Last news in Fakti

1 Септември, 2018 13:20, обновена 1 Септември, 2018 13:29 18 268 20

От "Виктория груп" проговориха за ареста на сина на Ветко Арабаджиев

  • ветко арабаджиев-
  • вълчо арабаджиев-
  • виктория груп-
  • маринела

Никой не може да бъде обявяван за виновен публично преди произнасяне съда с влязла в сила присъда, пишат от холдинга

От "Виктория груп" проговориха за ареста на сина на Ветко Арабаджиев - 1

От "Виктория груп" изпратиха съобщение до медиите, в което изразяват своята позиция по повод действията на прокуратурата. Дружеството, собственост на Ветко Арабаджиев, е разследвано за пране на пари, а вчера 10 души бяха задържани при акции в хотелите "Маринела" и "Марица". Сред арестуваните е и синът на Ветко Арабаджиев - Вълчо Арабаджиев-младши.

Публикуваме я без редакторска намеса:

Обръщаме се към средствата за масова информация, с оглед случващото се от вчерашния ден в хотелите "Марица“ в Пловдив и "Маринела“ в София - част от хотелиерска група "Виктория груп“. Във връзка с ареста на г-н Вълчо Арабаджиев – младши като член на фамилията Арабаджиеви и свързването на неговото име с извършени данъчни престъпления считаме, че никой не може да бъде обявяван за виновен за извършено престъпление публично, чрез средствата за разпространение на масова информация, преди произнасяне на българския съд с влязла в сила присъда, особено за тежки умишлени престъпления.

Презумпцията на невинност е основен принцип в наказателното право, прогласен в защита на правата на всеки човек. По отношение на направената от медиите привръзка на случващото се с успешно изпълнената от хотел "Маринела" обществена поръчка за настаняване на делегатите от клас А по време на Българското председателство на Съвета на ЕС, Ви припомняме, следното: Хотелските услуги по настаняването на делегатите бяха възложени на хотел "Маринела" въз основа на законово проведена процедура за възлагане на обществена поръчка със същия предмет.

Хотел "Маринела" беше единственият участник, който отговори на всички изисквания, заложени в документацията на Възложителя – Министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС. Всички останали участници бяха дисквалифицирани, поради допуснати от тях нарушения и неизпълнение на изискванията на Министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС.

В хода на изпълнение на настаняването, екипът на хотел "Маринела" работи денонощно с цел да предостави безупречни услуги за високопоставените си гости. Договорът беше изпълнен качествено и в срок, като Екипът ни получи множество благодарствени писма за положените усилия, гъвкавост и денонощна работа по организация на проведените в хотела събития. В хода на извършените проверки екипите на проверяваните хотели оказват пълно съдействие на разследващите органи. Ще направим всичко необходимо, за да съдействаме максимално за изясняване на обективната истина. През последната година компанията е проверявана многократно и не са констатирани закононарушения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 условна присъда

    47 1 Отговор
    Е как пък ,,великите български бизнесмени'''все невинни ги арестуват? Сега очаквам и здравословното им състояние да се влоши .И така....театъра е все същия .В главните роли: ,,невинни бг бизнесмени'' и ,,неподкупни'' бг магистрати.
  • 2 ха ха ха

    61 7 Отговор
    Бате, като забравиш да върнеш ресто, искат да ти вземат бизнеса, пречиш на някого или просто си си повярвал прекалено много, веднага ти се изпращат НАП, ДАНС, митници, ГДБОП, икономическа и какво ли още не, ей така, за да ти напомнят нежно къде е мястото ти в 'хранителната верига'. Гарантирано от ГЕРБ.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 ха ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха ха":

    И не ме разбирайте погрешно - въобще не защитавам олигарсите с престъпно натрупани милиони!
  • 4 Голям слон

    40 3 Отговор
    Честният помак на толкова много хора не плати за пампоровския си хотел... Но иначе почтен бизнесмен, бивш сервитьор :-) Колко ли още народ е излъгал. А това може би е постановка. Или просто не е искал да финансира партията майка.
  • 5 факт

    30 0 Отговор
    Какъвто бащата такъв и сина,крадци и бандити....
  • 6 answer

    26 10 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха ха":

    Щото преди ГЕРБ всичко беше ОК. Бяхме цъфнали,та вързали.Всички са от един дол дренки (БСП,ДПС,ГЕРБ,СЪРП,РЕЗАК и пр.)дъщерни фирми на кремълския гном.
  • 7 ВЪЗРАСТЕН

    21 11 Отговор
    ПРАВИ СТЕ ПРИСЪДИ НЯМА ДА ИМА , ЗАЩОТО СТЕ КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪЩЕРНА ФИРМА, А БСП УПРАВЛЯВАТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ФИРМИ ЗА СЕМЕНА И ПРЕПАРАТИ ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ПРОСТО НЯМА НЕЩО, КОЕТО ДА НЕ СЕ ДЕРЕЖИРА ОТ ЧЕРВЕНИЯ ОКТОПОД !

    Коментиран от #9

  • 8 Усмивката

    12 0 Отговор
    Какво щастливо семейство ...като от индийски сериал.Милото дете.Дали осъзнава колко е богат .На тази крехка възраст...Може би е подготвян за депутат ,може би в министерството на регионалното развитие...ццц..една погубена мечта...Е ДАЙТЕ ДА ПОРЕВЕМЕ
  • 9 Усмивката

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Е прав си но нищо в България не е еднолично.И властта на управление е споделена ...с някой.А кой дава ,разрешава последните 10г. ..недей се вдетенява
  • 10 Ще припадна от тая пародия на елит

    23 1 Отговор
    Само като им чуеш имената Ветко и Вълчо и ти е ясно кви селски пръчки са с връзки по татово време забогатяли незнайно как изведнъж:-)
  • 11 Хасан

    7 0 Отговор
    Какъв симпатяга. Чичо Хасан ще бъде нежен.
  • 12 Порно

    15 0 Отговор
    Ето докъде може да стигне един закупчик от Родопа , бивш агент на ДС. Едно уточнение - имената и на двамата са все Вълчо , ама дъртия го е срам от името
  • 13 Тя и селянката не е маринела

    2 1 Отговор
    Exactly! Бий простака... Бий, бий, бий! И него, и тиквата, и амет, и тримата глупаци, и курнела... Бий, бий, бий! Имената нарочно са с малки букви!
  • 14 Жабата

    1 2 Отговор
    Настаняваш гостите и парите в черната каса Лилито не може да не знае как ставата тия работи нали тя е баш майсторската в мин съвет , пътища строи , санира , европейски депутати настанява ,, явно някой не си е платил и не е върнал парите ,, а от такъв скъп хотел винаги се изкарват пари Ангелова е мин на туризма ама тя горката кво разбира от туризъм що не някой си е харесал хотела , ама дали хотела е на Арабаджиеви,
  • 15 шефа

    2 0 Отговор
    Ветко много хубава мама имаш бих и се порадвал една нощщщщщ

    Коментиран от #16

  • 16 Силикон

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "шефа":

    Стига де! Не ти ли е много "напомпана"?
  • 17 Гого

    1 0 Отговор
    Поредните измамници беше въпрос на време!!
  • 18 Вълчо

    1 0 Отговор
    Физкултурника ще им проведе една физзарядка, а мамчето и аз мога да я....потренирам.
  • 19 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ БЪЛГАРИН ПРОКУРОР;ВСЕКИ БЪЛГАРИН СЪДЯ ... И САМО КОЛЦИНА СМЕ :-" УБИЙЦИТЕ В ИМЕТО НА НАРОДА " !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.