Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 15:49 5 945 5

ГДБОП задържа общо 20 души в Бургас и София (ОБЗОР)

  • гдбоп-
  • наркотици-
  • бургас-
  • томи черния-
  • левски

Властите разбиха престъпна група за разпространение на наркотици

ГДБОП задържа общо 20 души в Бургас и София (ОБЗОР) - 1
Снимка: БГНЕС

Общо 20 души са задържани в Бургас и София при операция на Специализираната прокуратура и ГДБОП срещу организирана престъпна група за разпространение на наркотици, съобщиха от пресцентъра на Апелативна специализирана прокуратура.

В ранните часове на деня започна съвместната операция на ГДБОП, Специализираната прокуратура и ОДМВР – Бургас по неутрализиране на организирана престъпна група за разпространение на наркотици на територията на Бургас и София.

Общо 20 лица – 12 в Бургас и 8 в столицата, са задържани с полицейска заповед за срок до 24 часа. Продължава събирането на доказателства, предстоят и разпити на свидетели. След преценка на доказателствата, наблюдаващият делото прокурор ще определи какви обвинения и на кои лица да бъдат повдигнати.

Припомняме, че сред задържаните в Бургас е Тодор Атанасов - Томи Черния. Официално Черния се занимава с недвижими имоти, но срещу него има две висящи производства за изнудване, както и за инцидент с автомобил, при който пострада друг собственик на фирма за недвижими имоти.

Част от арестуваните са фенове на футболен клуб „Левски“. Претърсвани се апартаменти, направен е обиск във фен клуба на „Левски“ в центъра на града.

Засилено полицейско присъствие има в центъра на Бургас, както и на входа и на изхода на града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тихо

    0 1 Отговор
    ОЗБОР?????
  • 2 Усмивката

    2 0 Отговор
    Задържани са за....да ги регистрират като криминално проявени
  • 3 боцмана

    6 0 Отговор
    От утре започват да ги пускат.
  • 4 Траян

    6 1 Отговор
    Всички бандити трябва незабавно да се приберат там където им е мястото. НОРМАЛНИТЕ ХОРА се трудят целогодишно за да оцелеят, а тези безполезни животни искат лесни и бързи пари. Да, ама не. Всички за дълго време зад решетките. Няма да липсват на никой тези хора.

    Коментиран от #5

  • 5 Public Owner

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Траян":

    В бандитска държва начело с бандити които управляват това което пишеш звучи като шега. Или като някаква неосъществима идея. Кой очакваш да ги вкара тези "бандити" по твое изказване задълго в затвора? Още повече на всеки средноинтелигетен човек му е ясно че тази акция както и всички други са показни и/или са за хора които не са се отчели на полицията със съответната сума за престъпната си дейност. Само слепец не би видял, че въпреки постоянните такива акции за които чуваме по медиите наркотиците са си на улицата и можеш да си купиш по всяко време на денонощието във всеки град какъвто пожелаеш наркотик без абсолютно никакви усилия. Единственото условие е да познаваш някой който продава или просто някой наркоман. Ако не - питаш 2рия, 3тия идиот който ти е поискал запалка на улицата и след 20 мин наркотика ще е в теб и можеш да се надрусаш. Между другото хора като теб дето само 'изпускат парата' в коментари в интернет с нищо не помагат за подобрението в тази държава. Трябва реални действия.