9 Септември, 2018 22:00 3 298 9

Надрусан чистач псува наред полицаи на майка

  • чистач-
  • полицаи

Отнесе 200 лева глоба

Пловдивчанин отнесе глоба за хулиганство, след дръзка псувня към полицаи в Пловдив. Той обидил органите на реда на майка, след което е бил прибран за едно денонощие в ареста, съобщава "Трафикнюз".

Грозната случка се е разиграла в двора на Първо районно. Пловдивчанин бил осъден на обществено полезен труд. Задължението му било всеки ден да почиства двора и района около сградата на Първо РУП.

НА 28 август, по време на задълженията си, пловдивчанинът припаднал пред входа на полицейската сграда, пред погледите на униформени и граждани.

Двама от служителите на районното се опитали да му помогнат. Той им разказал, че се чувства зле, защото предишната вечер е приел две хапчета ривотрил и доза хероин. Виждайки, че е неадекватен, полицаите го изпратили да си ходи и когато е по-добре да се върне и да продължи с чистенето.

Минути по-късно, след като се свестил, мъжът се обърнал към полицаите и закрещял без да бъде провокиран : „Писна ми от вас, айде ще ви … майката!“.

Всички погледи на минувачи и служители били вперени в чистача. Той продължил да вика, което наложило поставянето на белезници и отвеждането му в ареста.

Още на следващия ден пловдивчанинът се изправил пред Районния съд. Наложена му е била глоба за дребно хулиганство в размер на 200 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 подозрителен

    7 3 Отговор
    В Пловдив са най-честните хора

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "подозрителен":

    По честни от Пловдив са само тези от София
  • 4 плевен

    8 5 Отговор
    Мисля, че го заслужават, щом не смеят да му строшат главата. Ако не заради гражданите които защитават, то от самоуважение да са го вързали на възел.

    Коментиран от #5

  • 5 фжр

    15 1 Отговор

    До коментар #4 от "плевен":

    После от ДПС, ДОСТ, Евророма и БХК ще им скочат на гръкляна в Страсбург, а ние ще плащаме!

    Коментиран от #6

  • 6 плевен

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "фжр":

    Прав си пич.Просто се размечтах.
  • 7 Дидо

    6 7 Отговор
    Добре ги е псувал , вместо да го изпратите на лечение от зависимости и да има такива центрове финансирани от ЕС да помага на такива нещастни хора вие още повече го съсипвате , всички знаем кви ПУ..И са куките и всеки си ги псува на тоя човек е болен и трябва да му се помогне както са болни и хомосексуалните и лудите , да се прибират и лекуват , държавата я няма .

    Коментиран от #8

  • 8 Щеше

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дидо":

    Хомосексуализма не е болест а за другото си прав
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.