31 Октомври, 2018 08:17 11 515 56

Приятелите на Дарина искат смърт за убиеца

  • надежда-
  • убийство

Време ли е да върнем смъртното наказание след тази лавина от убийства на невинни хора

Поредното ужасяващо престъпление, при което 26-годишният Викторио Александров уби приятелката си и едногодишната си дъщеричка, а после инсценира опит за самоубийство, повдига въпроса за връщане на смъртното наказание у нас.

Това искат и някои от приятелите на жертвата. “Смърт за този изверг, който уби моята приятелка Дарина снощи и нека да се вдигнем в подкрепа на моите приятели и близки Георги Министерски и Ваня Министерска. В памет на Дарина Министерска и нейното съкровище. Моля Ви всички да помогнем. Споделяй те го. Моите искрени съболезнования!”, написа нейният близък Ивайло Радев, цитиран от сайта "Флагман".

У нас, а и по света, вече отнемат човешки живот за най-дребното нещо – скарване на паркинг, спречкване на кръстовище, кражба на 20 лева, ревност и какво ли още не. Дрогираш се, срещнеш на алеята красиво момиче, пребиваш го, изнасилваш го, отнемаш му живота и си тръгваш по живо, по здраво!

Отмяната на смъртното наказание е поредната лигавщина на либералната демокрация. Основният й аргумент – то не помагало за намаляване на престъпността. Но в тези случаи не става въпрос за статистика. А за престъпление и наказание. Отнемаш умишлено и съзнателно човешки живот – плащаш с твоя. Това е! Другото е крайно несправедливо – жертвата губи най-ценното – живота си, а палачът получава десетина-дванайсет години затвор, през цялото време на престоя там разни НПО-та бдят за правата му – да има хубава килия, да има хубава храна, удобства и т.н. След време, когато всичко утихне и се забрави, тихичко го помилват и го пускат на свобода.

За Дарина и невинното й детенце животът приключи, а извергът, който имитира опит за самоубийство и само се одраска, ще се разхожда свободен след десетина години

Българската общественост наскоро бе скандализирана от германската прокуратура, която изпрати запитване дали затворите ни отговаряли на европейските изисквания, защото иначе нямали да ни върнат изрода Северин! А какви са удобствата за изнасилената и убита от него Виктория, мир на праха й - ковчег и гроб?! Те по европейските стандарти ли са, отговарят ли на "либералните" критерии?

На това трябва да се сложи край. Дори президентът Тръмп постави този въпрос след поредната трагедия в САЩ, когато психар влезе преди няколко дни в синагога и стреля хаотично, убивайки невинни хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Byg

    81 7 Отговор
    Смъртното наказание е милост , до живот без право на замяна , но може би трябва да се направят по специални затвори тип Белене

    Коментиран от #9, #46

  • 2 Бисер

    62 5 Отговор
    Докато са ни такива политиците,такива ще са и наказанията-меки
  • 3 Шансу Имамов

    12 35 Отговор
    Българска работа това при циганите никога не може да се случи.

    Коментиран от #22

  • 4 антрашпиц

    38 4 Отговор
    Приятелите й искали смърт.Ами забравихте ли че сме в любимия ви Евросъюз?Тук няма смъртно наказание.А в частност в България може и да те осъдят на нещо си там за повторно убийство ама пак не е много сигурно.
  • 5 Таня

    41 1 Отговор
    Много вярно е написано.Какво видя този изрод от тези прекрасни същества,това ли е начина,дали малкото бебенце е разбрало за кавгите и то ли да плаща.Смърт за този изверг,той не заслужава и затвор,защото там има живот,а в гроба....Ужас.
  • 6 foxbat

    55 5 Отговор
    За последните 25 години западния свят ни докара до това скапано и болно състояние . Нищо не е наред а в същото време ни обясняват колко сме добре . смърт за изрода и всеки изрод посегнал на живот и то не каква да е а като гледаме от американците и се водим по тях , нека вземем пример с газовата камера и публиката . Аз съм твърдо ЗА връщането на смъртно наказание защото само то ще има възпиращ ефект и както се вижда нищо друго .
  • 7 хахо

    15 20 Отговор
    коврите да мо мислат взеха много да ги дупчат щото са добри майки :)))
  • 8 Колчо

    35 9 Отговор
    Ама какво хубаво беше по време на комунизма! Нямаше меки политици, имаше смъртно наказание... На граничарите даваха 7 дни отпуск за задържан беглец от страната и 14 дни за убит. Корава работа. Не като сега - отворили ми терминалите, всеки ходи където и както си ще, няма ред. Поне смъртното наказание да беше останало...
  • 9 Borislav Popov

    44 2 Отговор

    До коментар #1 от "Byg":

    То нека да върнат смъртното наказание - смърт чрез обесване на публично място. Така както едно време са постъпвали с разбойниците. Пък да видим дали няма да има ефект .

    Коментиран от #40

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хасан

    37 4 Отговор
    Ердоган като искаше да върне смъртното наказание го обявяваха за «диктатор»....макар и редко трябва да има смъртно наказание ...да убиеш 1 год шното си дете !!!!???това не е човек!
  • 12 Гост

    32 3 Отговор
    Твърдо "За" смъртното наказание съм.Защото освен извършеното престъпление спрямо обществото,ние сме наказани и през цялото време да го издържаме в затвора,да му съблюдаваме правата,защото видите ли - и той бил човек.А куршума е много по-радикален и по-евтин....
  • 13 Така де

    31 3 Отговор
    Смъртното наказание ще намали престъпността с 50% , а най-важното е, че ще РАЗДАДЕ СПРАВЕДЛИВОСТ!!! Либералите лъжат с фалшивите им анализи и УЖ доказани експерименти!!! Ако вярваме на либералните научни заключения, то сега икономиката по свата трябваше да е в блестящо положение и вкички хора на планета да сме богати!!! Либералите лъжат за всичко и плащат на учени да правят фалшиви научни изследвания и заключения!!! Нека да видим кои са либералите - предимно атеисти и хора привлечени от окултното и Дявола!!! Либералите мечтаят един ден Дявола да замени Исус Христос, Пентаграма да замени Кръста, вещерството да замени молитвите!!! Либералите са психически болни, злобни, комплексирани, садисти, извратени и тотално сбъркани човекоподни ивдивиди. Идеологията на Либерализма идва от затворническия блян и понятие за свобода. Всеки бандит в затвора иска да излезе на свобода и мечтае за онзи свят, в който да вършиш престъпления без наказания и да си изживееш живота с гордост, че е бандит. Либерализма се бори да сбъдне тази мечта, като постоянно се намалят присъди на убийци, докато най-накрая не се премахне наказанието и убиеца просто бива неосъждан. Либералите се борят да премахнат наказания за крадци, побойници и така нататък. Действа се лека по-лека, подмолно и задкулисно - днес са изисквания за лукс килии, утре за плащане обезщетение на затворника , че е затворник, с хиляди оправдания каквито бяха за Северин, че бил жертва на системата и ала бала...и така докато
  • 14 Така де 2

    23 3 Отговор
    Действа се лека по-лека, подмолно и задкулисно - днес са изисквания за лукс килии, утре за плащане обезщетение на затворника , че е затворник, с хиляди оправдания каквито бяха за Северин, че бил жертва на системата и ала бала...и така докато накрая не премахнат затворите и престъпниците се разминамат само с посещение при психолог. Обаче те не казват, че Либералната система е развъдник за бандити, а пропускат този факт и всичко си продължава постарому с изключение, че вече бандитите имат повече права от жертвите!!! Да ни е честит Либерализма - Системата на дяволопоонниците!!!
  • 15 Azazel

    10 27 Отговор
    В държавите по света, в които има смъртно наказание, има значително повече убийства, отколкото в държавите в ЕС, в които няма, така че очевидно то няма никаква превантивна роля. Нещо повече, в годините, в които в България все още имаше смъртно наказание, имаше повече убийства, отколкото сега (да, знам, че не е пишело в "Работническо дело" за тях, но националната статистика го показва) и то близо двойно повече, така че темата за смъртното наказание изобщо не трябва да е на дневен ред. Доживотна присъда, без право на замяна - надявам се това да го чака този изрод.

    Коментиран от #17

  • 16 Дионтей

    19 2 Отговор
    Смърт чрез обесване!
  • 17 любопитен

    18 3 Отговор

    До коментар #15 от "Azazel":

    Я дай линк за тази национална статистика!

    Коментиран от #23, #27

  • 18 Бай Благой

    15 2 Отговор
    Докато сме У еуропската уния, никой няма да ни позволи да върнем смъртното наказание.
    Да почиват в мир двете деца!!
    А този като влезне в затвора.....може и да излезне с краката напред.
  • 19 Един там

    12 1 Отговор
    Всеки ден да го потят като риба в затвора този страхливец. Една пут*а по душа е този. Жена му спряла да му вика "мило" и "Вики". В затвора ще ти викат така мишок страхлив.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кики

    11 2 Отговор
    Охранители таксиджий фризьорки сервитьорки "батки"ми то цялата държава такава Вие какво очаквате?
  • 22 орка

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Шансу Имамов":

    Прав си,циганите първо се дрогират за да им стане ,после малко чукат и тогава убиват
  • 23 Azazel

    6 9 Отговор

    До коментар #17 от "любопитен":

    Линк не мога да ти дам, защото, както вероятно знаеш, модераторът на "Факти" трие коментарите с линкове към други издания. Просто потърси в Гугъл статията в онлайн "24 часа" от 24.10.2018 "Как се променя тежката престъпност след 1989 г.". Също така, виж "Престъпността през комунизма – Провокативно, епизод 61" в Bulgaria ON AIR.
  • 24 CUKOVSKI

    6 12 Отговор
    GENATA IZNEVERYAVA,RAZVEGDA SE,OGRABVA SAPRUGA SI,VZEMA MU DETETO I OTVETNATA MU REAKZIA-UBIVA YA.
    NE KAZVAM CE E PRAVILNO,NO I TYA DA E MISLILA.
  • 25 Дипломиран историк

    6 3 Отговор
    250 умишлени убийства годишно и 1159млн души население.Днес има годишно по 120 убийства и 600 убити при ПТП-та при 7млн. души.
    Проблемът е в медиите, преди една телевизия и радио, днес много телевизии и радиа, както и интернет.

    Коментиран от #33, #45

  • 26 Kasapina

    2 9 Отговор
    Bulgarite sa mnogo mrsni obiici na deca izrodi koqa maika bulgarska goe rodila takv.
  • 27 Либералката фалшива 15

    11 5 Отговор

    До коментар #17 от "любопитен":

    Той иска да каже , че по време на 1вата и 2рата Световни Войни е имало повече убийства в БГ - хахаха!! Поредните либерарни манипулации!!! Либералите казват, че преди 100 години хората живеели средно до 40-50 години, но пропускат да кажат, че тогава са били годините на 1вата Световна Война и Голямата Депресия. Адски лъжливи изчадия са тия!!! Или пък дават за пример Судан, където има смъртни наказания, обаче няма полиция и съд, които да те хванат и накажат - хахаха!!!! Ми в този случай много ясно , че престъпността ще е по-голяма, дори на хартия да има смъртно наказание!!! Чуете ли , че някой е либерал , просто му прекършете гнусния врат и дотам!!!
  • 28 Ники

    12 2 Отговор
    За да няма смъртна присъда си има причини , най простата е , че е окончателна .. може някой път да стане грешка ... Според мен трябва да имаме хубав модерен затвор , с различни степени на излежаване на присъда ( уж и сега го има - строг режим ) които да значи че, нямаш телевизия телефон , пиене и наркотици в затвора и приятели а имаш еденична килия и време за размисъл ... По принцип цялата наказателна система си е цяла наука .. да просто е да се каже ... гръмнете го , сигурен съм , че и той това иска ... но и в ЕС даже доживотен без право на замяна не могат да му дадат ... все тая хванаха го нищо добро не го чака , такива случаи има във всички държави , хората исперкват и правят глупости ,неизбежно е , жалко за покубените млади животи

    Коментиран от #31

  • 29 Ахаха

    10 4 Отговор

    До коментар #20 от "дипломиран историк":

    Кви са тия манипулации бе - ХАХАХА!? Дай данни колко хора са били вкарани в затвора за убийства през комунизма или не ти е удобно да дадеш данни, защото тогава се брояха на пръсти убийствата за целия период на комунизмът!!! Масово убийствата започнаха в края на 80-те, когато се надушваше разпада на комунизмът и идването на демоНкрацията!!! Освен това всички докумунти лесно могат да се фалшифицират и след 10 години като се позабрави какво е било, ще лъжат младите, че при комунизмът хората ги е било страх да излязат по-тъмно, защото бродили убийци и изнасилвачи и всеки ден е имало по 1000 убити и изнасилени, а невежите млади ще вярват и ще се плашат от комунизма и ще се възхищават колко е яко, че живеят в демоклацията, в която ИМА САМО ПО 100 УБИЙСТВА И ИЗНАСИЛВАНИЯ ДНЕВНО

    Коментиран от #38

  • 30 onq s konq

    9 0 Отговор
    А бе тя и моита много ме ядосва ама чак па да я утепам ... Тоя е преврътел явно !
  • 31 Пий си хапчетата

    8 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ники":

    И си лягай, че не ти се отдава мисленето!!! Смъртната присъда се дава при 100% доказана вина, а не при съмнения. Точно при този изверг имаме 100% доказана вина и 0% съмнения!!! При Северин има 100% доказана вина и 0% съмнения!!! Когато няма доказана вина и няма признание, а всичко се свежда до предположения, тогава не е нормално да има смъртна присъда!! Но в случая всичко е изяснено и да не се дава смъртна присъда е акт на гавра с жертвата и нейните близки от страна на либералите-дяволопоклонници, които искат да докарат Ада на Земята. Над 99% от либералите са атеисти и дяволопоглонници!!! Това достатъчно доказва що за хора са либералите и дали трябва да им вярваме на документите, изследванията и прочие техни опити за манипулации!!!
  • 32 Гост

    10 3 Отговор
    Меркел заслужава такова наказание. Този мъж отне 2 живота и се говори за смъртно наказание. А Меркел, която индиректно, чрез опустошителната си политика по миграцията допусна терористи, които убиват и изнасилват европейци през ден трябва да се пържи на електрическия стол часове!!!
  • 33 Azazel

    6 5 Отговор

    До коментар #25 от "Дипломиран историк":

    Именно, хората си мислят, че като не са знаели нещо, значи то не е съществувало. Проблемът на нашата епоха е не друг, а че информацията (кога истинска, кога манипулирана или направо фалшива) буквално ни залива от всякъде, И тъй като хората обичат да четат и слушат за жестоки престъпления, медиите, в преследване на максимално високи приходи от реклама, им ги сервират ежедневно, в огромни количества. А, по време на комунизма, освен, че медиите се брояха на пръстите на едната ръка, а медийните канали бяха ограничени до класическите телевизия, радио, печат, държавата замиташе престъпленията под килима, защото не ѝ изнасяха на наратива. Но, въпреки че в края на 80-те още бях ученик, отлично помня как апартамента ни беше обран, докато ходихме на море, а един колега на баща ми беше жестоко убит в негови си междуфамилни разправии.

    Коментиран от #35

  • 34 Антисоциалист

    6 3 Отговор
    Господа, справедливото смъртно наказание цели 1. назидание за да предотврати престъпления и 2. защита на гражданите и държавата. То се отсъжда от съда. У нас съдиите не се избират поименно от народа; не са отговорни за издаваните от тях присъди пред народа, а пред тяхна им задруга, т.е, мафия. Те не могат справедливо да съдят и следователно засега смъртно наказание не бива да има. Когато народът ги избира и оценява - включително и с награди, когато са подсъдни за делата си - включително и на смърт, тогава е възможно справедливо смъртно наказание и тогава трябва да го има. Сега - не.
  • 35 Ахаха

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "Azazel":

    Дай данни кой е този човек - име и фамилия да ги проверим техните деца и внуци и да ни разкажат!!! В края на комунизма обирите бяха много, но убийствата си бяха много малко!!! Почти всички убийства през комунизма бяха по непредпазливост - силен удар с юмрук и го убива, удар с предмет и го убива и така нататък. В комунизма убийства с душене, многократно наръгване и прочие бяха чудо на чудесата. Но поне в комунизма си получаваха наказанието и ги трепеха в затвора или лежаха доживот в най-долни условия , с най-гнусната храна, с най-тежкия физически труд!!! Сега има модерни килии с телевизори, интернет, нарготици, хубава храна, дори концерти има в затвора за тяхна забава. Затворниците не бачкат или ако бачкат се счита за намаляне на присъдата. Това си е гавра с жертвите!!! Долу Либералите и техните псевдо науки и документи!!!

    Коментиран от #39

  • 36 ШОПА

    6 2 Отговор
    ТРЕБА РАЗТРЕЛ НА СТАДИОНА ЗА ТАКИВА ,ИНАК НЕМА СЕ ОПРАИМ
  • 37 Няма значение

    6 7 Отговор
    Подхванали сте една тема, дето никога няма да има край. Как един от вас реши, че със смъртно наказание ще се сведат убийствата с 50 процента? Те се случват по два основни начина - или психопат, който така и така няма адекватно поведение, или от нормални хора, изпаднали в амок. Потенциално всеки един човек може да удари дъното. Просто разсъждение. В момента роднините на убитата и заради шока също могат да се превърнат в убийци.

    Идеята е да има постоянни дискусии и да има превенция. Не "следварително" да решаваме нещата.

    Коментиран от #41

  • 38 дипломиран историк

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ахаха":

    Ти не разпознаваш ли твоя каскет с подписите и печатите.Изнасят се факти, твоята работа е ясна комуниста си е с чугунена чутура.Живей си в твоя свят.За наказанието, трябва друг дебат, но е необходимо според мен достатъчно публичното им осакатяване, като огледално на преживелите "особено мъчителна за жертвите смърт".Т.е равното по степен възмездие е длъжно да се даде на масовото общество.Ако масовото общество не получава системно това морално и емоционално възмездие ще създават предпоставки за ескалация на садистичните типове убийства.Скокойно можеше Северин да бъде полят с нафта и запален жив да бяга по Дунав мост към Германия, Господ ще бъде последна инстанция по пътя му.
  • 39 Azazel

    4 2 Отговор

    До коментар #35 от "Ахаха":

    Просто хвани и изгледай предаването "Престъпността през комунизма – Провокативно, епизод 61" в Bulgaria ON AIR - там показват и прочитат съвсем истински (а не "фалшиви либерални") документи на Народната милиция за убийствата и изнасилванията от 80те - по 20-30 на месец - 250-300 годишно (при около 120 годишно сега) и изчитат доста от тях - повечето, колкото и да не ти се иска да го чуеш, са на роми, които също както сега, изнасилват и после убиват баби на по 80 години за пенсията им. Разбира се, ти си вярвай, че това са "либерални псевдо-науки", щом толкова ти е акъла, но това не променя фактите по никакъв начин.

    Коментиран от #42

  • 40 Byg

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Borislav Popov":

    Ефекта може да е обратен , така и така си за бесило , поне да вземеш повече хора със себе си.

    Коментиран от #43

  • 41 Ахаха

    4 3 Отговор

    До коментар #37 от "Няма значение":

    Убийствата се извършват заради ниската присъда до 15 години реално задържане!!! Отделно ги хранят , имат телевизия и интернет!!! Повечето не ги е страх да убиват, защото знаят, че след 15 години излизат, а през това време в затвора ще са като в пансион!!! Особено за цигани и подобни в затвора е по-добре, отколкото навън!!! Недей разпространявай лъжливите и изтъркани либерални опорки. Убийствата се извършват в 90% от случаите заради чувство на безваказаност!!!! Ако днес отменат затвора утре ще има масова сеч и всеки ден ще има по няколко хиляди изнасилени и убити. Само жестоките наказания и смъртните присъди карат хората да кротуват. Като цялото хората са хищници като мечките. Ако една мечка не се страхува, че ще я бият и убиват тя е много опасна, ама като знае кви са последствията се вдига на крака и почва да играе хоро до циганина с гадулката. Нали така?
  • 42 До 39

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "Azazel":

    Не си в час!!!! В БГ се случват хиляди изнасилвания и побойща, но просто не са отбелязани!!! Има и много убийства , които не са пускат в медиите!!! А тия през комунизма са масово пълен фалш!!! Най-лесно е да се преправят стари документи с техника за състаряване на хартията!!! Ако поискат могат да изкарат архив, че Бай Тошо на закуска е хапвал няколко деца!!! Дори с днешните технологии ще могат да направят клип как Бай Тошо яде деца, но първо ги изнасилва и обезкостява
  • 43 Borislav Popov

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "Byg":

    Ами да ги черпим тогава с блага ракия ? Според твоята теория ефекта ще е обратен и тия няма да вършат такива уродщини ! Трябва око за две и зъб за чене! Друга управия няма . Още Крумовите закони го доказват !
  • 44 me be re

    4 1 Отговор
    Да трябва да има смъртно (бесило, че е най-евтино) наказание за такива изруди. И за корупция. Инак нема управия.
  • 45 Дипломиран политик

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Дипломиран историк":

    Ще ти обясня как се прави статистиката сега за жертви от ПТП. Тя се прави по справка от МВР - полицая на мястото на ПТП пише 4ма души , 1 загинал, 3ма ранени. След 24 часа 2ма от тези 3ма ранени умират в болницата. Резултат в статистиката 1убит и 3ма ранени.

    Коментиран от #49

  • 46 пак ли

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Byg":

    поредния касапин с несполучлив опит за самоубийство, обаче с лека ръка трепе жертвите си и после изведнъж не успява да се гръмне..иска да живее, то и убитите искаха..
  • 47 Алоооу

    2 3 Отговор
    Абе, вие всички откачени ли сте, та се хващате на тези простотии за смъртното наказание?! Абсолютно манипулативна статия, в която не се споменава най-важното! А именно, че мъжът е бил жертва на психически тормоз, за което подал жалба дни преди да му падне пердето. Откъде-накъде ще слушаме от сутрин до вечер за умишлено раздувания въображаем тормоз върху жените, а нито дума за масовия и зверски тормоз в обратната посока?! Никой не оправдава убийството, но то си има причина. Схемата е ясна и ще излезе наяве - онази го е заплашила да зачезне с детето, както правят всички нагли тъпанарки, които безделничат и капризничат на гърба на мъжете. Няма данни човекът да е лош, псично болен или криминално проявен. Жалко за детето, можеше да го остави...
  • 48 Александър

    0 2 Отговор
    Ако някой направи нещо на сина ми, заклевам се да го убия лично!
  • 49 дипломиран историк

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Дипломиран политик":

    Да речем, че МВР лъже.Застрахователите обаче не лъжат.

    Застрахователите са разработили два вираанта при средна цена на обезщетение, което се присъжда от съда в момента е 95 000 лв. на човек и средно по 650-700 смъртни случая на година.

    https://segabg.com/category-first-page/zastrahovatelite-predlagat-limit-na-obezshcheteniyata-po-grazhdanska-otgovornost
    © Segabg.com 2018
  • 50 дипломиран историк

    0 0 Отговор
    Убиецът на пътя
    http://www.zastrahovatel.com/statia.php?mysid=3522&t=4

    (Данните са от 2004-2010г)
    Повече от 50 на сто от делата при ПТП със смъртен изход завършват с условни присъди. Така се налага мнение, че виновните шофьори обикновено не влизат в затвора, а се отървават с глоба и условна присъда. В случаите, когато виновният водач е употребил алкохол, ефективни присъди се издават само ако алкохолът в кръвта е над 1,2 промила.
    Черната хроника от последните шест години показва 6682 загинали и над 62 000 ранени вследствие на пътните инциденти в България.
  • 51 Човек

    2 2 Отговор
    В България е прието винаги майката да е жертва, никой ли не се замисля поне малко как един мъж би се чувствал ако не може да вижда детето си и да общува с него? И какъв удобен инструмент е малко дете в ръцете на една жена, която в даден момент е решила че още и се ,,живее,, по момински? Това как е постъпил мъжът то е ясно това е гняв. По—интересното е какво го е довело до там? Аз лично съм баща на три деца на които сбора от възрастите им е по малко от числото шест ,просто не е истина на какви премеждия ме е поставяла така наречента им ,,майка,, която според закона български е винаги права. Според мен жената а не Викторио е в основата на трагедията и той е първата жертва в случая,тя е стреляла първа.Лошото в случая е че полицията никак не се трогва от подадени жалби от подадени сигнали до различни институции за тях това е просто бумащина и загуба на време. Можело е да не се стигне до там ако полицията и закрила на детето си бяха на мястото.

    Коментиран от #55

  • 52 мнение

    0 0 Отговор
    Смъртното наказание става все по-належащо. Последният случай, особено с убийството на едногодишното съвършено невинно бебе, при който бащата, който много го бил обичал, простреля в окото, е непоносим. Точно това е определението - непоносим, необясним освен с лудост, което предполагам ще се превърне в основен довод на защитата. Ще го изкарат луд идиота му с идиот и ще го изпратят на лечение в някоя от нашите долнопробни, мърляви клиники, от където винаги може да избяга и да убие някой, който не ще да го нарича "мило"!!! Наистина ли сме толкова безпомощни пред злото, което все повече обсебва държавата ни?! Накрая убийците ще бъдат принудени да се избиват помежду си, защото нормални хора няма да останат не само в нашата държава, а и в целия така наречен демократичен свят!
  • 53 Истината

    0 1 Отговор
    Смърт за смърт!!!!
  • 54 Чубака

    0 0 Отговор
    Аз съм за-да се върне смъртното наказание!Особено за такива изроди,които убиват деца!
  • 55 Чубака

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Човек":

    Категорично не съм съгласен с теб!Има по-цивилизовани начини да си решат проблемите,а не да убива!
  • 56 Баба на 57 г

    0 0 Отговор
    На този нему трябва смъртна присъда-занего,тя ще е,като един вид облекчение. На такъв му трябва-дожиеотен затвор-без,право на обжалване и с по-строг режим на излежаване.