Last news in Fakti

25 Ноември, 2018 19:32 20 979 37

Шокиращи разкрития за Врабеца, дрифтил на протеста в София

  • дрифт-
  • протестиращи-
  • народно събрание

20-годишният младеж живее с майка си, баща му е починал

Владислав Антонов – Врабеца, който се прочу, след като направи изключително опасен дрифт на жълтите павета пред сградата на парламента, когато бе пълно с протестиращи миналата неделя, се е решил на рискованата маневра заради облог, пише „Телеграф“.

Присъствали на площад „Народно събрание“ разказаха, че минути преди да се качи в черния си „Фолксваген Голф“ Врабеца дълго е разговарял с брадат мъж с кожено яке, който дошъл с мотор. 20-годишният младеж и рокерът спорили разпалено. След това се хванали на бас, че Врабеца ще направи дрифт с голфа, а рокерът няколко кръга на задна гума с мотора около паметника на Цар Освободител. Врабеца клъвнал бързо и започнал да върти гуми по паветата, а рокерът само наблюдавал.

След това обаче не се решил да изпълни своята част от уговорката. Според присъствалите на мястото причината е, че бързо на мястото дошли полицаи и това го отказало. Други обаче твърдят, че просто е подлъгал Врабеца и изобщо не е имал намерение да прави каскади по площада, а само да му гледа сеира. За участието на мистериозния мотоциклетист и провокацията от негова страна съобщи и адвокатът на Врабеца Тодор Маричков.

„Имало е един моторист, с когото са решили да направят няколко кръга на площада. Не е искал да застрашава никого, да напада хората там. Просто младежите са имали някакъв спор кой колко кръга ще направи“, разказа юристът.

Врабеца шашна всички с появата си на жълтите павета, а действията му бяха заснети от камерите за видеоконтрол. Полицаите, охраняващи протеста, успяха да го заловят, след като Врабеца опита да се оттегли след дрифта по улица „Г. С. Раковски“.

Срещу 20-годишния мъж беше образувано бързо производство за хулиганство.

„Той дрифтваше по улицата. Създаде пряка предпоставка за пътнотранспортно произшествие, имаше опасност да бъдат ранени случайно участници в протеста. Той веднага беше задържан след действията. Лицето е 98-и набор, младо момче, криминално проявен, обясни директорът на СДВР Ивайло Иванов. Справка за Врабеца показа, че има регистрация за притежание на марихуана. При залавянето му след дрифта е тестван за алкохол и наркотици, но е дал отрицателен резултат. Младият мъж отскоро притежава фолксвагена, който в сряда с решение на съдия Мирослав Петров от Софийския районен съд се конфискува в полза на държавата.

Преди да се хване на бас с рокера и да изправи всички на нокти пред парламента, Врабеца е разкарвал храна с голфа си. Бил е куриер из София. Колата я е застраховал на разсрочено плащане в две застрахователни компании. Втората му вноска е била на 26 септември.

Понеже е 20-годишен, с малък стаж зад волана, гражданската му отговорност е била над 300 лв., обясниха запознати.

„Колата действително му трябваше. Беше недоволен от цените на Гражданската отговорност и горивата, затова излезе да протестира, но е луда глава“, разказа млад мъж, който го познава от протестите. Сега Врабеца обмисля да обжалва съдебното решение за отнемането на автомобила. Ако не, ще събира пари за друг. Първо обаче ще трябва да плати глобата си към Пътна полиция. От съда пък му наложиха пробация на мярка за 3 години. Осъден е на 1 година условно и има тригодишен изпитателен срок. Ако сгафи през това време заради безразсъдната си проява и глупавия бас, може да влезе в затвора.

20-годишният младеж живее с майка си, баща му е починал. Хваща се на работа каквото намери. Иначе се е записал редовен студент в частен университет, разкриха още негови познати. Отскоро имал и приятелка, с която планирали да живеят на семейни начала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    39 23 Отговор
    едно нещо е важно за всички протести СМЯНА НА СИСТЕМАТА. Ето примерно една нова такава...... всички партиии вън и нова конституция и безпартиина система на управление чрез пряка власт на народа. Референдуми по всички въпроси. Около 50 Народни представители със задачата да контролират и прокарват политиките гласувани от народа на референдумите. Не е сложно нали?

    Коментиран от #6, #11

  • 2 Шмъркан

    37 4 Отговор
    Аааа и една летяща чиния имаше и Врабеца и Извнземния спореха нещо иии....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Манаф

    28 1 Отговор
    Много съм шокиран ,няма що
  • 5 Джудже

    39 3 Отговор
    Браво бе! Това можеше да звучи като; "той не е сгаил нарочно хората, просто се е хванал на бас"
  • 6 КХАР

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Референдуми по всички въпроси ? Например "минимална заплата 2000 лв" ,"безплатно здравеопазване без осигурителен принос" ,"минимална пенсия 1500 лв .." . Убеден съм какъв ще е отговора на референдум за тези неща -просто няма как да се случат само с желание !

    Коментиран от #26

  • 7 Пища Хуфангел

    56 0 Отговор
    Рокера,, Х" е виновен че тоя врабец няма мозък за 5ст!що не измисли адвоката му че му е блокирал педала за газта и тоя врабец се е опитавал да овладее колата и е спасил митингуващите!!
  • 8 Емил

    33 10 Отговор
    Някой болен ум роди този спорт - дрифта! Ама щом има женска борба, вдигане на тежести и бокс, защо да няма мъжка художествена гимнастика и дрифт!
  • 9 Иванов

    32 3 Отговор
    Язък за Голф-а. Сега някой перничанин ще го купи бадева и ще си живее живота, а този суек ще кара КО- ЛЕ- ЛО и ще врътка педалите.
  • 10 Капиталиста

    19 17 Отговор
    Не бе ще ви дадът запката 3000 лв ми имална щото сте много умни и красиви българи и от всичко разбирате от жени, мъже, коли, футбол, готварство, автомонтьорство, грим, маникюр, мода и най - най вече от политика разбирате! Пишетена Дядо Коледа да ви прати свестен примиер и 3000 леа минимална щото сте баш на место сите патриоти!! Ще чакате3000 иляди леа заплата некъде към 2 пришествие че ви огрее!
  • 11 Волтер

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    Който не чете история пише подобни глупости
    Примери френската буржоазна революция 1789г Октомврийската Русия 1917 резултат от подобно народовластие кървава гражданска война , революционен терор докато накрая идва император спасител.За това айде по добре на избори и там народа ще каже

    Коментиран от #13

  • 12 ванката

    20 4 Отговор
    боже да ви имам шока направо сте изпаднали в транс сигурно от шок като сте разбрали че някой е накарал малкия пиклю да ди лъзне голфчето на паветата ... и освен това вашите очи виждат още и много опасен дрифт а нормалните и умни хора виждат жалки опити за слайд и то по никакъв начин заплашващи околните (поне това се видя на видеото преди няколко дена) ако е имало някакви застрашаващи хората маневри то те не са били заснети или показани но все пак да не забравяме какво е мотото на днешната пасмина наричаща се журналисти : важното е да се поизлъже така че да изглежда скандално но не и да се отразяват реални новоини без да се политизират към или против дадена партия(зависи кой за какво си е платил)
  • 13 Капиталиста

    4 5 Отговор

    До коментар #11 от "Волтер":

    А аре малко по така с историята щото май ти не си чел достатъчно и е по добре император от колкото сатрап импетатор! Праиш ли разликата?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бай Ставри

    12 1 Отговор
    Няколко кръга на задна гума с чопър . Не че е невъзможно да се кантари такъв тип мотор но е малко вероятно в този случай този човек на това място в тази страна по това време . Абе схванахте
  • 16 Субару

    19 0 Отговор
    Този като го видят поклонниците на марките коли/с които си се правят дрифтове/, ще се смеят от тук до смяната на системата!
  • 17 черен петър

    19 1 Отговор
    Правилно са му отнели голфо. да питам нещо друго: Цветан Василев? сестри Галеви? ало Ваньо? Вълко арабаджията ? заралийката Банева? ???????????????????????????????
  • 18 АЛ КУРОПАТКИН

    9 5 Отговор
    как се дрифти с голф с предно предаване?

    Коментиран от #20

  • 19 кольо

    7 12 Отговор
    едво време с едно бяло бмв 3ка 90та година с едни приятели се въртяхме на паветата. и кво се едно кой знае сво е станало
    а нсо и разни мутли сато те избутат от пътя с кортежа и се очистиш кво прайме
    момчето е сгрешо но наказанието му е прекалено сурово.
  • 20 Бачо Киро

    18 4 Отговор

    До коментар #18 от "АЛ КУРОПАТКИН":

    Ще трябва да питаш великите джурналя, понеже всичко им е ясно...

    Колкото до тоя... Искам да питам:

    Колко хлапета за убити повече от една жертва с катастрофа пуснахте с условна? А? Този дори не е ударил никого и изведнъж съдебната система се разработила??? Ама той не е млад служител в прокуратурата, като онзи в Пловдив ли беше? Тоя е бедняк живеещ с майка си, него ще го съдим строго за няколко ръчни опънати на кръстовището, онея дето помляха и убиха хора на ТРОТОАРА, за тях нищо, съжаление, че били млади и имали бъдеще... Техните коли конфискуваха ли ги? Конфискували друг път...
    Много очевадни вече станаха двойните стандарти...

    Ако този за пет ръчни заслужава това наказание, тогава веднага двойните убийци с ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!
  • 21 Владислав Антонов - Vrabecaa :) СВ2148МХ

    16 7 Отговор
    Е айде и аз да се изкажа малко , че доста глупости почнахте да пишете . Така, първо какво Ви бърка личния ми живот и коментирате ,че баща ми бил починал и тем подобни това най-малко ви влиза в работата , второ коментирате приятелката ми , за ваше сведение медии малоумни с нея съм от 6 години ,а не отскоро. Трето аз съм професионален шофьор и ако бях преценил ,че не мога да го направя това ,и че ще застраша нечии живот изобщо нямаше да тръгна да правя нещо . Най-малко ме интересува ,че гражданската била скочила каквото за мен това и за вас, нито се оплаквам нито нищо . По другите държави гражданската е в пъти по-висока отколкото тука , заплатите също , но това е друга тема . Относно глупостите за тоя рокер и бас , е да Ви кажа няма такова нещо и аз не мога да си обясня защо го направих , станалото станало гледаме напред . Бил съм хващан с трева преди , да така е и какво от това?!? Както казахте баща ми почина бях на 14 , все пак трябваше да не мисля затова и избрах грешния път ... минало не гледам назад :) . Относно колата еййй хора изкарахте го ебати проблема ебал съм му майката на тоя голф .. ламарина , както казахте все още съм на 20 ще имам и коли и всичко живота е пред мен . Лека вечер на всички и продължавайте да коментирате на топличко пред компютрите и чакайте да стане чудо ще дойде Господ и ще ни оправи да знаете . Има само две неща които могат да се направят , или излизате заедно всички или сте терминал 1 и терминал 2 . (Както ще направя аз) . Вси

    Коментиран от #23, #30

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 vasik atanasova

    11 8 Отговор
    кой знае какво не е направил
    от мухата слон правите
    а истинския проблем не го дискутирате
    на 20 г му е простено
    това са лудите години на човек
  • 25 Много богат човек

    15 2 Отговор
    Оскотялите клошове от МиВеРе-то мерят с два аршина -ако е багаташ като Рокфелер,веднага ще го пуснат с мазна усмивка,ако е клошар живеещ в панелка,дай да активираме цялата съдебна система да го смажем...

    Типично българско мислене
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 The real BMW

    8 1 Отговор
    Може ли да обясните как голф с предно дрифти хахаха
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 КАТ

    4 3 Отговор
    Подрастващ боклук.
  • 30 123

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "Владислав Антонов - Vrabecaa :) СВ2148МХ":

    Я по-бързо хващай,терминалите напушеняк недо.латен,че тук и без това е пълно с боклуци като теб!Колкото по-бързо изчезнете,толкова по-добре.
  • 31 Колев

    6 1 Отговор
    Криминално проявен защото притежавал марихуана!?
    60 хил МВР служители изхранва българина , за да види ,че за 28 години демокрация милиционерите не са мръднали и сантим напред!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гого

    1 1 Отговор
    И какво му е шокиращото че е излязъл на протест?
  • 34 борис

    2 3 Отговор
    рокер с чопър сигурно е 100 процента от изродите дето посрещнаха руските рокери на Путин и гледа да прави мизерии къде спи полицията срам за истинските рокери щом Ерменков и Станишев се пишат за такива

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 1234

    2 1 Отговор
    Това хич не го оправдава.Има глава на раменете си да е мислил преди да направи тия глупости.Сега какво се мъчите да го изкарвате невинен!Правиш изцепка и си плащаш за това.Първо се мисли!Ами ако беше пострадал някой?РЕД ТРЯБВА ДА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА И ВСЕ НЯКОГА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ! Край вече на прошките до гуша ни дойде от лигльовци и тъпанари,а адвокатите да не се чудят как да ги оправдават,защото и на техните глави ще се случи някоя такава необмислена бела,че да видим и тогава ли ще оправдават такива лумпени с идиотските си изцепки.
  • 37 Гост

    3 0 Отговор
    Едва свързвал двата края, пък студент в частен университет! И да направи това на площада, сред толкова хора си е чиста малоумщина и келешлък! Има си места за тая работа, не на площада между хората!!!Правилно решение на съда - осъждане и конфискация на колата и си прави сметка другия път!