Last news in Fakti

10 Август, 2018 11:33 4 265 0

Извадиха 28 капсули с кокаин от тялото на задържан

  • кокаин-
  • наркотици-
  • русе-
  • варна-
  • група

Разбита е престъпна група за разпространение на наркотици

Извадиха 28 капсули с кокаин от тялото на задържан - 1

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на пет участници в организирана престъпна група за разпространение и трафик на наркотици. Задържаните са четирима мъже и една жена. Те са заловени при операция на територията на област Русе и област Варна на 6 август.

Едното от лицата е с постоянна мярка „Задържане под стража“, две от лицата са с мерки за неотклонение „Гаранция в пари“ и две са с „Подписка“, допълват от прокуратурата.

Направени са общо тринадесет претърсвания и изземвания на различни адреси. Иззети са пари в размер около 20 000 лв. и валута, електронни измервателни уреди-везни, както и наркотично вещество кокаин около 700 гр.

Чрез съответната медицинска намеса в болнично заведение в гр. Русе са извадени двадесет и осем капсули, всяка от по 15 грама кокаин, които са били в тялото на едно от обвиняемите лица. Наркотикът е бил с изключително високо качество.

Разследването продължава провеждат се разпити и други следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА