получил е тежко наказание, което е равносилно на смъртна присъда и това го е предизвикало да избяга. Той не за първи път пише до медии. Преди няколко години в редакцията на „Ботевградски вести” се получава текст, подписан от него, в който се твърди, че Пелов е бил задържан без вина за убийството на двамата братя Цветан и Марко Петрови в Ботевград.

Последваха нови седмици, в които нямаше ни вест, ни кост от двамата бегълци. Появиха се различни версии какво се е случило с тях. От това, че са в чужбина, до това, че единият е убил другия.

Полицията тръгна по горещи следи, че Владимир Пелов се укрива в Ботевград още на 2 юни. Тогава маскирани полицаи заградиха и атакуваха изоставена сграда на болница по сигнал, че Пелов се намира там, но той така и не бе открит.

Стрелбата

Развръзката идва в нощта на 5 юни. Между Владимир Пелов и 39-годишния криминално проявен Марио Панчев с прякор Големия избухва престрелка. Пелов е убит на място, а Панчев – тежко ранен. От МВР първоначално не заявяват със сигурност, че гръмнатият е Пелов, тъй като след изстрелите той е паднал по очи, а освен това е бил с променена външност и дегизиран с шапка и качулка.

Няколко часа по-късно пъзелът започва да се нарежда. На брифинг на МВР става ясно, че основната версия, по която работят разследващите, е неуредени финансови взаимоотношения, тъй като двамата са имали бизнес в миналото. Макар че според местни хора истината е друга. Панчев е сочен за основен виновник за ареста на Пелов. Двамата първоначално били приятели, но отношенията им се развалили в края на 90-те години на миналия век. Тогава Марио издал на полицията Владимир за обир на чейнджбюро в Пловдив.

Освен това бивш съкилийник на Пелов от затвора хвърля нова светлина върху конфликта.

„Марио Панчев и още един са дали показания срещу Владо и са го набедили за убийството на двамата ромски братя, които през 2016 г. бяха застреляни на паркинг пред казино в Ботевград“, твърди затворникът. Според него Пелов е обмислял нападението още докато бил в затвора. Знаел къде и кога ходи набелязаният за жертва. Преди да стреля, Панчев пиел кафе на метри от мястото, където го застигат куршумите.

В Ботевград било обществена тайна, че Панчев е информатор на полицията. От МВР отрекоха той да е работил за тях.

„Нападението не е на криминалния контингент, който бере душа ( бел. ред. - Панчев, който по-късно почина), а обратно – от Пелов към този човек. Намерил е най-удобното място – едно дере, което е облагородено във вид на алея, но е в такава част, че може да се придвижи незабелязано и да издебне жертвата“, обясни главният секретар на МВР Младен Маринов.

На местопрестъплението на бул. “3 март” в Ботевград са намерени три пистолета – “Валтер”, “Макаров” и ТТ - един на тревната площ, един до трупа и един в чантичка на кръста на Пелов. Разследващите проверяваха дали единият пистолет не е същият, с който е стреляно по надзирателите при бягството на Пелов и Колев от затвора.

Скривалищата

Разследването за разстрела на Пелов продължи в блок на бул. „България” в Ботевград. Там са се крили Пелов и Колев след бягството от затвора. В жилището живеела съпругата на най-добрия приятел на Пелов – Мико Петков.

40-годишната Весела обитавала апартамента с двете си деца, след като Мико, който преди години бил задържан за двойно убийство в ботевградското село Рогозен, се обесил в затвора. Според мълвата, когато е бил на свобода, Пелов помагал на вдовицата с две деца с пари. Появи се и версия, че жената на Мико и Пелов са имали някога любовна връзка. Колев и Пелов са отишли в апартамента около 25-26 април и са останали допреди около десетина дни. След това са напуснали жилището и в деня на стрелбата се е върнал само Пелов.

Жената, която ги е укривала, казала, че е мълчала, защото се страхувала от двамата да не направят нещо лошо на децата ѝ. Рецидивистите дошли само с една раница на гърба си, в която имало граната и тротилови пресовки. Имали ключове и излизали вечер, колко често не е ясно.

Собственичката на апартамента не видяла да носят телефони в себе си. Не знаела и дали са ползвали личния й компютър, когато не била вкъщи. В началото на юни Пелов се прибрал сам, без другия затворник. Оттогава Колев е в неизвестност.

Не е ясно с точност къде са били Пелов и Колев от деня на бягството от затвора, 3 април, до 25-26 април, когато са се скрили в апартамента в Ботевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Смолата

    184 39 Отговор
    Изоставена болница, изоставени децки градини, затворени училища, цигани, които се страхуват от рецидивисти....какво още ще ни докара капитализмът?

    Коментиран от #16, #19, #25

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Танас

    373 16 Отговор
    Ако ромуландците се страхуват, трябва да има повече като Пелов. Защото северозапада, а и цяла България е пропищяла от тях.
  • 5 Много хора видяха

    106 3 Отговор
    Това не беше Пелов !
  • 6 ооо неее

    69 29 Отговор
    И Хитлер,Елвис,Майкъл Джексън и Джон Ленън също са живи.Дааа и живеят от тъмната страна на луната,верно бе.
  • 7 Факт

    132 7 Отговор
    Всички който го познаваха и бяха на разпознаването не го разпознаха ...и всичко се покри защото е най удобно

    Коментиран от #30

  • 8 Един ....

    112 6 Отговор
    Много ясно , че е жив ! Нали той довърши Марио в болницата !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ROBIN

    30 6 Отговор
    А пък аз съм тролей...
  • 11 Ефтини сензации

    47 9 Отговор
    Жълтения, стигаше ми да прочета заглавието и първите два реда, за да разбера, че това е поредния турски сери-ял .😀😁
  • 12 Хк+йххххйххх

    87 9 Отговор
    Дано е жив
  • 13 681

    184 9 Отговор
    Щом "Публикувано във факти.бг: Ромската махала в града умира от ужас" да е жив и здрав човека!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Townboy

    224 13 Отговор
    Аз съм за декриминализиране на убийството на цигани. Ако Пелов е убивал само цигани не трябва да ги лежи! Благодарение на властта чийто основен електорат са цигани, те безчинстват безнаказано и са станали изключително нагли.
  • 16 Читател

    35 21 Отговор

    До коментар #2 от "Смолата":

    Докара ни и неграмотници като теб.
  • 17 Бай Шиле

    65 2 Отговор
    Много удобно, да го "убият"! Сега никой не търси избягал затворник! Дори и брат му едва си е изкривил душицата, да каже, че това е брат му. За ченгетата е по-добре така, че обществото е спокойно, бутнал е мангизи на хора от системата и готово!
  • 18 незнайко

    97 7 Отговор
    С няколко думи ! Ясно е, че нищо не е ясно !!! ДА ПОМИТАТ РОМСКАТА МАХАЛА И ДА ГИ НАПРАВИМ ГЕРОИ !!!
  • 19 Сашо

    56 15 Отговор

    До коментар #2 от "Смолата":

    Смола... Не капитализмът е виновен, а тези дето пишете "децки" градини и гласувате за всяко комунистическо ченге, което ви баламоса неграмотните тикви. За това сме на този хал.

    Коментиран от #20, #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 JUMP

    84 4 Отговор
    Егати смешното МВР...Да не знае дали това е Пелов или не. Но все пак колкото откриха истински убиец на шесторното убийство в Нови Искър навръх Нова година, толкова и това тук е истина, ама нейсе.... Стадото си върви - времето си минава, министър Радев и МВР-то си остава
  • 22 газо

    54 5 Отговор
    Ако е така, значи и полицията е вътре! Свалят се отпечатъци от трупа и бързо се разбира той ли е или не.

    Коментиран от #24, #64

  • 23 Чочоолу

    72 4 Отговор
    Ужасът на махалата да продължи, докато изпускат до един
  • 24 Браво

    32 3 Отговор

    До коментар #22 от "газо":

    Разбира , се че е вътре, нали те го пуснаха от затвора!
  • 25 Грую

    81 5 Отговор

    До коментар #2 от "Смолата":

    Не е капитализъм това пич! Това е някакво подобие на латиноамерикански модел на организация на обществото, само че още по-зле. Работил съм и по време на социализма и капиталистически държави, но това което се случва в България след 10,ноември.1989г. и в момента продължава няма аналог нито с едното, нито с другото. Измама, мошеничество и манипулация до най-ниското ниво и то повсеместно. Това не е капитализъм, а по-скоро анархизъм. Според мен ГЕРБ трябва да членува в някоя Европейска партия на анархистите, а не в народна. не мисля, че народът ни е споделял такива идеи на това , което се случи и се случва. Съвсем друго очаквахме и за друго мечтахме и гласувахме. Не за тихомълком подмяна на ценностната система полекичка и под тезгяха.
  • 26 Смолата

    31 8 Отговор

    До коментар #19 от "Сашо":

    Но, не аз ще дойда да изнасиля дъщеря ти и да ограбя жилището ти, а бай мангау, който предполагам също би допуснал някоя и друга правописна грешка драскайки на телефона. А капитализмът в България се гради на хора, които едвам пишат. Виждам, че ти в коментарите си рядко пишеш повече от 5-6 думи - да не си червен, или гербаджия? Все ми е тая, всички сте ми еднакви-две стебла на едно и също паразитно растение.
  • 27 Кълвач

    63 4 Отговор
    Може и да е жив и ако си е обръснал брадата, отново е станал неузнаваем за милицията!
  • 28 Факю

    103 3 Отговор
    Дано да е жив!И след като избие циганите да мръдне към парламента!

    Коментиран от #49, #53

  • 29 Мими

    37 2 Отговор
    Пелов,както върви национален герой!Ако е жив щял да потропа на Плевнювата врата,да пита за прогнозата......
  • 30 Доктора

    44 0 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Факт е,че единия куршум е в лицето,за да не бъде лесно разпознато.
    Ами бързата кремация.
  • 31 Иван

    10 3 Отговор
    Той и Елвис е жив,Тупак Шакур-също.Имало даже съмнения,че Мерилин Монро и Юрий Гагарин,също са сред нас.Освен това Хитлер бил клониран от Й.Менгеле 2-3 пъти,за всеки случай. :)
  • 32 Ник

    64 4 Отговор
    Е със тия цигани ми се издигна в очите браво дано да е жив

    Коментиран от #45, #52

  • 33 Хитър Петър

    5 2 Отговор
    Българска работа!
  • 34 Вила Вилекула

    6 4 Отговор
    И един мармот завива шоколад....
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 журналист

    57 3 Отговор
    Едно не ми е ясно - защо нито една от медиите (свободни и демократични) не побликува писмото на Пелов, изпратено до тях? От какво се страхуват? Или някой им е забранил? Кой може да забранява на демократичните и независими медии в България?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Жив е той жив е

    5 6 Отговор
    Станал е транссексуален, сега има вид на к-р-а, а пишещите тук му правите... сварки бе, хазартната игра с 3 карти, хахахахах :):):):)
  • 41 другар

    6 1 Отговор
    Глупости на търкалета! Нали близките му така и така трябва да го разпознаят!
  • 42 впечатлен

    12 2 Отговор
    Версията може да е вярна, може да не е, ще видим. Обаче ако държавата ни не може да се справя с все по-наглата и безочлива престъпност, редно е да потърси помощ от ЕС. Иначе какво би станало? Престъпниците ще налагат правилата, ще се правят на герои, ще пишат писма насам-натам, в които ще твърдят, че несправедливо са осъдени, защото убиецът за себе си винаги е невинен, другите са виновни. Ще ни занимават с тях, а ние ще треперим в дупките си. Както е тръгнало, нещата вървят натам. Убиец няма как да е на свобода, той е голяма опасност за всичко живо в държавата. Защото да си убиец означава, че си психопат, а това е неизлечимо. То остава за цял живот. Нали го бяха разпознали този по пръстовите му отпечатъци?! След написаното е редно някой от тези, които вечно са недоволни от заплатите си, да даде обяснение. Иначе настъпва масова психоза.
  • 43 бай Иван циганина

    19 5 Отговор
    Видях един с брада, с куршум в главата да отива към махалата!
  • 44 Рамзес3

    15 6 Отговор
    Всички СИ стоите в кьщи и само говорите като вдовици за .уй.Искате да се оправи даржавата ама нещо не правите за това. Хвърляне си боклука през терасата и само лаете нищо друго.ТО така много лесно.На масата за работа на работа за масата.
  • 45 С.В.

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ник":

    Егати глупостите.
  • 46 хъм

    9 2 Отговор
    Един интересен факт роднина/и поискаха да бъде кремиран, а държавните институции упорито не им разрешиха !? Защо ? Ветоятно, ако се наложи ексхумация за повторна експертиза ? Защо ли ?
  • 47 Пламен

    28 2 Отговор
    Всеки днешен полицай е голям бездарник, от най-големият до най-малкият, не могат да стъпят на малкия пръст на някогашния милиционер с ладата с буркана!!! Що се отнася до Пелов - да такива хора трябват на България, не Каракачановци и Сидеровци.
  • 48 ПЕЛОВ

    38 6 Отговор
    СМЯТАМ ТИЯ ДНИ ДА МИНА ПРЕЗ МАХАЛАТА В бОТЕВГРА СЛЕД това в Ябланица И Угърчи след това и Факултето В софия .........ЧАКАЙТЕМЕ

    Коментиран от #50, #56

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Gencho

    9 0 Отговор
    Дано, дано, ама надали смешник такъв...
  • 55 Живнал си е

    5 0 Отговор
    Не ми се вярва бездомен с брада и суичър да е Пелов както сте го направили с Фотошоп или не знам си още. Пелов е жив щом медиите не смеехте да му покажете хеадшота от Панчев криете Пелов. Вие медиите го прикривате и него и Колката. Ба аз тогава не мога да разбера като медиите прекриват затворниците защо да им слушаме новините нито труп ни показват нито нищо. И журналистките шмъркат кокаин ама никой не го казва това. А па всичко ви изглежда нормално по телевизията по новините пфффф а зад ефир всичко е извратено.
  • 56 Прати поздрави

    3 1 Отговор

    До коментар #48 от "ПЕЛОВ":

    Прати поздрави на Колев но се пази в много опасна игра и среда се намираш. Нямай доверие на никой Колев може да се опита да те убие за да вземе славата за него си или да се опита да стане герой за да може да го приберат в Софийския и да му намалят присъдата от 29 години на 6 години лежане.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Логистика

    1 1 Отговор
    До JUMP, не го откриха МВР онзи "шесторния" убиец. Бяха от Военна полиция, екип по залавяне и задържане.
  • 59 ЖороЧ

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "Ром":

    Кои какво си надроби това сте яде
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ГеРоЙ!!!

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "bai gosho pasteta":

    И паметник в центъра на Ботевград!
  • 64 Боб21

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "газо":

    Аз не знам как влиза в затвора разпознаване а отпечатаци няма ли а ДНК със сина му жжив е и Илия Павлов е жив и. Мноооого други само че си са запълнили дупките За да не вярваме жив или мъртав са виновни полиция и ако щете и прокоратурас неаделватните си изказвания
  • 65 Кънчо Мънчев

    3 3 Отговор
    В ботевград имали шеф на полицията ?
    Ако няма защо не назначават ? Докът умните умуват лудите ши лудуват, държавата е в анархия и колапс.
  • 66 vasik atanasova

    9 1 Отговор
    ПЕЛОВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 67 КУЧЕ

    2 9 Отговор
    ПЕЛОВ БОКЛУКА СИ НАМЕРИ МЯСТОТО
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Вальо

    1 0 Отговор
    В "българия" всичко е възможно, но едва след като се поразмисли.
    Не се учудвайте драги сънародници.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Аз мислех

    4 0 Отговор
    Аз мисля че момичетата и жените са страшно хлътнали по този убавец само да знаят че е оцелял Пелов ще трябва да бяга бързо защото стадото курвалък идва да го уморят от секс. Толкова много секс ще правят с него че направо сърцето ще му спре и той знае че те ще го вържат ние говорим за цяла армия страшно секси мадами а той е само един. Ако четеш това Пелов пази се трябваш ни да разтърсил тази система и да се надяваме за промяна ти Пелов ще бъдеш награден и свободен ама само недей убивай повече след промяната.
  • 73 Василев

    3 3 Отговор
    Селяни, Пелов е Левски! Селяни, Пелов е и Исус!
    Агент султан Мурад. Османски халифат!
  • 74 АНОНИМЕН

    3 0 Отговор
    ЧЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ,КОЙТО ДА ВЯРВА ,ЧЕ ПЕЛОВ Е МЪРТЪВ ,ОСВЕН ПОЛИЦИЯТА ,МОЖЕ ЛИ ВЕДНАГА ДА КАЗВАТ ,ЧЕ УБИТИЯТ Е ПЕЛОВ ИМА 200 НАЧИНА ДА ПРОВЕРЯТ
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бамзе

    2 3 Отговор
    Леле колко хора са като Пелов всички искате да обивате ромите а българите сте рецета
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 АНОНИМЕН

    0 0 Отговор
    УМРЕЛИЯТ Е КЛОШАР ЗНАЧИ ,УМРЯЛ ПРЕДИ ДЕН-МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ КОГА Е УМРЯЛ -И АКО Е УМРЯЛ КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ЩЕ ОБРЪЩА ТЯЛОТО НА УМРЯЛ И ДА МУ ПУСНЕ 4 -РИ ИЗСТРЕЛА -ТАКА ЧЕ КАКТО ВЕЧЕ КОРЕНТИРАХ ,ЧЕ Е ИМАЛО З-ТИ , И МОЯТА ВЕРСИЯ Е ТАКАВА ,ПЕЛОВ ВОДИ КЛОШАРА ,ПРИЧАКВА МАРТО И СЕ ЗАПОЧВА СТРЕЛБА , НО ГО УЛУЧВА В ПАК В КОРЕМА ,КЛОШАРИ СЕ ПАНИКЬОСВА И ТРЪГВАЙКИ ПЕЛОВ ГО СТРЕЛЯ ОТЗАД И ПОСЛЕ ГО ДОВЪРШВА КОГАТО КЛМШАРА СЕ ОБРЪЩА , ЗАКАЧА ЧАНТИЧКАТА , И ЗАХВЪРЛЯ ПИСТОЛЕТИТЕ , ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ,ДНК ,А И ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАСЪЦИ ЩЕ СОЧАТ КЪМ ПЕЛОВ ,КОИТО Е ОСТАВИЛ НАРОЧНО ЗА ЗАБЛУДА ,И БЯГА -ТОВА Е
  • 79 НЕЗНАЙНО КОЙ

    2 1 Отговор
    ДО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,СИГАНИТЕ НЕ СЕ ОБРАЗОГТ ДРАГИ ,ПРАВИТЕ ДЕЦА ЗА ПОМОЩИ ,НЕ ВИ СЕ РАБОТИ ЗА ЗАПЛАТА ,ЗА НАРКОТИЦИ ИМАТЕ ПАРИ ,РАБОТЕТЕ ,АМА ЖЕНИТЕ ВИ ЗАЩО НЕ РАБОТЯТ ,ТЪРСЯТ СЕ РАБОТНИЦИ И В СТРНИТЕЛСТВОТО И В ТУРИЗМА ,АМА КАТО НЕ СТЕ ОБРАЗОВАНИ И НЕ ВИ СЕ РАБОТИ ,ТЪРСИТЕ ЛЕСНИ ПАРИ,ЗАЩО МОЯТА КОЛЕЖКА СИГАНКА НЕИЗДЪРЖА И 2 ДЕНА ,КАТО КАРЕРИЕРКА ,БИЛО ИМАЛО МНОГО РАБОТА ,ОТ ЦИГАРИ И ПОМОЩИ ИЗКАРВАЛА ПОВЕЧЕ , АМА Е ПО-ЛЕСНО С АЛО ИЗМАМИ ИЛИ ДА НАХЛУЕШ В НЕЧИЙ ДОМ , НЕПРЕКЪСНАТО МИСЛИТЕ ФОРМУЛИ ЗА ПАРИ АМА ЩЕ СЕ СРИНЕТЕ НЯКОЙ ДЕН ,АКО НЕ СПАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ ИСКАТЕ ПРАВА АМА ИМА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 БАЦЕТО

    2 0 Отговор
    ДА ТАКА Е
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бах

    0 0 Отговор
    Махам прилагателното нацист,защото „фАКТИ” ме режат.Пелов не е като другите нарушили на закона.Той ненавиждаше нарко-дилърите,сводници и изнасилвачи.Неговата война беше с маститите цигани и не само цигани в нашия град,каращи BMW-та,който никой не проверява.За момента е спокойно.От 3 месеца тук е затъмнена зона.И в момента полицията е из близките села,които са големи.Там е тъмна Индия.Не упреквайте винаги полицията-вършат много добре задълженията си.Доказват закона на ТОЯГАТА.Калпави са им началниците горе.Иначе Пелов не Го мислете.Направи каквото можа.Неговият авер необичаше педалите...което значи че не за пренебрегване.