18 Август, 2018 13:41 9 875 22

Униформени щурмуваха циганска махала

  • полиция-
  • циганска махала

Съвместна акция между екипи на РУ-Стралджа и Общинска охрана бе проведена в петъчната вечер в циганските махали в град Стралджа и село Зимница. Целта на проведените съвместни действия между двете институции е основно превантивна, за да не се допускат често срещаните нарушения на обществения ред - силна музика след определените за това часови зони, пише Флагман.

Патрулите констатираха само едно нарушение на обществения ред в село Зимница-използване на озвучителна техника след 22.00 ч, което след предупреждение от страна на органите на реда бе прекратено.

Освен циганските махали в двете населени места, засилени патрулни обиколки се извършиха в селата Атолово и Лозенец, където в последните месеци има ръст на битовите кражби.

Акцията бе ръководена от заместник-кмета на община Стралджа Гроздан Иванов, който благодари на ръководството и служителите на РУ-Стралджа и гарантира, че този тип съвместни действия между полиция и община ще продължат и занапред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хроно граф

    97 1 Отговор
    Не лошо да проучат опита на байтошовата милиция. Неаше никви проблеми с циганите. Работеха си в строителни войски, караха трактори в текезето... Ще изнасили баба, ама цялата махла щяха да я преселят в Белене, по него време. И то, който оцелее по пътя дотам.

    Коментиран от #10

  • 3 Браво

    18 2 Отговор
    Машаала.
  • 4 Куровед

    16 5 Отговор
    Бля, бля, бля
  • 5 Циганин

    40 1 Отговор
    Това не е достатъчно, трябва да има поне по едно полицейско управление във всяко гето или поне в близост до гетото . И без това България е с най- много полицай на глава от населението в Европа . Хиляди хрантутници ревящи за по-високи заплати които по цял ден не правят нищо .А мангустите да започват работа на 16 годишна възраст да не си мислят за глупости.
  • 6 Ryty

    30 2 Отговор
    Разбира се че има ръст на престъпността, точно там циганите са с протекция от герб
  • 7 али

    30 1 Отговор
    Истината е една трябва да се премахнат всичките ограничения на полицаите.Да имат права както в съседните ни страни. Полицаите да са защитени да не се страхуват да използват помощните си средства и да си изпълняват задълженията по закон.
  • 8 ванката

    22 1 Отговор
    да внимават полицайчетата като ходят по гетата да не ги бият циганите че напоследък стана много модерно пък и явно на държавата и допада манговците да поступват полицайчетата за да не забравят кой кой е....ако някой българин си позволи да обиди полицай вероятно ще го убият от бой и после глоба може и дело дори
  • 9 бат мишо

    25 0 Отговор
    до хроно
    ще изнасили баба по тошово и знаш га ще стигне до затвор
    в разход при съпротива или ще прай опити за бягство да скача от уазката в движение ....5-10 опита колкот тряба
  • 10 милиционер

    12 23 Отговор

    До коментар #2 от "хроно граф":

    Никакви проблеми с циганите нямаше преди 1944 г. При бай Тошо проблемите бяха, както сега, но пресата не пишеше за това.В Белене пращаха най-вече тия, които не обичаха БКП и социализЪмЪ.

    Коментиран от #19

  • 11 Uflaf

    9 1 Отговор
    А кмета ги е предупредил да слушкат тази седмица и пак да го изберат . Чрез тарторите на родовете и организаторите по избори. Едно телефонче и всичко е на ред. Само един дето бил пиян и не си вдигнал телефона / Ай фона взет с помощи / не разбрал дето не трябва да пуска музика. А то в прочем си е след 23часа лятото пък и събота срещу неделя. Дали са почивка на крадците да отморят малко и стига са карали по тези дупки микрубусите и каруците. Я виж ква жега и оводи хапят....
  • 12 Борис

    12 0 Отговор
    И ако всичко е минало без бит полицай е добре.
  • 13 гост2

    12 0 Отговор
    Мммм, дааа...наближават избори. Трябва да се наглежда електората, да не вземе да си помисли да кривне от зададената линия!
  • 14 Анонимен

    25 0 Отговор
    До милиционер ми то нямаше толкова цигани . В нашето село имаше няколко семейства и децата им ходеха на училище. Бащите им караха тракторите в ткзс ама като видеха кварталния му стояха мирно.
  • 15 ооооооо

    14 1 Отговор
    стреляйте на месо, тъпаци!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 факт

    8 0 Отговор
    профилактика всеки ден му е майката
  • 18 ИВАН

    5 0 Отговор
    Само генерална промяна може да оправи нещата, с разни предизборни акцийки - нищо не се получава, само прах в очите на хората
  • 19 Трай си малоумник

    13 0 Отговор

    До коментар #10 от "милиционер":

    Глупости пишеш, циганите да неможеше да ги видиш, а като влезеше полиция в махалата бой наред за респект, май си живял в друга Държава мойто пате:-)

    Коментиран от #21

  • 20 Хасанчо

    10 0 Отговор
    Помощи за родено дете след показване на трудов договор и получени заплати за поне две години . Задника не може да си обърше и получава от 15 годишно помощи защото превърнаха раждането на маймуни и генно обременени / вътрешно родово оплождане инбридинг между близки родственици /. Самотни майки- колко са те след като в махалите вият чалги и маанета всеки петък до неделя вкл. от април до ноември. После нямала мъж. Не един ,а по три имат и се развъждат като ги менкат само и само да ражда. Да има пари за пукница и да не работи нищо. Те така се източва социален фонд и се унищожава народ ,защото другите не са балами да блъскат за три деца и да ги дерат с данъци,ток, акцизи,банки и всичко за което се сетите. А и да искат не могат да си позволят децата им да се въргалят по улиците голи ,сополиви и вонящи . Да ходят на училище само за да вземат парите и пак да изчезват да крадат каквото мож
  • 21 патил

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Трай си малоумник":

    Простотия пишеш ти.Циганизацията започна при Тодор Живков!!!Още тогава циганите се ползваха с привилегий-жилища,помощи,пак не плащаха ток и вода.Казарма-трудови войски-без дисциплина-ставаха в 8часа,а ние редовните в пет.
  • 22 ДОКО

    1 0 Отговор
    БЛЯ БЛЯ БЛЯ ТО ТАКА АКО СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ ...ОТВАРЯ СЕ ЛАГЕР БЕЛЕНЕ И СЕ ЗАПОЧВА ЕДНО ЧУКАНЕ НА КАМЪНИ ДОКАТ ЧАКЪЛА В ЕВРОПА СТАНЕ НАЙ ЕВТИН ТАКА СЕ РЕШАВАТ МАНГАЛОИДНИТЕ ПРОБЛЕМИ ..ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА Е РЕАКЦИЯТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ/ОБЕДИНЕНИ АМА САМО ОКОЛО ПАРАТА/...