12 Септември, 2018 16:40 2 546 3

Иззеха 130 000 лeва от „СИС Индустрийс“

  • сис индустрийс-
  • винпром карнобат-
  • миню стайков

Обвиняемите по делото вече са четирима

Иззеха 130 000 лeва от „СИС Индустрийс“ - 1

Четирима станаха обвиняемите по делото за производство и продажба на стоки без бандерол, данъчни престъпления и пране на пари, във връзка с което беше арестуван бизнесменът Миню Стайков. Новият арестуван е свързан с производството на цигари в нелегална фабрика в Карнобат, както и с продажбата им на черния пазар, съобщиха от прокуратурата.

Той е бил задържан на 11 септември, като от държавното обвинение ще искат да остане за постоянно под стража. Намерени и иззети са близо 130 000 лева в брой, за които има доказателства, че са съхранявани от компанията „СИС Индустрийс“, свързана с бизнесмена Миню Стайков.

Установява се произходът на парите и дали са придобити чрез престъпна дейност, в т.ч. тази, за която е образувано досъдебното производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ КОЧА

    9 0 Отговор
    130к трагедия, тоя направо сиромах в сравнение с 10 милиона на Ветко
  • 2 Не се еб..вайте с читателите

    3 4 Отговор
    Кво са 130000? Продал си е старата панелка и ги е изтеглил в кеш. И кола не можеш д си купиш днес с толкоз пари. Подигравка с хората
  • 3 цистит

    1 0 Отговор
    иззети пари>полицията>властта>тъмни субекти>проекти>"бизнесмени">иззети пари и кръговрата на държавния резерВАТ е пълен