Last news in Fakti

5 Септември, 2018 10:27 5 699 4

Арестуваха знакова фигура от бургаския ъндърграунд

  • спецакция-
  • наркотици-
  • бургас-
  • задържан

Едно от знаковите имена в бургаския ъндърграунд – Георги Илиев е бил конвоиран с белезници под засилена полицейска охрана в 17:27 часа вчера на преглед в УМБАЛ-Бургас, съобщиха очевидци за Флагман.бг.

Обичайна практика е задържаните лица да се водят на медицински преглед при специалист, който да покаже, че са здрави и може да остане зад решетките. Това обикновено се прави в първите минути след ареста им.

Припомняме, че вчера следобед в Бургас протече специализирана полицейска акция на ГДБОП срещу разпространението на наркотици. Въоръжени полицаи с маски и бронирани жилетки отцепиха периметъра около Бургаския свободен университет, извършвайки проверки. По неофициална информация има четирима задържани.

Вероятно съименникът на знаковия подземен бос, е арестуван точно в тази операция. Все още липсва официална информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 5 Отговор
    Тиквата арестуван

    Коментиран от #2

  • 2 456

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Иска ни се . И на теб и на мен, и на много още други, но явно ще трябва да почакаме още малко
  • 3 месара

    6 16 Отговор
    кои сте вие, и на теб и на мен и на много други?! а за чакането - ше има много да чакате! през това време яжте бузлуджански кюфтета, и си купувайте чаши с лика на другарката "истина" нинова!

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "месара":

    Ще ядът защото животното така е свикнало още от времето на комунизма,те са последователи на Павлик Морозов!!!