Last news in Fakti

28 Октомври, 2018 12:29 3 739 4

Запалиха автомобил в Козлодуй

  • козлодуй-
  • автомобил

Разтопена е около 12 квадратни метра фасадна изолация от стиропор и мазилка на дома на потърпевшата

Лек автомобил Нисан се запали на паркинга пред жилищен блок в Козлодуй, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца.

Собственичката на автомобила се събудила от включената аларма на колата ѝ и от страшния пукот, идващ отпред дома ѝ. Уплашената жена веднага подала сигнал до дежурния екип на районното в Козлодуй.

Екипи на полицията и пожарната незабавно се насочили към мястото. Огнеборците потушили пламъците и спасили намиращата се в близост жилищна сграда. След извършения оглед е установено, че вследствие на пожара е изгорял напълно лекия автомобил. Заради горящата кола, въпреки бързите действия на пожарникарите, е разтопена около 12 квадратни метра фасадна изолация от стиропор и мазилка на дома на потърпевшата.

Причините и щетите са в процес на установяване. Работата по случая продължава, а в РУ-Козлодуй е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЕЦ

    2 3 Отговор
    Ми те Даш така определят цените на тока в Франция. Ние сме далеч по лесни, а
  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    "Запалиха" или "се запали" !? Кое от двете?
  • 3 Асенчо таксито

    1 0 Отговор
    Такива неща се случват по 10 на ден как точно се пресява информацията ,че избрахте баш тази новина
  • 4 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Ако има изтичане на бензин в моторното отделение, макар и в много малки количества, който да е съприкосновение с нагорещения моторен блок, самозапалването става след спиране на движението на автомобила. При движение въздушния поток отвява бензиновите пари . След спиране на място, след около 3-5 минути, и все още капки бензин падат върху блока - те се възпламеняват. Не ми е известно, дизелови автомобили да се самозапалват-тук е нужна човешка ръка ! Алармата на една кола включва ли се при повишена температура? Ако не-значи коктейл "молотов" е свършил поразията!