11 Октомври, 2018 20:18 26 500 154

Мотористи нахлуха в ромския квартал в Русе, искат мъст за Виктория (ВИДЕО)

  • северин-
  • виктория маринова

Напрежение в квартала, където последно е живеел Северин - заподозряният за убийството на Виктория Маринова в Русе.

В махалата нахлуха мотористи и мъже с джипове. Живущите там твърдят, че те са били въоръжени, съобщава Нова телевизия.

"Погледнаха ме и започнаха да форсират моторите. Толкова сме притеснени. Аз съм с толкова деца вкъщи. Децата започнаха да плачат, да реват, да крещят", разказва жител на квартала.

"Нападнали са някакво момче пред кръчмата. Само така чухме. Момчето явно е избягало", допълни негова съседка.

На място в момента полицейското присъствие е засилено, има и две линейки.

По-рано днес стана ясно, че малка част от живеещите в кв. "Тракция" в Русе са напуснали домовете си, тъй като има слухове, че ще бъде упражнено насилие върху хората от квартала. В квартала последно е живял Северин Красимиров, който бе арестуван в Германия за убийството на 30-годишната Виктория Маринова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Death

    315 8 Отговор
    Браво! Нека ги е страх циганите.
  • 2 Е пак ли

    138 10 Отговор
    Ей сега стана тя каквато стана!
  • 3 бат мишо

    233 5 Отговор
    само да кажа ,че и сега ако не напраим НИЩО -ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРИ -и без това си имат чувство за безнаказаност......оттука затраем ли си жална майка на жените и дъщерите ни

    Коментиран от #127

  • 4 Стамен

    181 7 Отговор
    Нищо няма и да стане, уплашили са се временно, като минат с моторите и дадат газ какво ще се промени??...Действия се искат, действия..ама доколкото чух полицията варди. Полицията сега трябва да се направи на разсеяна, да си тръгнат и да влязът 200 човека, и да ги направят на попара..ама това няма как да стане!!
  • 5 Дивака

    154 9 Отговор
    Браво на момчетата, съжалявам че не съм с тях.
  • 6 стария

    144 5 Отговор
    Хубава новина.Направо ме кефи.
  • 7 Някой си там

    154 5 Отговор
    По Лесно Рокерите да Оправят Държавата . Властта я Няма Няма Справедливост.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Зорлем

    160 3 Отговор
    Мисля че изразът от статията, "Аз съм с толкова деца вкъщи.", доста точно описва основния проблем с това "малцинство".
  • 10 Марио

    139 5 Отговор
    Браво!!Тоя циганин трябва да бъде изнасилен с кол и после обесен.Това заслужава.Извинявам се на читателите за грубият ми език,но той това заслужава.Само така.
  • 11 БОЙКУ ЦИГАНОЛЮБИВИЙ

    56 8 Отговор
    А ТИ КЪДЕ СИ ?
  • 12 Потърпевш

    31 1 Отговор
    https://youtu.be/aWUO6ivOMo8 ХАЙДЕ БРАТЯ!
  • 13 Старият рокер

    77 3 Отговор
    "Погледнаха ме и започнаха да форсират моторите. Толкова сме притеснени. Аз съм с толкова деца вкъщи. Децата започнаха да плачат, да реват, да крещят", разказва жител на квартала".
    Намали малко бройката, за какво са ти толко много?,че да се притесняваш излишно.
  • 14 Случаен

    69 5 Отговор
    Тук става въпрос за човек, който брутално убива и насилва.
    Психопат. Жалко е за момичето, красотата й я е направила жертва. Не рокерите, а полицията трябва да стои там и да преследва всяко малко и голямо престъпление от тези т.н. " малцинства". Вкл. да им се взимат децата, да се пращат в затвора- изобщо да се спазва закона. Иначе тези хора не ги е страх- те знаят че държавата трябва да ги защитава, а данъкоплатците да ги хранят...аз нямам против да ги храня, но да са в затвора тези, които не спазват законите, не работят. А за този Северин или както и да се казва-само еднократна инжекция и вечен сън.

    Коментиран от #120

  • 15 Антон

    125 3 Отговор
    Циганската нова тв веднага отишла там да дава гласност на циганите. Било ги страх. А какво да кажат всички възрастни хора по селата търпящи цигански набези. За тях никой не си прави труда да разследва и вила посланици. Ама така е! Нали на боко циганите са му слабост - електорат на гербаджиите и нова слагаческата медия, как изгониха милен цветков заради къщата в барселона. А ние си пишеме по форумите, докато циганите безчинстват на битово ниво, а боко усвоява евро на държавно ниво. Няма тамъв предател като него, за горката журналистка пресконференции прави, за бабите и дядовците няма такова нещо, а на майките с болни деца вика да ми се махат от главата. По отврстителен от него не може да има
  • 16 циганина

    14 64 Отговор
    Не се подавайте това е провокация точно това искат. КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЪЛГАРИ ХОДЕТЕ ДА ИСКАТЕ САМО РАЗПРАВА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА ПРОКУРАТУРАТА И ПАРЛАМЕНТА
  • 17 Сте ся

    73 3 Отговор
    Аз нямам против . Нека всички милиционери идат в циганските мааали да си живеят заедно . Да идат и избранниците на циганите и да останем българите да си живеем в държавата
  • 18 Асен

    53 17 Отговор
    Имам няколко въпроса. При цялото ми уважение към разследващите органи, за мен остават загадка няколко неща:1.Как така това водно конче Северин/Селайдим е успял да пребие и изнасили по толкова жесток начин Виктория/ мир на душата й/ ? Видимо от профила му пикльото на 21 години е 50 килограма. Виктория, за сметка на това е жена в разцвета на силите си , в отлична физическа форма , както се разбра се е подготвяла да участва в маратон, а за това се изискват много добри физически данни.
    2.От кога се взима ДНК профил при регистрация за джебчийство и кражба на цветни метали ?
    3.От кога , за да стигнеш от България до Германия са ти достатъчни 4-5 часа ? Защото Селайдим след убийството е избягал веднага в Германия , и дори е успял да смени 3 адреса. От Русе до Щаде са почти 1600 километра . Това са над 20 часа шофиране .... Селайдим явно е Спиди Гонзалес. Как се кара 20 часа без почивка ?
    4.Как стана така,че обявените за изчезнали вещи от Виктория се намериха точно у лелята на Селайдим? Значи цяла България говори за този случай, лелята ,както и всички ние знаем какво е липсвало от убитата , и съвсем спокойни си пази тези вещи няколко дена ? В секцията в хола ли си ги беше подредила? Или лелята е с олигофрения , и не е изхвърлила от дома си уличаващите вещи, при условие,че нон стоп се говори точно за тях ?
    5.Как се случи така, че екип на БТВ няколко дена след убийството намери разкъсана блуза в близост до местопрестъплението , а разследващите не я бяха видели ?

    Коментиран от #36, #81, #105

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бастун

    7 88 Отговор
    Рокерите дето ближат задника на Путкин? Те ли ще оправят държавата???

    Коментиран от #25, #64

  • 21 циганина

    7 88 Отговор
    МНОГО ВИ Е УДОБНО НИ Е ДА СМЕ ВИНОВНИ ПОГЛЕДНЕТЕ СИ ДЪРЖАВАТА НЯМА НЯМА НИЩО НИТО ПОЛИЦИЯ , СЪД, ПРОКУРАТУРА ИДВАЙТЕ В МАХАЛАТА АМА И ТУК НЕ ВИ СТИСКА ДА ВИ ВИДИМ КОЛКО СТЕ СМЕЛИ . А ТЕЗИ СА ПЛАТЕНИ С МОТОРИ И ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ДОЙДАТ ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВО ГИ ЧАКА

    Коментиран от #29, #34, #59, #71, #104

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Емо

    30 2 Отговор
    ДА БЪДЕ СМЪРТ!!!!
  • 25 Aaa

    14 31 Отговор

    До коментар #20 от "бастун":

    Колегите мотоциклетисти, които ближат отзад Владолф Путлер са една шепа хора. Повечето от нас си обичат държавата и не сме чуждопоклонници като русофилите.
  • 26 Мамицата им циганска

    55 3 Отговор
    Евалата на пичовете,че са отишли да ги понасерат тия мангусти,много жалко,че не могат да се гаврят те с тях.Ако се чудите защо ги пазят,това им е електората на прекрасните ни управленци.
  • 27 Киро

    4 42 Отговор
    Рокери на надница са това
  • 28 шампиона

    31 21 Отговор
    Много са наивни всички, които мислят, че точно този тъмно-зелен индивид е убил журналистката...Убийството е поръчано от най-високите етажи в България..

    Коментиран от #32, #57

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Враца

    44 3 Отговор
    Така трябва,след един-два дена да влезнат само коли и с леки закачки.После леко полеко малко по аггресивно и така да живеят в страх тая смрад.Ако има някой от днес да пише .В събота можем да дойдем от Враца.

    Коментиран от #33

  • 31 Without gypsy

    35 2 Отговор
    Браво на момчетата!
  • 32 Пепо

    9 15 Отговор

    До коментар #28 от "шампиона":

    Колега сам виждаш защо сме на тоя хал и как тръгва стадото да се надъхва от фейк новините които са поръчани.Евала на теб.
  • 33 Дивака

    30 0 Отговор

    До коментар #30 от "Враца":

    Давай и аз ще дойда,само да уточним кога.

    Коментиран от #51

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Така де

    29 4 Отговор
    РазБойковците от партия ГРОБ ще опазят електората си... иначе без тях накъде???
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 смъртта

    65 3 Отговор
    Някой може да си спомнят за танка в Сливен, който заради убитите
    от цигански изверги младеж и девойка --влязъл в циганската махала и газил
    наред минавайки и през копторите им, а те бягали, като плъхове
    във всички посоки. Майката пък на тоя изверг плаче, че ако го върнат в България, щели да го убият в затвора. Ами близките на тази млада жена, а най-вече рожбата и -- от тук нататък накъде???? Циганските права се оказаха над всичко и всички.
    В крайна сметка уличните кучета и циганите в България са най-защитените --с изключителни грижи и внимание, за да се развъждат на воля. С животински инстинкти, без интелект и
    възпитани да убиват---това са циганските права, подсигурени от защитниците им. Сега е редно поне един от тези дето ги защитават да се озове заедно с изверга пред съда--на принципа за подстрекаване към престъпления по не косвен начин. Тя и прическата му е много представителна--показно бандитска в едно с мутрата му циганска.

    Коментиран от #40

  • 39 Не глеам таувизия

    30 1 Отговор
    Ке си достроим АЕЦ-о, другАрите рОмляни да дадът своя скромен принос/прираст в урановите мини!!!
  • 40 Кико

    2 15 Отговор

    До коментар #38 от "смъртта":

    Нищо не каза
  • 41 Веднага

    3 4 Отговор

    До коментар #36 от "Фен на България":

    Ти казвам че записа от камерата и за нокаута говориш на изуст.

    Коментиран от #53

  • 42 Браво,само така

    41 1 Отговор

    До коментар #8 от "чавдар":

    Трябва да се стреля по приматите на месо, всичко мургаво което мърда да се трепе наред
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 кирил

    10 24 Отговор
    Значи има ги всякакви хора дали ще е българин дали ще е циганин турчин еврей гадотията няма да спре точно преди месец имаше 3 убйство в Самоков и беше извършено от българин някои надигнал ли е глас срещу българите не има закони има съдебни зали където се дава точната присъда никои не е човекът тук които да каже смърт за българите или циганите

    Коментиран от #87

  • 46 За един българин най малко 20 мангали

    38 1 Отговор
    трябва да бъдат ликвидирани
  • 47 Весо

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "Циганина разбира само от куршум в тила":

    Къде е това при вас?
  • 48 bauman

    8 26 Отговор
    Когато бг.мутрите убиват и изнасилват ,къде са ,,гордите,,българи да надигат глави,но нали е са от един етнос,на никой не му пука,но това е проблема когато мнозинството дели хората по етнос а не индивидуално...
  • 49 Caci

    24 1 Отговор
    Почвайте ги лабут от нищо друго не разбират!!!
  • 50 каквото почукало такова се обадило

    37 2 Отговор
    каквото и да говорим, циганите сте проблемни хора и не само в България. Щом вие не проявявате воля да сте разбрани и цивилизовани, тогава не се чудете, че ще има и саморазправа.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Фен на България

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "Веднага":

    Не ,човек прегледай всички изказвания и видео от камерите .
  • 54 Чакайте

    25 5 Отговор
    Партия ГРОБ ги пази, така че никой не може да пипне електората им!!! Партия ГРОБ иска да прекръсти БГ на Мангалия, и скоро ще го направи, защото партия ГРОБ има чиновниците и циганите като избиратели , а това прави над 2 милиона гласоподаватели
  • 55 Дивака

    20 0 Отговор

    До коментар #51 от "Враца":

    Оки,дано тези от Русе се обадят и да се организираме.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 балансьор

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "шампиона":

    Двете неща не си противоречат - той да я е убил, щото му е поръчано.
  • 58 НАБЛЮДАТЕЛ

    22 0 Отговор
    Тц тц тц, репортерката подава реплики :"..И значи вие сте изключително уплашени, смятате да протестирате..." Сдухана работа.
    Рокерите ПРЕЗИДЕНТИ!

    Коментиран от #75

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Djidjiff

    6 11 Отговор
    С тея статий ви пробват и анлизират уважаеми зрители а вие си драскаите на воля като гледам още никого не сте били убили или отмъстили а иначе сте герой мале мале хахах хаидути на маса и под нея
  • 61 апостол

    9 14 Отговор
    Виждам, че оплакващите се от беззаконието на циганите с радост подкрепят незаконна саморазправа срещу хора, които нямат нищо общо с престъплението. Жалко.

    Коментиран от #63, #65

  • 62 Гост

    29 3 Отговор
    ТОЯ МРЪСЕН ЦИГАНИН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЛЯТ С БЕНЗИН И ДА СЕ ЗАПАЛИ-ЖИВ ДА ГОРИ,ТА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ КАКВО Е...ВСИЧКИ ЦИГАНИ НА САПУН!!ДА СЕ ЗАТРИЕ ТОВА ДОЛНО,МРЪСНО,КРАДЛИВО,МЪРЗЕЛИВО ПЛЕМЕ!!КАКВА Е ПОЛЗАТА НА ДЪРЖАВАТА ОТ ЦИГАНИТЕ-НИКАКВА!!!ЗА КАКВО СА НИ ТОГАВА???ДА ГИ ПРЕМАХНЕМ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!
  • 63 Петко

    25 3 Отговор

    До коментар #61 от "апостол":

    Всички цигани са потенциални престъпници и убийци и не се опитвай да ме убеждаваш в обратното.

    Коментиран от #66

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ДаДаДа

    3 1 Отговор

    До коментар #61 от "апостол":

    Да Да Да А ти сега си свободен.
  • 66 апостол

    6 9 Отговор

    До коментар #63 от "Петко":

    Няма как да убеждавам предубедени хора. Правосъдието е за хора извършили престъпления а не за потенциални престъпници.
  • 67 Гражданин

    24 1 Отговор
    Само бой да се вдигаме братя българи

    Коментиран от #135

  • 68 Stefko 88

    7 0 Отговор
    Той беше прав! Но късно го разбрахте.
  • 69 mango

    15 0 Отговор
    Идна вечер звъни вратата, звънеца чука. Отфарам - нинджа. И без да каже нищо с карате в бъбреците и после ми би шамар с крак в гръбначния кош.
  • 70 Plovdiv

    22 0 Отговор
    Ще ни докарат да Кристални нощи, както в Германия през 30-те години... Само че тогава ще го отнесат и животновъдите на тия Подчовешки мърши - политиците!

    Коментиран от #72

  • 71 Голям прос

    25 2 Отговор

    До коментар #21 от "циганина":

    Махалата не е крепост циганче и ти не си от желязо. Моли се да не дойде такъв момент да дойдем, че ни писна от простотиите ви.
  • 72 Бах-нацист

    18 1 Отговор

    До коментар #70 от "Plovdiv":

    Говори така , продължавай , това е музика. Много скоро Европа ще разбере, че другарят АДОЛФ е бил прав , още преди 80 год. Ще има много КРИСТАЛНИ НОЩИ и нас няма да ни отмине.Аз ще дам всичко от себе си , когато му дойде времето.А то чука на вратата!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Пешо

    13 2 Отговор

    До коментар #58 от "НАБЛЮДАТЕЛ":

    Рокерите - премиери и министри на МВР!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Глупав Народ, български

    10 15 Отговор
    Никой, нищо няма да направи... Тия смешни моторетки, ако бяха мъже, щяха да са пред портите на мафията в Банкя или пред сараите на Доган. Но те са жени и единственото, което умеят е да заплашват няколко циганки и децата им. Всички български мъже, отдавна са останали без топки - скопени или от Русия или от САЩ, българските мъже всъщност са едни прости момичета, които не могат да защитят дори семейство си, какво остава за родината си...

    Коментиран от #79, #80, #82, #83

  • 79 Rehwappen

    8 10 Отговор

    До коментар #78 от "Глупав Народ, български":

    Един от малкото казали истина евала които и да си
  • 80 Сако

    5 9 Отговор

    До коментар #78 от "Глупав Народ, български":

    Единствения ЧОВЕК тук!Адмирации
  • 81 русе

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "Асен":

    Това място където е намерено тялото е много оживено до сега винаги когато съм се разхождал там е имало хора а това се случва в почивен ден когато хората са още повече и в близост живеят хора плюс това на около 40 м има алея Младост в парка на младежта също музея на транспорта отделно е чълно сус рибари а ако ви кажа че да се отърве например от трупа му трябват около 4 метра и през дигата във водата която сега май е висока и тялото ще се носи по дунава и няма намиране дано това да е убиеца и полицията да си свърши работата
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Rehwappen

    3 0 Отговор

    До коментар #84 от "Ивелина":

    Хайде дай пример и ние ще те ппследваме в изтреблението на сганта хахаха

    Коментиран от #95

  • 89 :D :D :D

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Глупав Народ, български":

    Ку Ку Ку
  • 90 Роман дизел

    5 0 Отговор
    Требва си интеграция с хумус.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Гражданин

    13 1 Отговор

    До коментар #74 от "Grajdanin":

    По коментарът ти разбирам, че ги подкрепяш и ти е тъжно за тях. Ако е така върви да живееш при циганите. Тези момчета мотористи заслужават уважение. Съвет от мен - научи се да пишеш както трябва, а не да ми "пишеш" на маймунски.
  • 93 ЯМ АМ АМ

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "Глупав Народ, български":

    А така де позаплаши малко.Тия процедури няма сами да се задеистват :D :D :D
  • 94 Анонимен

    7 1 Отговор
    Жална ни майка, те университетите са пълни с циганки и чалгаджийки, това ни е бъдещето, а то не е никак розово
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Хитлер

    11 1 Отговор
    Приемам цигани без направление от дж.пи.

    Коментиран от #139

  • 97 Rehwappen

    2 5 Отговор

    До коментар #95 от "Ивелина":

    Виртоален герой го раздаваш а иначе най обикновена шматка в реалния свят

    Коментиран от #101

  • 98 ХанкоБрат

    16 0 Отговор
    Циганолюбците от телевизиите сега ще ги бранят с голи гърди.
  • 99 Българин

    5 17 Отговор
    Възмутен съм от Вас скъпи мои сънародници. Как може да се възползвате от тази жестока трагедия, за да превърнете и това в етнически проблем. Тук става въпрос за убийството на лице от друго лице. Как може да сме такъв народ пълен с омраза и лоша енергия. С този наш манталитет винаги ще сме на дъното. Номер едно сме в критики, плюене , завист и омраза.

    Коментиран от #128

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ветеран от Афганистан

    21 0 Отговор
    Прав си бе, българче, става дума точно за убийството на лице от друго лице, за ограбването на едно лице от друго лице и т.н. Въпроса е, че от едната страна, тая на убийците, престъпниците, грабителите, са все едни и същи тъмнозелени лица, а потърпевшите са нашите майки, бащи, дъщери и т.н. нормални хора.... Схващаш ли ? Аре са, бегай да се срамуваш .
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Блузата

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Асен":

    я намериха хора на 700 м от мястото и въобще не е била нейна. Просто като са чули и хората са започнали да гледат за някакви вещи или предмети случайни , един вид да помогнат ако могат. А то в парка е пълно с какво ли не, често нещо се забравя. Колкото до това защо не е могла да реагира, предполагам не е очаквала удар, той я е зашемети и тогава килограмите нямат значение.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Иван

    3 0 Отговор
    ЕЙ БАСТУН ЩЕ ТИ ГО НАВРА В ...............
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 СссереМ

    5 2 Отговор
    Ами като са страхливи защо избягахте и се изпокрихте като мишки?
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Xxx

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "Xxx":

    Голям мъж си.пусни номера аз ще те открия...
  • 115 ГосТ

    10 0 Отговор
    Системен тормоз и бой известно време трябва. И да се ограничи раждаемостта на тази сган със закон.след второто дете-кастрация. Некои неща,май само с бой се оправят. А мелезите между мюсюлмани и цигани се вижда че не са хора. В Германия, последните зверства пак от такива бяха направени. Тея с атентатите в Западна Европа пак някакви мелези. Евтаназия, още като се роди. А полицията вместо да ги пази, треа да влезе с палките да им налее малко разум.
  • 116 муха лайняна

    12 0 Отговор
    Когато в една държава полицията пази извора на престъпността (циганите) вместо просто поне да си затвори очите и ще се намери кой да им свърши качествено работата, винаги ще има такива трагедии. Геноцид спрямо собствения си народ.

    Коментиран от #124

  • 117 Мотористите

    5 1 Отговор
    Са постъпили глупаво! Изплашените циганета са бъдещи севериновци. Жестокостта, страхът, унижението ражда в бъдеще престъпници. Такъв е и Северин.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 През соца

    5 0 Отговор
    Кравефермите, свинефермите, леярните, мините, чистотата бяха пълни с цигани! Не ги хранехме! Не е в тях вината! Всички знаете, че е в “ главата “ на рибата! Но, знам ли, има и глупаци!
  • 123 Djidjiff

    1 0 Отговор
    Браво много юнак много народолюбец а реално нула деиствие власт имащите се страхуват от нродния гняв ама напразно пробват проучват и така електорате свикваи бау бау
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 МС ХАСКОВО

    4 1 Отговор
    RESPEKT MC-Дунавски братя 🏍️👌

    Коментиран от #133

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Бат Недялко

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "бат мишо":

    Браво бат Мишо. Призовавъм всички как-то и аз, да се качваме на мотори, джипове, коли, кой каквото има, и да се насочваме към тези два квартала в Русе, там ще решим на место като се съберем как ще е най - правилно да се действа. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ.

    Коментиран от #132

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Бг.реалност

    3 0 Отговор
    Сега нека ви кажа какво се случва в момента:
    България и Германия УКРИВАТ изверга умишлено и НАЙ-вероятно северин няма и да стъпи на бг.земя !!!
    РАЗБИРАТЕ ЛИ Т О В А ?!
    Говорят се някакви пъъъъълни простотии за дела за екстрадиране и Германия отправя въпрос към България европейски ли ни били затворите.
    ПЪРВО:
    няма такъв-филм дело за екстрадиране !!!
    Бг.гражданин извършил углавно престъпление на територията на България.Точка.Германия е длъжна да го екстрадира незабавно.
    Лицето не е с двойно гражданство и дебата прикл.тук.
    ВТОРО:
    след като ЕС ни е приел вътре,неможе когато му изнася на същия този ес да одобрява стандарта в бг.а в същото да задава въпроси,,ама европейски ли са ви затворите" и тн.
    Приели сте ни вътре.Знаели сте какво точно приемате.
    Върнете ни северин !
    ТОЗИ ПЪТ ще има кръв !!!
  • 130 AK47

    1 0 Отговор
    Към ,,бат Мишо" ако е някъде тук.
    Как да се намерим?
    Тая работа не трябва да остава така !!!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 AK47

    2 0 Отговор

    До коментар #127 от "Бат Недялко":

    Как да се намерим братле?
    Наказателно отрядче как ти звучи ?!
    На мен специално доста добре.
    Бат Мишо също е повече от добре дошъл и не само той !
  • 133 AK47

    2 0 Отговор

    До коментар #125 от "МС ХАСКОВО":

    RESPECT и към вас !
    СЕГА Е момента!
  • 134 AK47

    3 0 Отговор

    До коментар #108 от "Xxx":

    ФИТНЕС КЛУБ СИЛА/РУСЕ
    Заповядай !
    Аз лично ще ти поема и пътните разноски и лично ще ти изхвърля останките в Дунава.
    Чакам те.
  • 135 AK47

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Гражданин":

    Добре си дошъл не само виртуално !
  • 136 Дедо Йоцо

    6 1 Отговор
    Всички сте велики пред клавиатурите а орките вилнеят ... и полицията ги пази даже !!!Е как да стане???В държавата "общество" "национално съзнание" "чест" - са непознати думи ! Надявам се да сте ме разбрали правилно преди да налепите минусите !

    Коментиран от #137, #144

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 д-р Йозев Менгеле от Аушвиц

    1 0 Отговор
    Айде ела се отворко айде да те видя аз що за куражлия си!!! Адреса да ти дам ли? Аз съм готов да си преценим възможностите,ще ти поема и пътните разходи! И някой накрая за капак ще си нахраня кучетата с теб бъди сигурен в това!!!!

    Коментиран от #146

  • 142 Освиенцим поглъща мангалите

    0 0 Отговор

    До коментар #140 от "Xxx":

    Само през трупа ти!!!

    Коментиран от #147

  • 143 д-р Йозев Менгеле от Аушвиц

    1 0 Отговор

    До коментар #139 от "Xxx":

    Ако не той аз ще те приема със сигурност и най накрая за капак ще си нахраня кучетата с теб базполезна твар!!!
  • 144 Дресировката

    2 3 Отговор

    До коментар #136 от "Дедо Йоцо":

    Как се прави? Казваш, че си дядо. Значи си ходил на циркова постановка! Какво дава дресьора на животното? Лакомство! Ти за какво агитираш? За терор и размирици? За гражданска война? Аз така те разбирам, защото такова е посланието ти!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Атака

    4 0 Отговор
    Рокерите са много яки и единни!!!Уважавам ги ,и този изрод дано успеят да го накажат!!!!!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 New

    1 0 Отговор
    Само на мен ли ми струва че това с нахлуването е супер фалш. Тоя клип ясно показва някакъв театър, как го пуснаха да подтичва пред моторите и е заснето. На мен ми е странно, жалко само за момичето.