1 Ноември, 2018 15:29 6 308 16

Викторио оставил предсмъртно писмо! Ето какво пише в него

  • убийство-
  • надежда-
  • викторио

Трагедията с двойното убийство в "Надежда" започва все повече да се разплита, а примката около шията на Викторио Александров да се затяга, пише "Телеграф".

Викторио е оставил предсмъртно писмо. Посланието в него е адресирано до родителите му, а вчера майка му го е занесла в полицията. Предстои днес да му бъде направена експертиза, за да се види дали действително убиецът го е написал.

"Мили мамо и тати". Така започва писмото, за което се предполага, че е на Викторио. В текста, който бил скрит в джоб на негови дънки, пише, че той ще замине в чужбина и никой никога няма повече да го види. Пише още, че никой няма да го раздели от детето му и винаги ще останат "заедно" баща и дъщеря.

В писмото е заявено, че "това е краят". Александров посочва, че Дарина ударила бебето, а той нямало да позволи такива неща.

Убиецът казал веднага след ареста, че искал да вземе детето със себе си в отвъдното.

Очаква се експерти да установят дали в прощалното си писмо Викторио не е намекнал, че се готви да убие бебето си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОНЯ

    12 2 Отговор
    Е кви експерти трвбва да доказват че тва си е чиста закана бе
  • 2 Адалиетака

    5 1 Отговор
    Ще доказват дали писмото е писано от него
  • 3 Инкогнито

    15 4 Отговор
    Писмо от един истински бг. комплексиран и страхлив пу....р!кога от МВР и служба КОС + психолозите от Градския психодиспансер ще им се потърси отговорност защо са раздавали разрешителни на НЕНОРМАЛНИ? ОЩЕ КОЛКО НЕНОРМАЛНИ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО УЛИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЪС ЗАКОННИ ОРЪЖИЯ?

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Така де

    13 3 Отговор
    Дрогиран комплексар , който дори Тор за нивите не става! Ако бяхме в нормална държава този щеше да служи за медицински експерименти, а след това в моргата да се обучават студентите да правят дисекция!!!
  • 5 tod Kosh

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Инкогнито":

    Какво значение има , законно ли е или не.....?Всеки може да "изтрещи"всяко време.Така ли е?

    Коментиран от #6

  • 6 Инкогнито

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "tod Kosh":

    Има има, в България се оказва че ненормалник е по лесно да си вземе законно оръжие от колкото незаконно! Аковърнеме статистиката ще ти стане ясно че през последните години всички битови убийства са със законни оръжия! Спомням си случая с полицая който изтрепа цялото си семейство в Пловдив и случая със застреляната жена в София от бившия и ненормален мъж! И още доста други има не ми се рови в крими хрониките сега!
  • 7 един

    17 1 Отговор
    Този с поведението си ми напомня един друг охранител, който преди време се опита да обере банка, рани лошо един от охраната на банката, някакви служителки бяха взети за заложници, настана една драма като в екшън. Накрая, поставен натясно като вълк в кошара, се предаде, беше арестуван и съден. Наскоро имаше интервю с него в затвора. Единственото, за което съжаляваше този човек, беше че не е обмислил добре плана си. Щял да успее, но допуснал някои грешки. Нито дума за причинения стрес на жените, нито за причинените тежки телесни повреди на охранителя. Горд със себе си, но не напълно. Мисълта ми е, че това са хора от една и съща порода. Те никога няма да се променят. От този чудовищен убиец, който изпълни предварително скроен план, човек никога няма да стане, никога! Страшното е, че подобни хора се множат, защото им е ясно, че дори и да не успеят, наказанието е поносимо, няма да ги разстрелят примерно.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Крум

    14 1 Отговор
    Голям мъжага! Убиец на жена и дете! Ако не е луд би трябвало да се самоубие веднага!
  • 11 Баба на 57 г

    6 1 Отговор
    Погледнах те ли снимката на този извратеняк(извинявам се за грозната дума,но по друг начин,не мога да го нарека). Това за мен е човек,без всякакви скрупули,човек,който е свикнал да нему се противоречи и думата.Той е нищожество,което заслужава най-тежко то наказание,само, да него изкарат луд,защото има и такава вероятност.Светла памет на майката и момиченцето!- Искрени съболезнования на родителите на починалата млада жена!
  • 12 Баба на 57 г

    1 2 Отговор
    Погледнах те ли снимката на този извратеняк(извинявам се за грозната дума,но по друг начин,не мога да го нарека). Това за мен е човек,без всякакви скрупули,човек,който е свикнал да нему се противоречи и думата.Той е нищожество,което заслужава най-тежко то наказание,само, да него изкарат луд,защото има и такава вероятност.Светла памет на майката и момиченцето!- Искрени съболезнования на родителите на починалата млада жена!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Aнонимен

    4 0 Отговор
    Дами и господа, моля кръщавайте си мъжките рожби с мъжки имена. Какво е това име викторио? После цял живот си избива комплексите да докаже че е мъж. Взел оръжие и възмъжал..
  • 15 сбъркана държава

    2 0 Отговор
    за чий е им оръжие на всички извън работно време,сбъркана философия и ще има много трупове да броите ,законно само докато си на работа ,иначе всички са потенциални законни убийци
  • 16 един

    3 0 Отговор
    Идиотът му с идиот! Как можа да стреля в окото на бебето, знаейки, че това е смъртоносно, а себе си да одраска! Този не е имал намерение да се самоубива. Разиграва драми и е токова долен, че се чудиш възможно ли е такова нещо! Намерението му е било след като убие майката, да избяга някъде и да се крие. Грабнал детето, но видял, че то само му пречи плачейки непрекъснато. Затова го е убил! Изрод долен, не заслужава даже смърт, защото тя е избавление. Само мъки, бавни и ужасни. Всички, които посягат на живота на когото и да било, без съд и присъда заслужават мъчителна смърт. За съжаление толерантността към престъпниците се утвърждава все повече за сметка на възмездието! Горките родители на жертвите! Неизлечима, ужасна, непоносима болка за цял живот!