15 Юни, 2018 09:10 3 865 1

Спрели и пуснали атентатор от Сарафово с куфар със секс играчки

  • атентатор-
  • сарафово-
  • мохамед ел хюсейни

На Мохамед ел Хюсейни пък му поръчали и проститутка

Един от терористите, участвали в атентата на бургаското летище Сарафово през 2012 г. бил спрян от жандармерия два часа след адския взрив с куфар със секс играчки. Това стана ясно в сряда на заседанието на Специализирания наказателен съд по процеса, който се води задочно срещу Хасан ел Хадж Хасан и Мелиад Фара, обвинени за атентата на бургаското летище Сарафово. Пред спецмагистратите показания даде Димитър Игнатов- един от жандармеристите спрели атентатора за проверка, пише в. "Монитор".

„В деня на атентата охранявахме мача „Лудогорец- Динамо Загреб“ в Разград, започна разказа си униформения. Той си спомни, че получили обаждане от колеги от Бургас, които им съобщили, че е бил извършен атентат. Получили нареждане да спират всички автомобили и да ги проверяват. Така се натъкнали на такси, в което пътувал мъж с канадски паспорт. „Беше висок около 1,80 м. и носеше бейзболна шапка“, каза Игнатов. Именно така повечето свидетели описват Хасан ел Хадж Хасан.

"Накарахме го да си свали шапката, Претърсихме и багажа му. Вътре имаше артикули за садо-мазо игри", обясни малко смутено униформеният пред съда. Чужденецът обаче съвсем спокойно и невъзмутимо казал, че са за приятелката му, с която щял да се срещне в Румъния. Обяснил, че там щял да стигне през Русе. Като не открили нищо съмнително, ченгетата го пуснали да продължи, без да подозират, че са спрели един от терористите, сътворили кървавата касапница на летището.

На плътски удоволствия се отдал и друг от терористите. Пред съда показания даде Сийка Драганова, която работела в хотел „Перфект“ във Варна. Там отседнал късо подстриган млад чужденец, който бил „бозав“ на цвят. Според запознати това е взривеният атентатор Мохамед ел Хюсейни. Една сутрин на Сийка й поръчали да направи палачинки с кашкавал за госта. Тя ги приготвила, но се оказало, че чужденецът не ги харесал и ги върнал.

"Още ме е яд, че не ги изяде", тюхкаше се Сийка пред магистратите. После му купили кроасани. Жената каза, че младокът бил настатен във ВИП апартамент, в който имало кръгло легло. Поръчали му и проститутка. След ден- два младежът си заминал. Пред съда вчера показания даде и Веселин Личев, който през 2012г. бил кмет на Сопот. Мъжът разказа, че в дните около атентата на летището бил на почивка в Поморие до къщата на Яворов. Там на скалите един ден се появил млад мъж. „Свиреше на духов инструмент, нещо като малка флейта“, обясни бившият градоначалник.

„Свиренето беше много протяжно, гадно, почти погребално“, допълни той. Личев и други плажуващи три пъти му направили забележка да спре. „Музикантът“ обаче не обръщал внимание. Накрая градоначалникът го замерил с черупка от мида. Странникът си сменил тениската и си сложил раница на гърба, след което си тръгнал. Бил с бухнала, къдрава коса, а случката се разиграла в деня на атентата- 18 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    6 0 Отговор
    Полицаите не са ли го учили това? Най-лесния начин да прикриеш някоя гадост, престъпление, провал и дори некадърност е да го изкараш на личностна основа, че са та обидили, че това били твои лични работи и отношението към теб е недопустимо и обидно. Стария еврейски способ да предизвикаш у хората, които искаш да заблудиш чувство на вина. След това вече е лесно или искаш да те пуснат, какъвто е случаят или търсиш компенсация и ако номерът му мине ще получи облаги за нещо за което тай самият е виновен или в най-лошия случай ще бъде пуснат виновник.