Last news in Fakti

2 Декември, 2018 12:27, обновена 2 Декември, 2018 12:30 3 156 2

Приключи сагата с барикадиралия се в дома си в столичния кв. "Надежда"

  • барикада-
  • барикадирал се-
  • надежда-
  • съдебна охрана

33-годишният криминално проявен е задържан от полицията и ще бъде предаден на съдебните власти

Приключи сагата с барикадиралия се в дома си в столичния кв. "Надежда" - 1
БГНЕС, илюстративна снимка

Днес, малко след 11:30 часа, столични полицаи задържаха 33-годишния мъж, който от вчера се беше барикадирал в дома си в кв. “Надежда“. Той ще бъде предаден на съдебните власти.

Припомняме, че сигналът в полицията бе подаден вчера, около 10:20 часа, когато на адреса пристигнаха служители от „Съдебна охрана“ с цел отвеждането му в затвора.

Мъжът – криминално проявен и с влязла в сила присъда, заплашваше да скочи от 12-ия етаж. Районът бе отцепен от полицейски сили. На мястото дойдоха криминалисти на СДВР, психолози от Института по психология на МВР, пожарни и медицински екипи.

Предприети бяха действия с цел безопасното му извеждане от дома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    3 1 Отговор
    На такива не им трябва затвор. Малко помощ от полицаите и до там. Напразно ще го храним без изгледи за промяна.
  • 2 случаен

    1 1 Отговор
    Да го бяха оставили да скочи. Че нещо ми писна! Има ли нормални хора в тази държава, или останахме само лудите простаци? Тормозил хората, заливал ги със запалителна течност, крещял, ревал, тормозил целия блок и толкова си повярвал, че бил сигурен, че пак ще му се размине. Заплашвал че ще скочи и разчитал на "пословичната ни хуманност"! Да бе! Аман от безхаберие. И демонстрация колко сме хуманни, как пазим и обгрижваме престъпниците си. Ще го пратят в някоя лудница да го лекуват, след малко ще го пуснат и пак същото!