12 Октомври, 2018 17:47 5 648 7

Страховити подробности за Райфъла и компания

  • райфъла

"Какво да направя, такава ми е славата - малоумник, който прави тъпотии". Така подсъдимият Веселин Загорски определи отношенията си с Атанас Червенков - Райфъла по време на днешното заседание, което е предвидено за даване на обяснения от подсъдимите, съобщи Plovdiv24.bg.

По думите му поради тази негова слава Райфъла поискал от него палежите на колите. За тях Загорски признава вината си, не признава вина за убийството на Аргир Гяуров.

Попитан какво е станало с колите, той заяви "Леко изгоряха". "Платиха ми (Райфъла - б. а.) и пратих малките - Симчо и Бисерчо (Симеон Генков и Бисер Романов - подсъдими също по делото - б.а.) да запалят колите", каза още Загорски. Обясни, че са подпалени 3 коли - две на депутата Антоний Йорданов и една на Павлина - служителка и любовница на Райфъла.

По отношение на опита за убийство на Гяуров Веселин Загорски заяви, че Райфъла е поръчал да го отстрани, но не и да го убие. Загорски отново се свързал с "малките", дал им нож и поръчал да пребият Гяуров, да го наръгат няколко пъти в гърба, за да се разчуе чрез медиите, че поръчката на Райфъла е изпълнена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    35 0 Отговор
    трябва ни някъде остров далеко в морето и такива да ги пускат със самолет, а там да се спасяват както могат...

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Гостенин

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Имаме си такова парче земя, Антарктида.
    Безлюдно и студено.
  • 3 Голям прос

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Да ги пускат отвисоко на острова да не се размирисват тука
  • 4 гост

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Съгласен,но без да трябва да има остров
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Луд с кирка

    7 0 Отговор
    Ми то Белене не се е преместило, стои си. Отде на де на некакви си острови?
  • 7 Дедо1

    2 0 Отговор
    Власт,власт ми требе---ке построим поне иоще 2 магистрали