Last news in Fakti

31 Август, 2018 16:11 21 032 12

Мъж се скара с работника си, уби го и заряза трупа му в кола

  • убийство-
  • таш капия

Извършител на убийство е задържан при разследване, проведено от велинградски криминалисти. В сряда сутринта бил получен сигнал в РУ-Велинград от 36-годишния Васил С. – жител на софийското село Панчарево, че е открил починал в микробус „Фиат” своя работник Георги К.- 47г. от София.

Возилото се намирало в местността „Таш Капия” в землището на Сърница.

Екип на „Спешна помощ” и полицейското управление във Велинград пристигнали на мястото. Медиците констатирали смъртта на мъжа, а при извършения първоначален оглед не били открити видими следи от насилие. Трупът бил транспортиран за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Патоанатомите обаче установили наличие на черепно-мозъчна травма, по всяка вероятност причинена от удар с твърд предмет.

След получаване на данните за това в РУ-Велинград бил сформиран екип от криминалисти, разследващ полицай и експерт за работа по случая. Уведомена е и Окръжната прокуратура в Пазарджик, като всички последващи действия били съгласувани с наблюдаващ прокурор. В хода на разследването полицаите установили, че извършител на деянието е подалият сигнала Васил С. от софийското село Панчарево.

Починалият работил за извършване на строително-ремонтни дейности в имота на извършителя. Изясняват се какви за причините довели до ескалацията на напрежението между двамата и фаталния удар. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа.

С постановление на наблюдаващия прокурор срокът на задържането му е удължен със 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража”.

Работата по случая продължава, води си полицейско производство.

Според Блиц става въпрос за убийство, провокирано от скандал между собственика на имота и неговия работник.

Предишната вечер Георги К. се е напил и не изпълнил разпоредбите на своя работодател. Повредил е част от техниката-малко багерче, с което копаел до язовира. Това още повече вбесило агресора и той го ударил с твърд предмет в главата. На сутринта го намерил безжизнен в микробуса и решил да си спести пред разследващите истината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    49 5 Отговор
    Зарязваите кариерите в чужбина и се връщайте в отечеството условията се подобряват очевадно муахахахахха

    Коментиран от #5

  • 2 Гост

    28 7 Отговор
    После пак ще ревът, че няма кадри. Те ги морят.
  • 3 Гого

    29 7 Отговор
    Това е голата истина за нашите робовладетели!
  • 4 Анонимен

    19 3 Отговор
    Тоя работодател , сега , ако почнат да го разследват , трябва договор , как се плаща заплатата, данъци осигуровки и прочие,, ще като всички останали бизнесмени у нас , кой знае дали и му е плащал , и защо не го е освободил ами ще го трепет , присъдата му е до живот на този , ние не се чувстваме работници а слуги , плащат ти за едно а вършиш работа за три места ,
  • 5 Ъъъъ?!

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Ама кариери в чужбина,я,бели роби за жълти стотинки

    Коментиран от #8

  • 6 Олеле малеле

    3 1 Отговор
    И после българинът бил мързелив,бил немърлив кръшкач бил и какъв ли не още според критериите на българските работодатели!! Тоя работодател сега заслужава да бъде одран жив от роднините на жертвата и обесен,друг е въпроса че това няма да върне на бял свят нещастният човечец!!И още нещо на България и трябват да влязат в сила разни средновековни закони или поне законите на ДИВИЯТ ЗАПАД ОТ ЕДНО ВРЕМЕ и може да се оправи и чак тогава!!!!
  • 7 Така ли се работи ?

    2 1 Отговор
    То така не се работи.

    Коментиран от #10

  • 8 Мънхъъъъъ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ъъъъ?!":

    Ами откога българските работодатели започнаха да превишават правата си???
  • 9 Един друг

    3 0 Отговор
    Бог да прости горкия човек,останалото е мълчание
  • 10 Да да да

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Така ли се работи ?":

    Имаш право,то публикуваното във ФАКТИ БГ: "Предишната вечер Георги К.се напил име изпълнил наредбите на своя работодател.Повредил част от техниката с която копаел до язовира.Това още повече вбесило агресора и той го ударил с твърд предмет в главата.Насутринта го намерил безжизнен в микробуса и решил да си спести пред разследващите истината".Та толкова ли не го е приценил,че е видимо пиян и да го изпрати да изтрезнява и да се върне на работа чак тогава??? А бе то лошо, лошо ама пак чак толкова....в интерес на истината всеки е пил и на всеки му се случва да се напише,лоша работа!?!!?Ама пък чак до убийство да се стигне.....
  • 11 Работник

    1 1 Отговор
    Рай за некадърници стана България било то работодател(шефове) или работници .В фирмите управляват некъдърните служители а къдърните бягат на вън
  • 12 незнайко

    0 0 Отговор
    Този път циганина не е издържал на удара по главата !