10 Ноември, 2018 10:02 4 839 16

Двойният убиец Викторио вадил пистолет срещу тъща си

  • надежда-
  • убиец-
  • викторио-
  • дарина министерска

Семейството на Дарина имало проблеми с Викторио дори около най-щастливия момент - раждането на Никол

Двойният убиец Викторио вадил пистолет срещу тъща си - 1

Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът Викторио е заплашвал и нея самата с убийство. Охранителят мразел тъща си, тъй като смятал, че тя е виновна за семейните му проблеми и даже я подозирал, че търси друг мъж за любимата му. Това пише в."Уикенд".

Преди 2 г., когато Дарина изоставила Викторио и се прибрала в дома на родителите си, охранителят цъфнал пред къщата на семейство Министерски в елинпелиновското село Белополци с пистолет в ръка. "Тогава исках да повикам полиция, но дъщеря ми ме спря. Излезе да говори с него и да го успокои, а, като се върна, ми каза, че онзи паднал на колене и ѝ предложил брак", спомня си за кошмарната връзка на дъщеря си Ваня Министерска. След няколко месеца, когато Дарина и Викторио се събрали, родителите били твърдо против и тогава последвала серия от заплахи от охранителя. "Ще те застрелям и ще те излежа", заканвал се на тъща си въоръженият психопат. Той бил убеден, че майката на любимата му ходи по врачки и е поръчала магия, за да ги раздели.

Семейството на Дарина имало проблеми с Викторио дори около най-щастливия момент - раждането на Никол. Охранителят настоявал бебето да бъде кръстено на неговата майка Лилия. След ожесточени скандали и заплахи Дарина все пак се наложила и новороденото момиченце получило името Никол. Викторио обаче не допускал родителите на половинката му да виждат внучето. Казвал на бебето, сочейки тъщата си: "Я виж, това е Баба Яга". "Ходихме при Дари и Никол, когато той беше на работа, за да няма напрежение", признава Ваня Министерска. Според думите й, няколко месеца преди Викторио да гръмне жена си и детето си, той започнал да подозира половинката си в изневяра и да й устройва засади. "Появяваше се изневиделица в парка, докато Дари разхожда бебето, за да провери дали не е с друг мъж. Беше превърнал живота й в ад", споделят от семейството на убитата млада майка.

В началото на миналата седмица Викторио Ангелов уби първо в апартамент в "Надежда" майката на детето му, а по-късно в храсталак край Горни Богров застреля и едногодишната Никол. Пак там Александров направи неуспешен опит за самоубийство като куршумът само одраска главата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    19 4 Отговор
    Четене жени. Нали обичате батки. Още колко като този комплексиран жалкар дебнат сред нас.
  • 2 Тръмп

    14 10 Отговор
    Тъща,къща затрива!:):):)
  • 3 ванката

    13 3 Отговор
    този боклук защо трябва да живее?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Стоян

    7 10 Отговор
    Малоумен путинофил

    Коментиран от #14

  • 6 1234

    12 8 Отговор
    Щом е вадил, значи има защо! За повечето тъщи не пистолет, а танк трябва да се извади!

    Коментиран от #10

  • 7 Мдааа

    7 6 Отговор
    Важното е, че сме в ЕвроГейския Съюз и всички престъпници са строго защитени и обгрижвани!!! Така че този ще си изкара 10 годинки в затвора на пълен пансион - храна, отопление, фитнес, теливизия, интернет, белотчета и покер, купони с музичка, безплатно лечение. Апък ако вземе , че се разболее в затвора ще осъди държавата за 50-100 000 лева, нищо че за убийство на човек се плащат максимум 20 000 - ЕвроГейците за убийци и побойници пускат огромни държавни обезщетения за щяло и нещяло!!! Все пак Евро лидерите са фенове на крими филми и обичат крими героите

    Коментиран от #9

  • 8 Баба на 57 г

    5 10 Отговор
    До 1234. Ти на твоята тъща,(ако имаш такава)- танк ли вадиш-простак такъв? А свекървите-кои са?! Затях трябва картечница с много патрони и да ги стреляш на откос!

    Коментиран от #13

  • 9 стоян георгиев

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мдааа":

    европеиския съюз не е наложил като манталитет побоя над жени и деца от разни ненормалници,но виждам ,че в твое лице именно те имат потдръжници.ти си с профила на насилника убавецо,колкото и да се правиш на възмутен.такива като теб дето много мразят насилника убил жена си и детето ама са и против мерките дето трябва да се вземат са ясни.
  • 10 стоян георгиев

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "1234":

    вадил е и после е застрелял едногодишната cи дъщеричка в окото.за теб явно е имало защо а?коя маика ви е раждала вас бе?
  • 11 МЪРШООООО

    1 1 Отговор
    Кво. ГО ДАВАТЕ ТОЯ. НЕ ГО ЛИ СТОПИХТЕ
  • 12 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 0 Отговор
    Аа срещу тъщата може
  • 13 Дръндеф

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Баба на 57 г":

    Катерицата жива ли е още?
  • 14 Санитар

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян":

    Млък тъщо !
  • 15 Златно момиче

    4 3 Отговор
    Какво заслужава този изверг ,да бъде запален на клада пред родителите му и всички близки да го замерват с камъни.
  • 16 на госта поста

    4 0 Отговор
    Ако бяхме в едно друго место на света ,въпросния психопат щеше да разстрелян като куче още при задържането - оказване на въоръжена съпротива и толкоз . На полицая медал на загиналите майка и дъщеря възмездие.Но за такива неща трябва ред закон и полицаи с "топки" .