Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 08:59 4 626 8

Убиецът на Дарина е страдал от ревностна параноя

  • надежда

Психопатът постига крайните цели на всяка цена

Убиецът на Дарина е страдал от ревностна параноя - 1
Дарина, Викторио и дъщеря им Никол Снимка: "Фейсбук"

Става въпрос за ревностна параноя, каза пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ психиатърът д-р Веселин Герев по повод убийството на Дарина.

При ревностната параноя има изкривяване на мисленето - може дори да реши, че това дете не е от него. Може би е имал доста колебания, но психопатският момент е надделял. Психопатът постига крайните цели на всяка цена. Убиецът е бил под постоянно напрежение, а детският плач е един от най-големите дразнители. Именно тогава човек не може да си овладее волята, каза още д-р Веселин Герев.

Удостоверението, че е психично здрав обикновено било формално. Изследването за психическата пригодност е отпаднало преди години, каза експертът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗНАХРА

    17 1 Отговор
    Тази параноя се лекува изварявате един чук с 2 лъжики Лайка,2-3 листа здравец и му се забива изварения чук в шишарката!
  • 2 Димо

    22 2 Отговор
    Всичко е било планирано и това го подсказва регистрацията за тормоз от негова страна само седмица преди убийството.Направил го е ,за да се предполага,че ще има оправдание за действията си.Тарикат,психопат и нищожество,за да посегнеш на семейството си.Бягайте далече от болезнено ревниви мъже и жени!Те носят само нещастие.

    Коментиран от #3

  • 3 Хасан

    21 2 Отговор

    До коментар #2 от "Димо":

    И мене ме бие кадъната с налъмите, ама има 5 братя! Прехвърлиха ми керемидите, и вече не подавам жалби! Свикнах с налъмите, и си изкарвам злобата в нета!А ся турете ми един +!
  • 4 Странно

    21 0 Отговор
    Млади, хубави хора, живеели в ново жилище и изведнъж такова нещо. Не само той е бил психопат, а цялото ни общество е психопатско.
  • 5 КОЙ

    13 11 Отговор
    знае тъпата ковра кви му ги е плещила от сутрин до ве4ер
  • 6 ванката

    7 0 Отговор
    щом всеки знае че удостоверение за психично здрав човек се издава формално и тия хора ходят спокойно по улиците ни с законно притежавано оръжие какво прави държавата в случая с издаването на на тия удостоверения ??? втори случай само за тази година на психично болен който убива със законно притежаван пистолет?!?! друг е въпроса че това момиче ако има смел баща или брат тоя боклук няма да доживее делото си!!!
  • 7 Оппа

    16 0 Отговор
    Ти па се изказа... Ама защо говориш глупости? Онзи ден Бойко Борисов каза, че държавата никога не е била по-добре! Няма да манипулирате хората!
  • 8 Психо

    1 0 Отговор
    Колкото психиатри се изказаха по случа- толкова диагнози му поставиха! Ред е на личният му зъболекар да се изкаже за хемороидите му....