Last news in Fakti

6 Септември, 2018 12:31 14 576 29

Иван Лудия към търговец: Ще те размажа

  • иван лудия

Криминално проявеният Иван Николов, по прякор Лудия, ще бъде съден за екшъна, който сътвори миналата седмица пред магазин за велосипеди в жк "Лазур".Лудия е арестуван и светкавично изправен пред Районния съд, но по Указа за борба с дребното хулиганство.

„Отидох в магазина, исках да си купя колело на изплащане. Отидох, питах. Човекът ми каза, че ми трябва трудов договор. Седнах на масата до единия от свидетелите и започнахме да се караме. Той стана и ме удари. Мисля, че хванах едно колело, хвърлих го, ударих го със знамето. Знамето беше рекламно. Това не е цивилизовано, но аз не съм му посегнал. Той ме удари, как да постъпя? След това дойдоха полицаите“, обясни пред съдебния състав Лудия, показа справка на Флагман.бг

Според свидетели на екшъна на ул. "Константин Величков" обаче ситуацията не била точно такава. Собственикът на магазина за велосипеди обясни, че скандалът избухнал, когато на Иван му било отказано да си купи колело на изплащане, тъй като няма трудов договор. В този момент бургазлията се ядосал и започнал да го псува и обижда, а след това да мята колела по улицата пред магазина.

„Когато му отказах, той повиши тон и стана агресивен. Започна да ме обижда с различни думи: „Дърт чичка, ще те размажа, ще те убия“. Започна да ме обижда на майка, което мен ме засегна, защото майка ми почина. Казах му да си отива, в никакъв случай аз не съм го обиждал. Започна да ме предизвиква, да крещи. Излезе пред магазина и задърпа колелата на стойката. Метна едното на улицата. Спря движението. Викаше и крещеше като истеричен и не спираше да сипе обиди и закани. После посегна и на рекламното знаме, което потроши в земята“, разказа подробно разигралата се драма собственикът на веломагазина С. Стойков.

След като бил задържан, Лудия обяснил, че съжалява за постъпката си, но вече след свършен факт. Нанесените щети както по стоката, така и по външната фасада на магазина, са на стойност над 660 лева.

Предвид взетите показания от разпитаните свидетели и очертаното престъпление, съдът констатира, че нарушенията надхвърлят дребното хулиганство и случаят ще бъде прехвърлен на прокуратурата. Ако бъде признат за виновен, Лудия може да получи до 5 години затвор.

Припомняме, че Николов е с богато криминално досие, дори преди около 4 месеца излязъл от затвора, след като е излежал последното си наказание за кражба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цацаров

    125 2 Отговор
    след като за щети на стойност 660 лева лудия може да лежи до 5 години в зандана,баце Миньо за фабриката за цигарки,които за 1 година са ощетили бюджета с 72 мил.лева ,трябва да лежи по същата логика около 545454 години и 55 дни !
  • 2 Генерал Гурко

    110 0 Отговор
    Преди 4 месеца излезнал от затвора и пак за там пита.

    Коментиран от #4

  • 3 хроно граф

    156 5 Отговор
    Такива "луди" как успешно ги лекуваше милицията, на бай Тошо.

    Коментиран от #6, #10

  • 4 толерантен

    74 1 Отговор

    До коментар #2 от "Генерал Гурко":

    Хранят го, поят го, наркотици на разположение, отпуски.. Неслучайно му викат "общежитие", не затвор.

    Коментиран от #5, #16

  • 5 Доко-доко

    39 7 Отговор

    До коментар #4 от "толерантен":

    Вземи си квартира там пък и съпруг можеш да си намериш, да се задомиш.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Усмивката

    13 1 Отговор
    Според мене трябва да пучим от чуждият опит.Там такива псевдоними не са на първа страница.
  • 8 Morgoth

    18 0 Отговор
    Иде зима, човека трябва да се прибере на топло. Не за друго де, само за да не измръзне. Ама на лято не го пускайте пак, че то прибирането отнема време - нека си седи вътре.
  • 9 Боян

    35 1 Отговор
    Лудия ли е, Ненормалния ли е, без мозък ли е, Ясно е...И да беше взел колелото от човека, пари нямаше да види собственика, за това искат трудов договор, иначе щяха да ги подаряват по улицата, колела да искаш. Не стига че нагъл ами ще и заплашва...Да влиза на топло, в изолатора, там да мре!
  • 10 comment

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "хроно граф":

    Обаче пък и много те такива си помисляха добре, дали да се правят на луди, или да си кротуват. А сега...
  • 11 Ранко

    24 0 Отговор
    САЩ,магазинерите имат пушки..
  • 12 Аса

    17 1 Отговор
    Като ми посегне, и като взема нещо под ръка, ще му викате Иван Куция
  • 13 ПАСАТОРА

    13 1 Отговор
    Какъв престъпник е тоя,че взима колело на изплащане хаха.По същата логика,някой откраднал кокошка трябва да го пишат равен на един друг,с големи очи.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Uflaf

    13 1 Отговор
    Като е луд ,да се хвърли в морето ? Що ще на улицата ? Няма ли мостове или дърво да се обеси сам ? Как всички луди са с бира в ръка или по чалготеки. А като опре да са в съда и вече са много болни и от други болести. Забравят ,че са луди и сменят болеста. Още древните Гърци са казали " Избийте адвокатите и ща имате истинска демокрация ". А те са истинските проводници на корупция .Разносвачи на едни пари и щипват и за себе си. Ама яко щипват. Повечето вече са децата на мутрите политици и мафиози. Те ще представят честно и законно всеки който знае как да си плаща.
  • 16 политически

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "толерантен":

    ТПО -трудово поправително общежитие е когато не си рецидивист,
    реце ли си отиваш в корпуса няма прошка!!!Миньо не е глупак като този щом е завъртял тез мангизи,неговата грешка е лакомията!!!
  • 17 Минаващ от тук

    5 0 Отговор
    Хлопа му дюшемето на тоя от всякъде
  • 18 ФИНЦИ

    9 0 Отговор
    ТРЕПАНЕ НА ТОЯ БОКЛУК
  • 19 Ник Гешев

    5 0 Отговор
    сега като влезе в затвора дайте му от онова хапче с дъх на бадеми и всичко чудо за три дена
  • 20 Аполо 13

    0 1 Отговор
    Ама наистина че магазинера е прав, на изплащане нищо не трябва да се купува по принцип защото не се знае до кога е на работа човек. Изведнъж парите свършват и затъва човек в икономическа финансова криза. Пълно с колелета и по евтини втора ръка за по 50-100лв за по 30лв има също велосипеди втора ръка. То из трябва да си купя някой велосипед втора ръка за 20-30-50лв.
  • 21 Чочо

    12 0 Отговор
    Какъв боклук е затова всеки нормален човек трябва да има оръжие и като дойде такъв луд да му обере мекия спусък. Така лудите ще свършат по бързо а нормалните ще работят и живеят нали Цацаров вие как мислите
  • 22 JPower

    10 0 Отговор
    Ако в България се разреши свободно носене на оръжие, до 1година ще намалеем поне със 100 Хил....но затворите ще са празни!!!
  • 23 Гост

    2 0 Отговор
    Какъв убав българин и умен и културен радваите мусе
  • 24 КОЧА

    1 0 Отговор
    АКО ИМАШ ПАРИ ПЛАЩАШ И ТЕ ОСВОБОЖДАВАТ ТАКА Е В НАШАТА Д................А АКО НЯМАШ ЩЕ ЛЕЖИШ -----А ОНИЯ ЗАКОННИТЕ КРАДЦИ НЕ ГИ ВИЖДАТ ----ТОВА СА ДРЕБНИ РИБИ И С ТЯХ ИСКАТ ДА СПЛАШАТ ЕДРИТЕ АМА НЕ С..............А ..................
  • 25 Иван Тъпото

    4 0 Отговор
    Тоя лумпен вместо да се занимава със стоки на изплащане да го беше откраднал това колело - сега нямаше да го грозят 5 годинки пандела, а щеше доволно да върти педалите - сега че го въртят педалите у затвора.
  • 26 МАСУРА

    2 0 Отговор
    ПРЕБИИТЕ Я ТАЯ МЪРША КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЯ УТРЕПКА
  • 27 Анонимен

    0 0 Отговор
    В Добрич , моторите, на пушене, дрогиран, без книжка , уби човек на улицита, и му дадоха пробация, и 1500 лв гл,, а на тоя 5 години затвор , да си плаща повредено то и толкова, нищо лично само правя сравнение с двете престъпления това е

    Коментиран от #28

  • 28 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Анонимен":

    Поправка моторист
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.