Last news in Fakti

2 Декември, 2018 12:32 2 678 6

Старец хвърли над 8000 лева на "ало" разбойници

  • ало измама-
  • измама-
  • телефонна измама-
  • исперих

Измаменият възрастен мъж е от Исперих

Старец хвърли над 8000 лева на "ало" разбойници - 1

72-годишен мъж от Исперих е станал жертва на телефонна измама, съобщиха от полицията.

На 1 декември в 12:30 часа Ш.А. съобщил в Районно управление – Исперих, че около 10:00 часа на 30 ноември получил обаждане на стационарния телефон за провеждаща се полицейска акция за залавяне на телефонни измамници.

За да помогне, възрастният мъж трябвало да предаде наличните у дома му пари. Около 10:30 часа той оставил пред къщата си торба с 8 100 лв, ставайки жертва на "ало" измамници.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кумчо Вълчо

    17 0 Отговор
    Айде айде, карагьозов, кажи си кой ти плати за тази публикация ?????????????? Стига с тези баби и дядовци с торби пари които хвърлят от балконите или ги дават ей така по някакъв начин.
    Разбрахме че си чешите езиците и търсите сензацията ,ама вече не вървите.
  • 2 Петя

    10 0 Отговор
    Стига сте лъгали не ви ли е срам
    с 200 лв умират гладни простаци
    Засрамете се никой не ви вярва.
    В чужбина ви се смеят.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    9 1 Отговор

    До коментар #2 от "Петя":

    Е полицията какво разследва тогаз и от какво се жалват жертвите? Измислици ли? И на мен ми е жал за хората с ниски пенсии, ала все се реве, че нямат пари и както реват и хоп, някой изхвърли пак торба с пари. Като нямаш, нямаш, точка.
  • 4 Ventura

    2 1 Отговор
    Чакай да се вдигнат пенсийте.Щом имат за изхвърляне!
  • 5 СссереМ

    0 4 Отговор
    Все се оплакват,ама взимат по 400-500 лева пенсии,отделно вдовишки надбавки,отделно ренти и наеми които не се отчитат и си докарват по 1200-1300 лева,и кой ще убедите с тия шепа протестиращи че хората не живеят добре?Зле са само наркоманите и мързеливите лумпени.
  • 6 Ники

    3 0 Отговор
    Да ви кажа и аз не вярвам на всички статии ... но и почти всички пенсионери ... имат заделени пари .. а има някои с по над 100 000 лв ... масова практика .. Живеят с по много малко купуват най-необходимото и кътат здраво ... много от тях имат продадени някакви имоти ... и с парите си заминават ... и ги оставят в наследство .. често може и да са се обезценили до някаква степен ... ма правят го ...