Last news in Fakti

12 Септември, 2018 11:41, обновена 12 Септември, 2018 11:47 5 834 17

Задържаха още трима по делото срещу Арабаджиеви с 0,5 млн. лв. в колата

  • ветко арабаджиев-
  • арабаджиеви-
  • виктория груп-
  • вълчо арабаджиев-
  • пране на пари

Все още няма повдигнати обвинения срещу групата

Задържаха още трима по делото срещу Арабаджиеви с 0,5 млн. лв. в колата - 1

Трима души са били задържани вчера, заподозрени, че са част от престъпна група за данъчни измами по делото срещу Ветко и Маринела Арабаджиеви. Те са били арестувани, след като служители на КАТ спрели колата им за проверка, съобщи "24 часа", позовавайки се на информация от полицията.

В автомобила били открити и 500 000 лева. Към момента на тримата не са повдигнати обвинения и това тепърва ще се преценява от прокурори. Предполага се, че ролята на арестуваните в групата за данъчни измами била да носят мръсни пари в брой от една точка до друга.

Вчера Апелативният спецсъд върна в ареста трима от обвинените по делото срещу "Виктория груп", сред които и сина на хотелиерите - Вълчо Арабаджиев-Младши. Други трима се издирват.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЛРС

    28 3 Отговор
    Тоз е някакъв кефал, с очила. А, за акулите, никой не смей и да си помисли.

    Коментиран от #6

  • 2 322

    25 10 Отговор
    А Б.Б. кога? Като гледам никога!

    Коментиран от #17

  • 3 Bahti

    20 3 Отговор
    Бухалката Трябва да има кинти за Уж избори. Куче касичка. СВИНЯ касичка. И така...
  • 4 ПЕЕВ

    17 10 Отговор
    ЧЕРВЕНИТЕ МИШКИ ЩЕ ИСПЛУВАТ ЕДНА ПО ЕДНА.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ники

    24 3 Отговор

    До коментар #1 от "БЛРС":

    Не си прав и Ветко и Миню .. са от най сериозните играчи .. нещо е станало и са се скарали ... с ... ББ ... и това е резултата ... Със сигурност единият не се занимава само с хотели а другият само с водка и цигари ... Въртят се някакви страшни схеми ... скоро ще ги пуснат по простата причина , че са умесени всички в мармалада и ще изплуват факти и хора дето не трябва ... ма сега е време държавата да покаже мускули .. и да стресне хора дето са си повярвали ...

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 БЛРС

    16 3 Отговор

    До коментар #6 от "Ники":

    На акулите и имената им не знаеш. А, пък Борисов иска да нахрани предизборно електората с няколко червеноперки. Но без хляб, щото няма.

    Коментиран от #13

  • 9 Пак съм Аз Антон Тодоров ГЕРБЕРА

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пак съм аз Иво Дебила":

    През 2013 г. Тодоров издаде книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите".

    В нейната анотация пише:

    "Бойко, Росен, Цецо, Лиляна, Цветелина, Аню...Четири години те управляваха България и я повлякоха към дъното. Говореха за морал, а самите тънеха в пороци и корупция. Работеха и живееха като "шайка" – персони, обединени от престъпна цел. В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им тайни. От първо лице. С документи и факти. Обективно, без да пести нищо. Връзките им с върхушката на БКП и Държавна сигурност, с банковия картел, с международни гангстери, с онази сенчеста част от обществото, която наричаме задкулисие. Рекет, доноси, контрабанда, трансфери на милиарди, източване на държавния резерв, показни арести, сливане на изпълнителна и съдебна власт... "Шайката ГЕРБ" е най-мрачната част от голямата измама, известна като "български преход".

    Коментиран от #10

  • 10 шаяк

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пак съм Аз Антон Тодоров ГЕРБЕРА":

    Шайката е цялата т.нар. "българска" политическа "класа".
  • 11 МИХЛЮЗИНА

    10 0 Отговор
    НЕМАЛО ПАРА АААААААААА. ПУСКАИТЕ СМС ЗА НЯЙОИ ПОСТРАДАЛ. ДА ЕВА И ОВЧИЯ НАРОД ИНТЕРЕСНО ДОСЕГА НИКОИ НИЩО НЕЗНАЕ ЯВНО ВЕТКО Е НАСТЪПАЛ КОТАРАКА
  • 12 Анонимен

    3 1 Отговор
    Още 3 още 4 , ако се разровят както трябва половината България ще е на вързана , и осъдени няма да има , журналистите пишат и получават заплати, тия пък ги хващат , и всичко в канала и седнали да ми разтягане локум и , че соца е бил разхищение на държавна пара , а сега какво е по зле никога не е било
  • 13 Ники

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "БЛРС":

    Ами виж ... не си прав .. имаше едни хора .. дето да кажем , че бяха Акули по смисъла който влагаш ти ..но мисля , че всички починаха от старост , други гледат да се порадват последно на внуците , за такива дето ти говориш в момента , тия са на върха на пирамидата просто може би не си наясно ... да има и други може да са по силни , ма се занимават с други неща ... Тва е България пич , малка държава 95% от тия хора са в София тука има 10 ресторанта 3 дискотеки 2 квартала за богати , 2 ма дет продават яхти и 5 магазина за Маркови дрехи на Съборна и 50 актуални ку_ви... кат ги обикаляш тия места и познаваш хората .. заради големия клюкарник .. може да разбереш кой колко е голям преди те самите да разберат ...
  • 14 патриотъ

    6 3 Отговор
    Тая държава по-добре да се ликвидира и да се създаде нова НРБългария,без досегашните мутри,които ни докараха до това положение.В противен случай всичко така и ще си продължава до края на света!

    Коментиран от #15

  • 15 жан

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "патриотъ":

    Това е единствения смислен и истински пост. Браво!
  • 16 Темидец

    2 0 Отговор
    То пък човек да не си вземе малко джобни и да отиде на кафе с приятели,бива ли така тия прокурори завистлива да правят?
  • 17 ЕЕЕЕЕ

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "322":

    ПЪРВО НИНОВА И НЕЙНАТА МАФИЯ !