31 Октомври, 2018 17:01 3 342 0

Огнена вендета срещу созополски бизнесмен

  • вендета-
  • пожар-
  • коли-
  • бизнесмен-
  • коцето василев

Запалиха два луксозни автомобила в Созопол. Палежът е извършен късно през нощта на пристанището в морския град, съобщава "Флагман".

Превозните средства, които са станали на пепел, са на созополския бизнесмен Коцето Василев.

45-годишният мъж е собственик на кораба за разходки „Биг Баба“, който през летния сезон е една от най-големите и предпочитани атракции в града. Той живее на метри от мястото, където били паркирани колите - до пристанището.

Коцето Василев имал известни спорове с брат си Васил.

Допреди 3-4 години двамата заедно въртели бизнеса с корабите за разходки. Заради конфликти обаче се наложило да прекратят отношенията си. Оттогава не били в добри отношения. Палежът е бил извършен изключително професионално.

„Който и да е поръчителят, автомобилите са запалени от човек, превърнал в бизнес това престъпление“, категорични са разследващи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА